Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Smilewithme
Ja sam odgledao sve 3 sezone na netu,i pre neko vece skontam da se serija pusta na Fox life-u...I sad cekam da pocne cetvrta sezona tj. nadam se da ce poceti xD
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Eriku se konacno vratilo pamcenje, onu patetiku sa Sookie nisam mogao da svarim. Poslednje dve epizode ove sezone ce biti amazing! Postavljen je kratak preview na hbo.com, koji, iako ne otkriva mnogo, daje naznake da ce epizode biti prepune akcije.
Korisnikov avatar
By Waldorf
@Heavy Metal Lover:
Bilo bi stvarno sjajno kada ne bi baš toliko spoilovali, naročito ne epizode koje su bile pre dva dana jer je više nego moguće da dosta ljudi još nije odgledalo, a planiraju.
Spoiler taga još uvek nema, pa dok to ne proradi, a ti ono baš moraš da sharuješ spoiler bilo bi red da upozoriš narod i malko možda i zamaskiraš slova, pa hoće selektuje i pročita.

npr:
<< S P O I L E R >>
Snejp je ubio BumbleBora.
---

Boja ovde je četvrta u naštoj paleti ovde [#0000BF], a veličina fonta je 30. Dovoljno da ne može slučajno da se pročita.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
A sta ti ocekujes da ljudi u ovoj temi pishu nego svoje komentare na prethodne epizode, izmedju ostalog? Ako vec nisi odgledala ne otvaraj temu i reshen problem.
Korisnikov avatar
By antibiotic
da, u pravu je heavy metal, ja ne otvaram dok ne odgledam poslednju epizodu.
spoiler aletovi su su suvisni.

jedino ako je neko citao knjigu, onda ne bi bilo fer.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Stvari se mogu komentarisati i mišljenja davati i bez otkrivanja bitnih detalja. Ne kažem da ne treba komentar već da se ne oda bitan momenat plota cele sezone i epizode koja se tek daje u Americi.
Ima i ljudi koji prate ovu seriju na "našim" televizijama (kao npr. momak par postova iznad vas) - četvrta sezona na HBO-RS tek u oktobru počinje, a na FOXu ko zna kada.
Što se mene lično tiče u napadu ludila sam pročitala ceo serijal, tako da mi nije problem, samo kažem malko treba imati i obzira jer nemaju svi mogućnost da idu u stopu s Amerikancima...
Korisnikov avatar
By IriS
meni smetaju spojleri.
nisam ni počela da gledam seriju.

i šta ćemo sad?
da ne ulazim u temu da bi vi tračarile... e nije nego.

postoji kultura postovanja u temama o serijama i filmovima. idite na neki drugi forum pa proverite kako to izgleda.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
draga, postoji kultura postovanja mnogo cega na forumu pa se to ne postuje..Da se mene pita ja bih za svagda banovao renoara i onog njegovog jer smaraju sa temama o kurcevima..ali then again, ne citam te teme i iskuliram. Nije da odobravam spojlerovanje vec prosto moram da bacim hejt..razumi me, nejebica vlada :D
Korisnikov avatar
By IriS
pa kad si nedojebana h8erka :bisou:
Korisnikov avatar
By Srklet
izbjegavanje spoilera onemogucava slobodnu raspravu o seriji/filmu. topic o 'true blood' je valjda za ljude koji seriju gledaju. zar nije skroz logicno da ce ljudi htjeti iskomentirati epizodu koju su maloprije odgledali?

onima kojima smetaju spoileri mnogo je jednostavnije ne uci u topic, nego da se ljudi koji seriju komentiraju stalno autocenzuriraju ili dodaju nekakve upozorenja u svoje postove. fakat je mnogo lakse ne kliknuti na topic, nego stat u sred posta, raspalit velika sarena slova koja kazu SPOILER itd. i tako stalno. :drama:

zamislimo topic u kojem se raspravlja o 'fight clubu', a u kojem ne smijes napisati da su pitt i norton zapravo jedna osoba u filmu. odnosno, bolje nemojmo. :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pa nije isto film koji je star 10 godina i traje dva sata i serija čija poslednja sezona još uvek traje. Sve što sam zamolila bilo je da se ne otkriva major plot-line epizode koja je išla pre 24h. Ustvari, čak nisam rekla da se ne pišu spoileri, već samo da se zamaskira malo, pa da onaj ko nije gledao ne mora baš odmah da naleti. U onoj prvoj rečenici HML-ovog posta je spoilovana ne samo poslednja epizoda, već i cela sezona.

Ali poenta je da konretno True Blood ide i na tvu gde nova sezona tek treba da krene. A ma šta pričali, nemaju svi dovoljno brz net da skidaju uporedo s Amerikancima. Mislim, tom logikom ja bih mogla da kažem da su svi (čak i oni nesrećnici još na dial-up) već mogli da poskidaju knjige s neta jer su tamo godinama i da počnem da pričam o narednoj sezoni jer znam šta se u 5. knjizi dešava. Ali kao što rekoše gore, ne bi bilo fer.

I topic nije samo za ljude koji seriju gledaju, već je valjda za sve, pa i one koji bi da pročitaju šta forumaši misle o seriji pre nego se late skidanja.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ok.

SPOILER ALERT! DYKES ARE FREAKING OUT!

Ima da sjebu Marnie u poslednjoj epizodi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa dobro, stavi onda pored naslova teme: spoiler alert, ili neka budu sve paralelne teme, mada je malo bezveze, jer bukvalno svi pratimo epizode kako izlaze u USA, oni koji kasne i nisu pravi fanovi serije :D

mislim da konkretno za ovu temu to nije bitno, jedino bi, kazem, bio besan da neko otkriva plot pre izlaska epizoda na netu.

na jednom drugom forumu np. za "game of thrones" postoje dve teme, jedna prati seriju i tu nema potrebe za spoiler alertom, dok je druga tema predvidjena za one koji su citali "pesmu leda i vatre" pa onda predvidjaju razvoj ekranizacije itd. Tu temu ne otvaram, jer nisam citao knjige. tj. otvaram na svoju odgovornost.

Oni koji nisu ni poceli da gledaju seriju, a planiraju, moraju sami za sebe da se pobrinu, jer je onda cela diskusija o svim serijalima spoiler. Njima nije ni interesantno sta mi pisemo o poslednjoj epozodi (a bas se nesto nismo ni ubili od pisanja na ovoj temi).

ovo je internet, nova epizoda kad izadje ona je tu, i treba da se tretira kao da je prikazivana na televiziji. niko vise i ne gleda televiziju :)
Korisnikov avatar
By bothways
@Heavy Metal Lover: Haha, to nije spoiler, to je common sense. :D
Korisnikov avatar
By IriS
Heavy Metal Lover napisao:Ok.

SPOILER ALERT! DYKES ARE FREAKING OUT!
jesi li ti tetka po orjentaciji ili po opredeljenju?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
OMG!!!!!! Bila je ovo jedna od najboljih epizoda do sada. Ne mogu da verujem da moram da cekam 10 meseci da saznam sta ce se desiti sa preostalim likovima (aham, the shit finally hit the fan in this one). Sad mogu konacno da idem da spavam :D

P.S. The King is back!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bolja kulminacija nego u prethodnim sezonama... i dalje pomalo trapavo.

Ma nek svi crknu, predvidivi su i dosadni, ali Tara :slinavko:
Korisnikov avatar
By antibiotic
nervira me sto u cesto otezu u nekim 'sentimentalnim' momentima kad toliko toga treba da se desi, a onda u zadnjih par minuta prica eksplodira, cisto da bi nas drzali u sto vecoj neizvesnosti do sledece epizode (serijala).
No dobro, i dalje ostajem da pratim.
Korisnikov avatar
By badu
Na prvo gledanje mi se nije svidela, ali sada mi je savsim ok. Doduše, to verovatno ima veze s tim što u 2-3 ujutru nema ništa drugo na tv-u.
Korisnikov avatar
By Insomnia
zavisi kako koja epizoda, serija je ok. u pocetku sam sizela od juznjackog naglaska ali... kao i sve, naviknes se vremenom
Korisnikov avatar
By bothways
Ova peta sezona ne deluje toliko lose koliko sam ocekivao. Makar obecava da ce biti bolja od prethodne. Here's hoping.
Korisnikov avatar
By gossip
msm da Tara nije trebala da postane vampire...nije trebala da umre uopste

za sada mi se svidja kako je krenula sezona :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dobra je bila ova prva epizoda, nadam se da ćemo konačno malo bolje da upoznamo taj famozni Autoritet :)

Ni meni se ne dopada ideja da Tara postane vampirka, mislim da nikad neće to da oprosti Suki i Lafajetu.
Korisnikov avatar
By bothways
Kako shvatam, serija se toliko udaljila od knjiga da je apsolutno sve jedno sta ce se desiti sa likovima (npr. Lafajet umire u drugoj knjizi, a Tara se pojavljuje tek u drugoj knjizi i ima dosta beznacajnu ulogu). Ali to sto je Tara postala vampir mi dodje nekakvo osvezenje na njen napaceni zivot, gde su je vampiri urnisali. A i dobar je nacin da je zadrze posto su je "ubili".
Korisnikov avatar
By istok
Ja cekam da vidim kako su uklopili njega u ovoj sezoni :drooling:Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
^Rado bih ga zajahao, ali mu ne stoje očnjaci.

Inače, fanatični religiozni momenti u seriji počinju da me zamaraju...
Korisnikov avatar
By V25
Jedna od retkih serija koja je iz sezone u sezonu bolja i zanimljivija. I toliko lepih žena i muškaraca na jednom mestu.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!