Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Serija je fenomenalna! Na žalost, kod nas se emituje i sami znamo na kakvoj TV stanici (a tek termin koji ima) i nema onakav tretman kakav bi trebala da ima...nadam se da će jednog dana biti emitovana ponovo, ali na nekoj "normalnoj" televiziji...

Zato najčešće ovu seriju gledam na nemačkom Pro7 kanalu...

Ovo se zove prava prezentacija serije ~ http://www.prosieben.de/spielfilm_serie ... /index.php

Slika
Korisnikov avatar
By V25
Počela je IV seyona 30. septembra!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Beogradjanin18
Počela je IV seyona 30. septembra!

Jeste pochela je...i kako se koja epizoda emituje u USA tako se isto veche nadje na torrentima i moze da se skine :) :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Bree Van De Kamp
Will my baby be black? :trep:
By the way, new ABC's hit is "Dirty, Sexy, Money":nokti:
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by Bree Van De Kamp
Will my baby be black? :trep:
By the way, new ABC's hit is "Dirty, Sexy, Money" :nokti:
So what?
Who cares?

Koga zanima "Dirty, Sexy, Money" kada imamo "Desperate Housewives"? :grebanje:
Korisnikov avatar
By avalon
Znaci, 9. epizoda 4. sezone je WOW!!! :wow:
Korisnikov avatar
By EnRage
Nadam se da je 4. sezona bolja od treće koja je bila bljuzgava, pogotovo onih posljednjih par epizoda.
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam stigao do 4. epizode 4. sezone! I za sada je super!!!
Korisnikov avatar
By erkondisn
za sve CS-ase - od sutra u 21.00, 1. epizoda cetvrte sezone na fox life (s*yitalia) - reprize su nedjeljom i ponedjeljkom, mislim u 22.00
By Pending-For-A-Bending
Juce sam pogledao poslednju epizodu 4. serijala....
Stvarno nisam u tom fazonu, ali za kraj ove epizode sam se jako potresao. Kraj je tako jeziv da ne mozete ni da predpostavite. Epizoda je super- izuzetno uzbudljiva, pa mogu da kazem i jedna od najboljih u sva 4 serijala! Ali kraj... kraj....
Ispod je spoiler, pa ko hoce neka pogleda.... (neka oznaci tekst jer je pisano belom bojom)
Oluja je zahvatila Fairview koja ce se pretvoriti u tornado koji ce sve pokositi. A dan je bio tako lep.
Neko ce izgubiti muza, a svi ce izgubiti prijatelja. To NE znaci da ce samo 2 osobe poginuti.
- Linetina cela porodica je na tom spisku, kao i Alma (najbolja prijateljica gospodje MekKlaski), sa sve mackom Tobijem. Oni su se nasli u kuci koja je sravnjena do temelja.
- Karlos i Viktor su ostali napolju kad je tornado stigao. Viktor je dobio kolac u srce dok je Karlosa pogodio kamen u glavu. Takodje Adamova ljubavnica iz Cikaga je usisana u tornado.
- Gabi i Idi su se pomirili, ali je zato svo bogatstvo sa Kajmanskih Ostrva odletelo u vazduh.
- U bolnici Majk ima sukob sa zakonom, jer je Suzan trudna pala niz stepenice. Sta mislite ko li ju je gurnuo
- Bri se miri sa Katrin koja saznaje da je izgubila sve zbog muzeve nevere
Korisnikov avatar
By crawen
Poslednja epizoda je maximalno ludachka?!

Skroz sam ostao zbunjen... i nemam pojma...
nikada vishe nisam bio uzbudjen oko naredne... jedva chekam da vidim shta se desilo sa Linetinom porodicom... :saint:

Big Bad Bear, pogreshio si, machak Tobi nije na spisku, jer je on istrchao iz kuce... mozda se negde sakrio... :)
Korisnikov avatar
By spliff
konachno sam nabavio celu seriju
:)
By Pending-For-A-Bending
Da, da... Tobi je izasao napolje. Ali ako je ona kurva odletela verujem da ce i macak isto tako...

Inace... zna se ko je sve poginuo. Koga interesuje- U2U
Korisnikov avatar
By spliff
pojavila se nova epizoda na netu :D
By High Maintenance
Deveta epizoda je bila fenomenalna...Cekalo se dugo na sledecu,a za mene je pomalo razocarenje...Ocekivao sam nesto potpuno drugacije.
Korisnikov avatar
By MusicManiac
i na 11. cemo cekati..... jos nije objavljen termin za emitovanje :(
Korisnikov avatar
By spliff
zashto nema novih epizoda? zar ne bi trebalo da bude po jedna svake nedelje? :puzzle:
By High Maintenance
Ukupno ima 23-24 epizode po sezoni,tako da se dosta nedelja preskce...Jos uvek nisu objavili airdate.
Ali trenutno postoji problem u US sa svim serijama zato sto scenaristi vec mesecima strajkuju, i premijere mnogih serija su otkazane...mnoge su prekinule emitovanje kao npr Heroes...
Emituju se samo one koje su imale snimljene epizode unapred.
Korisnikov avatar
By spliff
leti serije ne idu
sezona u americi je otprilike od oktobra do maja (ako se dobro setjam). leti idu reprize...

znam za shtrajk, ali to bre traje vetj mesecima :procitajpravilnik:
By High Maintenance
pa i da traje od oktobra do maja.....to je 8 meseci x 4 emitovanja mesecno.....najmanje bi trebalo 32 epizode....s tim sto su DH pocele da se emituju u septembru...ali oni su i ranije pravili ovakve pauze...
mislim da imaju zavrsenu sezonu,tako da ne bi trebalo da bude prekida.
Korisnikov avatar
By Scorpy
Reche mi drug da su pocheli da pushtaju House MD, hm..da li to znachi da tje i domatjice uskoro? :woooohoooo:

Nek' im povetjaju plate vishe...pochinjem da kriziram bez domatjica i 'Brothers&Sisters' :uplasen:
Korisnikov avatar
By spliff
zna li neko kada tje nove epizode?

:puzzle:
Korisnikov avatar
By decko
Polako ali sigurno zavrsavam sa III sezonom :lol:

I want more!!! :andjelak:
By Amethyst90
serija je apsolutly fabolous!!!!

bas mi je drago sto se glupi strajk scenarista zavrsio, tako da na miru mogu da prave ostale epizode domacica.

e ko hoce, nek odgleda Mad Tv parodiju DH-a na you tubu
urnebesna je!!!
Korisnikov avatar
By shumadinac
jao, pazi stvarno i imdb okačio, sledeća epizoda tek 06.04.2008... pa oni nisu normalni, breee

ove sezone su scenaristi ršum napravili, prison break se završio totalno ne fer sa samo 13 epizoda, a pitanje je dal će biti uopšte 4. sezone, a zvanični datumi svih popularnih serija se još ne znaju, ali osećam da neće biti pre aprila, maja ili će se završiti kao prison break

:gotika:
Korisnikov avatar
By MusicManiac
jedva cekam sledcu epizodu
nadam se da ce ova sezona imati redovnih 22-3 epizode, da je nece sjebati kao lost i prison break :S
Korisnikov avatar
By V25
Nažalost ova sezona će imati 17 epizoda.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!