Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Naravno Colonijice, u zivotu je tako najcesce ;) ali bar je u seriji moglo da bude drugacije... Nego meni je skroz bzv razlog - Grace sedi sa muzem i detetom i Will isto i onda govore kako nista nije kao pre, nestalo je magije i gotovo... ne cuju se... Pa naravno da bi im se odnos promenio kad su nasli stalne partnere i imaju decu, ali to nije bio razlog da prekinu odnose. Mogli su svi da budu velika i srecna porodica...

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Mislim da su time hteli da ispadnu iz klishea kojim se svaka serija zavrsava. po drugi put sam sad odgledao zadnju epizodu i opet se :placko:
By Director
Originally posted by colonia_boy
a mozda da vas podseti da i najlepse stvari nemaju happy ending :)

finally i can say it.......... downloadovao sam celu seriju :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
Snimi mi molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te, molim te...
Korisnikov avatar
By spliff
i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te, i meni molim te......
Korisnikov avatar
By KiWi

Serija zapravo ima više krajeva .. jedan je poslednja epizoda i to sa decom koja se ne poznaju :giggle:

Drugi kraj je kada se Grace onako pošteno podgoji, Will oćelavi i imaju sina koji ih ignoriše ... A Keren se udala za Rosario :giggle:

Naravno, nisam baš oduševljen krajem, ali ne može jedna epizoda da mi upropasti utisak cele serije .. serija je super :)
Korisnikov avatar
By sofia
a ja cu kasnije da molim spliffa :D
Korisnikov avatar
By ellena
Da se ja pitam,serija se ne bi zvala Vill&Grace, vec Carren&Jack.
Korisnikov avatar
By spliff
carren rulez, big time :D
Korisnikov avatar
By ellena
Ne znam odakle im ideja za ime serije i izbor glavnih i sporednih uloga?Neko je tu gadno zajebao stvar...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
veruj mi, poenta serije ipak nije kolika kucka Caren moze da bude. Da nije Grace, serija bi bila uzasno dosadna i zavrsila bi se drugom ili trecom sezonom.

a sad jedan opiceni quote iz pretposlednje epizode Whatever Happened To Baby Gin. Diskutovali su o imenima za bebu.

Jack: Wow, this baby name book is realy great. Oh, here is a pretty one - Clitorissa.

Will: That`s Clarissa.

Jack: Oh, that`s just grose. :smeh:
Korisnikov avatar
By ellena
Ma Jack je likcina obozavam ga,sa njim u drustvu mi nikada ne bi bilo dosadno,ali,CAREN je caren,CAREN RULEZ!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
tema pade u zaborav, cisto da vas podsetim jednim klasikom by Jack & Caren

Spelling Bee

''
By rent_guy
Kako ja vooooolim W&G... Ima li neko u NS a da ima na DVD ili DivX? :maca:
Korisnikov avatar
By greek_lover
U Beogradu ima da se kupi DVD Box sa svim sezonama Will & Grace. Ocajne domacice takodje. Obe serije inace idu na Fox life.
By rent_guy
Da, ali ja nemam FOX Life... :farewell:

A drugo, zelim pirate! :D
By Director
a gde ima da se kupi taj DVD box? Ja bih gauzeo...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Director
a gde ima da se kupi taj DVD box? Ja bih gauzeo...
DVD prodavnica na ulgu Njegoseve i mislim Molerove. A Ochajne domacice sam video u Mamutu.
Korisnikov avatar
By KiWi
imam prvu sezonu :D i znam je napamet
Korisnikov avatar
By Schveca
ja volim W&G... ne mogu da izdvojim omiljenog lika, svi su mi omiljeni... :D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
sa gay-serbia.com
Will & Grace spin-off

Dve godina posle završetka serije "Will & Grace" glumci Sean Hayes i Megan Mullally nadaju se da će njihovi likovi nastaviti da žive u nastavku popularne komedije. Megan i Sean, koji su u poznatom sitkomu tumačili likove ekscentrične, bogate i okrutne Karen i njene gej „prikolice" Jacka, snimaju pilot epizodu za TV kuću NBC. Ako se pilot pokaže uspešnim, spin-off serije "Will & Grace" na malim ekranima u Americi počeće da se emituje do kraja jeseni. Neimenovani izvor izjavio je za „National Enquirer: „(Njih dvoje) Osećaju da je u njihovim likovima još mnogo života, kao i mnogo komičarskih mogućnosti". Po rečima izvora, ideja za nastavkom javila se još 2006. godine posla okončanja originalne serije, ali je početak snimanja odlagan iz više razloga. U međuvremenu, Megan Mullally radila je talk-show koji je doživeo debakl. Ove godine ona je takođe snimila I pilot za komediju "Bad Mother's Handbook" gde je tumačila lik majke Alicie Silverstone. Seana Hayesa ove godine mogli smo da gledamo u filmu "The Bucket List". Serija "Will & Grace" okončala je svoj život na malim ekranima 2006. godine. Tokom 8 sezona emitovanja, priča o dogodovštinama str8 žene, gej muškarca i njihovih prijatelja osvojila je 16 nagrada Emmy.
:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!