Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By High Maintenance
Originally posted by Renoir
ali od kada one idu na pinku nedeljom?
ja jeste da retko palim TV
a i kada ga palim, on je na
MTV-u
ili
National Geographicu
ili
VIVI

et toq!
:snob:
Krenuli su da emituju od danas.
Nadam se da ce postovati termin zbog svih onih koji nisu do sada pratili.

Odgledah i 20. epizodu trece sezone,a veceras se emituje i 21.
Znaci jos 2-3 nedelje i kraj...treba cekati jesen i novu sezonu :D
By ~ Le Saint X ~
sada je trebalo na
NOVA TV
da ide druga epizoda trece sezone!!!!!!!!
A nema!!!!
Neki film je an tvu!
Zna li neko o cemu se radi?????

I am desperate to watch it!!!!!!!!!

:bree:
By High Maintenance
Danas sam odgledao 23. epizodu 3. sezone...Mislim da je poslednja u ovoj sezoni ali nisam siguran....Zna li neko sa sigurnoscu? lol
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Renoir
sada je trebalo na
NOVA TV
da ide druga epizoda trece sezone!!!!!!!!
A nema!!!!
Neki film je an tvu!
Zna li neko o cemu se radi?????

I am desperate to watch it!!!!!!!!!

spakuj zilete (ostavi za drugi put) i pusti vodu iz kade, bit ce u 22.30 :) i nije rijec o drugoj vec jedno 15toj epizodi.
By ~ Le Saint X ~
@erkondisn...
da...
pogledao an netu...
evo uzivam...
mada su trenutno reklame

Korisnikov avatar
By shumadinac
prema IMDB, izgleda da je 23. epizoda poslednja u sezoni, što mi je baš čudno, jer su u prve dve sezone bile 24 epizode :(

ali, ne mogu da verujem da su "ukinuli" Edie... valjda će je neko spasiti u poslednjem trenutku

uf, ko će čekati taj septembar, puno nerešenih pitanja osta... a i sve dobre serije se završiše do jeseni... uostalom, možda je tako i bolje, nek domaćice malo povrate snagu, trebaće im posle ove ne toliko interesantne sezone, koja je bila "čisto da se snimi"... valjda će biti četvrta bolja, videćemo... do jeseni, then!
Korisnikov avatar
By Darth Vader
Svaka sezona ima 23 epizode.
Desperate Housewiefs je uz Twin Peaks najbolja i najoriginalnija američka serija. Verovali ili ne, ali ova serija ima noar korene. Film Američka Lepota Sema Mendeza se svrstava u Post Noar. Scenarista ovg filma Michael Ball je autor i producent još jedne fantastične američke serije Six Feet Under. 'Očajne Domaćice' su u stvario simbioza serija 'Sex i Grad' i Six Feet Under ('Šest Stopa Pod Zemljom').
Takođe tu su i glavni noar elementi: Misetrija, kult ženskog lika, visoka karakterizacija likova (što je najjača strana DH), Naracija... ali i morbidna lepota morbidnosti.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Originally posted by Darth Vader
Svaka sezona ima 23 epizode.
...
pa druga je imala 24...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by shumadinac
prema IMDB, izgleda da je 23. epizoda poslednja u sezoni, što mi je baš čudno, jer su u prve dve sezone bile 24 epizode :(

ali, ne mogu da verujem da su "ukinuli" Edie... valjda će je neko spasiti u poslednjem trenutku

uf, ko će čekati taj septembar, puno nerešenih pitanja osta... a i sve dobre serije se završiše do jeseni... uostalom, možda je tako i bolje, nek domaćice malo povrate snagu, trebaće im posle ove ne toliko interesantne sezone, koja je bila "čisto da se snimi"... valjda će biti četvrta bolja, videćemo... do jeseni, then!
Da, 3:ca sezona ima 23 epizode...I da u poslednjoj epizodi su "ukinuli" Edie...by hanging...Ne verujem da ce da uskrsne...izgledaj e prilicno obeseno kad sam gledao...

Inace za sve koji ne zele da cekaju emitovanje, sve epizode DH se mogu skinuti sa neta koristeci torrente :)
Korisnikov avatar
By V25
Odgledah i ja sve tri sezone. Serija je zaista sjajna. Sve tri sezone su imale 23 epizode. Četvrta sezona počinje 30.9. Ekipa je potpisala ugovor na 7 sezona do 2011. godine. U četvrtoj sezoni u Wisteria Lane stiže i gay par.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Beogradjanin18
Ekipa je potpisala ugovor na 7 sezona do 2011. godine. U četvrtoj sezoni u Wisteria Lane stiže i gay par.
hmmm ovo vec postaje i previse, iako doista, dobra mi je serija :D
Korisnikov avatar
By V25
Uhh.. Meni je malo... Skroz sam se uživeo u seriju, mogao bih po ceo dan da je gledam.
Korisnikov avatar
By svichky
seriju obozavam...strasno relaksira, ima humora a ne parodije sto volim, interesantne pricice i likove... pa nijedna mi nije bas fenomenalna kao sto mi je ubedljivo bila omiljena samanta iz sex and the city ali su mi sve ok...ne volim sto nema te neke bliskosti izmedju glavnih likova...deluje bzvze
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by M M and I
Meni je super epizoda kad Caroline Bigsby zaposedne supermarket i uzme taoce.
Ja sam tu negde prestao redovno da pratim.
Malo ga preteraše :hand:
Korisnikov avatar
By EnRage
Meni su dobre i dalje, dobro, malo su se razvodnile, ali Solis i Bree se i dalje drze :) Jest da se povremeno vidi utjecaj republikanaca....al eto....pratim.
Korisnikov avatar
By shumadinac
četvrta sezona počinje 23.09.2007... can't wait :B
Korisnikov avatar
By EnRage
To u SAD-u? Kod nas su prekinuli trecu sezonu radi ljeta pa ce nastavit na jesen :D
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by High Maintenance
Danas sam odgledao 23. epizodu 3. sezone...Mislim da je poslednja u ovoj sezoni ali nisam siguran....Zna li neko sa sigurnoscu? lol
do sad sigurno znas... zadnja epizoda trece sezone je getting married today - 23a
By High Maintenance
Next episode: Now You Know
The neighborhood is shocked when news about Edie's suicide spreads though Fairview. Lynette battles with the effects of chemotherapy. After a decade of absence, Katherine Mayfair (Dana Delany) moves back to Wisteria Lane with her new husband and daughter in her late teens.
Airs: Sunday September 30, 2007
By fazza
Jesam li vec napisao da je serija fenomenalna? :)

Odavno nisam gledao bolju seriju! :eya:
Korisnikov avatar
By avalon
Super je pocetak 4. sezone :lizalica:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!