Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Dosta!!!
Idioti!!!
Vi ste svi ludi kompletno!
Zar u mojoj kuci da pravish kafanu!? Svetislave jedan sto! Drugi sto! Treci sto! Svetislave, ista majka nas je rodila, ista ce te i oplakivati!!!

:P
Korisnikov avatar
By donquijote
Danas sam video u novinama da se od ponedeljka 25.juna na RTS 1 od 20.00 ponovo emituju OTVORENA VRATA. Jedva čekam. Obožavam tu seriju.
Korisnikov avatar
By KiWi

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

snimam!!!! aaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By sofia
Kiwi:molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise:misli i na mene,jos jednog zaludjenika,i pravi duplikat ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by polarlicht4.1
1) Muva za Tokio ili kako je pamtim "Nemoj, nemoj, nemoj, uništićeš mi koncept!", tj. kada se Cakana zavari u skulpturu.

Ne parafraziraj. To kaže Cakana zavarivaču Zokiju (Iz firme Broz) dok joj na prvi maj vari skuplturu "Juksta pozicija muve" za izložbu u Japanu "Hirošima - Pedeset godina užasa", a ide ovako: "Nemojte, nemojte, nemojte! Uništićete mi koncept!"

Takođe iz te epizode je dobro kada Dragoslav posle zatvaranja Cakane u skulpturu kaže "Vatrogasci pristaju da dođu da te izvuku, ali da te prvo zapalimo" :giggle:

Omiljena rečenica koji ne izgovara Cakana u seriji mi je svega par reči koje izgovara Branka Katić kada je Vesna Trivalić prekorava što spava i ne sluša, a kaže "Izvinite, ponelo me gradivo" ... sviđa mi se, jer je iz života :giggle:

Originally posted by deželaš

Cakana (posle Marlboro-Suzukija"):
Prstima me češljaj
Kosa mi je gusta
POLJUP (i tu uduva sebi brašno u lice) CIMA svojim zapuši mi usta...
Uzmi me za ruku,
vodi me na selo,
hoću da..." :cigareta:

Nije zapuši, nego našminkaj :kiss:

jbt. kad pročitam šta sve znam o ovoj seriji pomislim da sam veći frik od svih vas zajedno :giggle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by obecata
Kiwi:molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise:misli i na mene,jos jednog zaludjenika,i pravi duplikat ...

Važi lepojko, oman ću da režem po dve kopije :)
By polarlicht4.1
Originally posted by Kiwi
Ne parafraziraj. To kaže Cakana zavarivaču Zokiju (Iz firme Broz) dok joj na prvi maj vari skuplturu "Juksta pozicija muve" za izložbu u Japanu "Hirošima - Pedeset godina užasa", a ide ovako: "Nemojte, nemojte, nemojte! Uništićete mi koncept!"
A ti si u "Komitetu za očuvanje i odbranu zaostavštine Katarine Anđelić, međ' pučanstvom naširoko poznate kao Cakana"? ;)
Takođe iz te epizode je dobro kada Dragoslav posle zatvaranja Cakane u skulpturu kaže "Vatrogasci pristaju da dođu da te izvuku, ali da te prvo zapalimo" :giggle:
A-a, mnogo bolji je njen izraz lica, ali nema te reči koja može tako nešto da dočara :smeh:
jbt. kad pročitam šta sve znam o ovoj seriji pomislim da sam veći frik od svih vas zajedno :giggle:
Paaaa... :yes:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by obecata

Važi lepojko, oman ću da režem po dve kopije :)

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:hail2:
Korisnikov avatar
By sofia
Udri Milice,cedo mamino!!!
Korisnikov avatar
By KiWi

Večeras "Ja imam dete" .. Ana dolazi iz Amerike
By polarlicht4.1
Oh, hoće li već jednom tih osam sati! Nekako mi nije isti doživljaj kad pustim sebi na kompu i kad gledam na TVu, lepše mi je ovo drugo...Ne znam zašto. :blenta:
By Swanheart
:lol:

pocinje sudjenje

jedva cekaaaaaaaam :hyper:
By polarlicht4.1
"Za vas je gitarijada u Zaječaru pesma Evrovizije! Manifest postmoderne BRE!"

Jao! :smeh:
Korisnikov avatar
By sofia
"Moj zivot je tuzna filmska prica i vreme je da se odmota zadnja rolna.E sad cu stvarno da se ubijem!"
I uzima makazice da presece vene...
Korisnikov avatar
By KiWi

Cakana čita pismo: "Jedini moj Batice (pa ga značajno pogleda),
Ovo što vidiš pred sobom je Ana, prelepi plod naše neugasle ljubavi, uspomena na leto '76 kada smo noćima goreli u zagrljaju ..."
Cakana: Milice, idi u sobu ...
Milica: Daj mama, nisam dete!
Dragoslav: Čitaj, čitaj ...

"... goreli u zagrljaju kraj mutne Morave dok nas putevi ne razdvojiše. Čuvaj je baš kao što sam je ja čuvala svih ovih osamnaest godina u dalekoj Americi, stalno misleći na tebe.

Zauvek tvoja, Saša."

Ana: E daj to ovamo ... Lepo sam je molila da piše pismo trezna .. mutna morava ... na šta to liči!

Milica: Na kampanju seljačke stranke
By polarlicht4.1
Kiwi jesi li ti u stvari Biljana Srbljanović? Jer mi se sve čini da imaš kompletne scenarije SVIH epizoda u glavi :shok2:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by polarlicht4.1
Kiwi jesi li ti u stvari Biljana Srbljanović? Jer mi se sve čini da imaš kompletne scenarije SVIH epizoda u glavi :shok2:

:drama:

Otkrivena sam. Ne preostaje mi ništa drugo, no da se povučem.
By polarlicht4.1
Nisam znao da Bati može onako dobro da stoji drag! :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi

To verovatno znači da je danas emitovana epizoda zamena uloga :) Sledeća je nastavak na ovu i još je bolja :)

P.S. Ja nisam gledao ni snimao ... Puštali su na HRT2 u isto vreme poslednju epizodu poslednje sezone "Bitange i Princeze" ... Sviđa mi se serija, ne sviđa mi se kraj ...
By polarlicht4.1
Au Kiwi, to ti nije trebalo....Sad ima pola foruma da jurne na tebe u osvetničkom žaru :giggle:
Korisnikov avatar
By svejedno
E, hvala vam na ovome. :)

Presmejah se.

P.S. Serija je vrh vrhOva. I ja 'ocu DVD.
By polarlicht4.1
Originally posted by svejedno
P.S. Serija je vrh vrhOva. I ja 'ocu DVD.
E pa nema. Kiwi nije snimao a neće ni snimati više ukoliko ga Swan sustigne u stanju osvetničkog žara :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Kiwi nije snimao a nece vise ni snimati? ;)

Bezobrazlook.

:)
..

Ne, stvarno, ima l' toga u opticaju?
By Swanheart
:lol:

e da...stvarno ima li negde da se pronadje ta serija...?
By polarlicht4.1
Mož' se nađe...Ja čekam da moja drugarica zapati malo od tog naširoko čuvenog hrišćanskog milosrđa pa da mi da sedam epizoda koje mi nedostaju. Ondak ću imati komplet! :hyper:
By Swanheart
kooooooomplet

da li sam ti rekla skoro koliko te volim :lol: :shliht::lukavi:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!