Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
Definitivni i apsolutni favorit Emmet Honeycutt!

Lujka, diva, lajavica, kaze sve sto drugi misle, ali sto je najvaznije najmanje puknut od svih njih, veciti upijac njihovih izliva mozga i emocija, amortizer zutih minuta i rame za plakanje 24/7...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Kiborg

Juče sam konačno odgledao celu seriju :) Napravio sam sebi maraton od 3-4 dana fanatičnog gledanja.

Krivo mi je što je nisam barem malo gustirao :D , ali šta sad.

Dokle se stiglo sa tim prevodima, inače?

Ja sam prevodio nesto prve sezone.Ne mogu da se dogovorim sa poison:)
Korisnikov avatar
By gossip
BRIAN <3 :love: mada mi je i Justin postao cute u 4toj sezoni odkako se oshishao :D
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Sixto

Definitivni i apsolutni favorit Emmet Honeycutt!

Lujka, diva, lajavica, kaze sve sto drugi misle, ali sto je najvaznije najmanje puknut od svih njih, veciti upijac njihovih izliva mozga i emocija, amortizer zutih minuta i rame za plakanje 24/7...
:up:

E to sam zaboravio da kažem. Jedini lik koji me je oduševio i ni u jednom trenutku razočarao je Emmet :)

Posle njega mi je Debi, pa onda Ben (delimino zato što je strašno hot :D ).
Korisnikov avatar
By nsBeckie
kako mi se opet gleda :sigh:

i ja sam odgledala citavu seriju u nekom ludom maratonskom maniru, posto sam se zarazila, ali dobro, tad sam imala vremena... sad nemam vremena, a bas mi se nekako opet gledaju neke epizode... ima ih par koje su bas-bas :up:

odlicna serija, sve u svemu... mozda je bilo par stvari koje mi se nisu svidele, ali vecina je :awesome:

Debi rulZ
Dzastin je sladak iako ume da nervira :D a Brajan pogotovo :lol:
Emet je ekstra
Melani je divna

parovi su mi zanimljivi - svi su razliciti, sto je i bila poenta - tako da ne mogu da kazem koji mi je omiljeni... mada je ipak najinteresantnija prica Brajan-Dzastin... nekako ima najvise desavanja i preokreta... dobro, tu su u stvari i lezbejke - i one su imale dosta toga u vezi, jedino mi ona strejt afera bila malo bljak ali sve ostalo vezano za njih dve mi je bilo bas super...
Korisnikov avatar
By Tungi
Mislis sa slikarom? :)

Ja se nekad zaletim pa ponovo odgledam poneke epizode.A i imam citav serijal u kompu,ne prebacujem na diskove.. :) ))
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Tungi

Ja se nekad zaletim pa ponovo odgledam poneke epizode.A i imam citav serijal u kompu,ne prebacujem na diskove.. :) ))
da, taj slikar mi je bio grozan

ja nemam seriju... gledala sam je online dok je postojala negde... ne znam da li je jos ima ili su je skinuli zbog copyright i slicno... verovatno jesu

hm mozda ne bi bilo lose da je nabavim... :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne znam gde si je i kada gledala online,a mozes je uvek skinuti.:)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
e evo gde
http://tv.blinkx.com/show/queer-as-folk ... ihQtlNkwi5
samo ne znam koliko su linkovi jos validni, secam se da su megavideo bili dosta dobrog kvaliteta

serije nikada ne skidam sa neta... nego ih tako gledam online... ne umem da se snalazim sa torrentima i slicno :blentavi: (a i obicno nemam zelju da skinem citavu seriju)
Korisnikov avatar
By Ferdie
E pa, evo ljudi, serija je neverovatna, odgledala sam svih pet sezona skidajući je sa You Tuba, u HD-u...slika je fenomenalna...Na žalost, nedavno su dotičnoj osobi koja ju je vredno uploudovala suspendovali nalog, jer su se homofobi žalili...Kad ne crkoh tada...Srećom pa sve skidoh...

Serija može još uvek da se se gleda preko Megavidea, ima skoro sve epizode koje mogu ida se skinu, poslaću linkove.

Serija, ima dosta manjkavosti i predvidljivih epizoda, ali je obožavam. Izbor glumaca je veoma veoma dobar, ne postoji lik koji me iritira, svi su jednostavno prevazišli sebe.

I serija se ne bazira na parovima, bazirana je na odnosu Brian-Justin, oni su u centru priče.

Kraj su zaista zasrali. Još uvek sam besna...

Oh da, Brian odnosno Gale Harold forever!!!!

Emmetta obožavam. Srce moje pametno, najbolji lik!

Uostalom, gde ste nabavili seriju na DVD?
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by nsBeckie

da, taj slikar mi je bio grozan

ja nemam seriju... gledala sam je online dok je postojala negde... ne znam da li je jos ima ili su je skinuli zbog copyright i slicno... verovatno jesu

hm mozda ne bi bilo lose da je nabavim... :)
Slikar jeste grozan, trebalo bi mu dobro kupanje, ali ona scena je extra! Ahah! A što Lindzi ne pobeže sa njim...:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam poslednju epizodu dugo odbijao da gledam,vracao sam se tako na vec odgledane...Tek nesto kasnije sam odgledao i kraj.Da je bilo suprotno,da su se vencali,Brian ne bi bio Brian,izgubio bi svoju esencijalnost...Bolje opet sto se tako zavrsila. :)

Mozes skinuti preko torrenata ili rapidshare-a.
Korisnikov avatar
By Ferdie
I počinjem ponovo da je gledam...:hyper:
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni citav serijal stoji u kompu,nisam prebacivao na diskove,bas zbog toga:)
Korisnikov avatar
By Ferdie

Ja sam poslednju epizodu dugo odbijao da gledam,vracao sam se tako na vec odgledane...Tek nesto kasnije sam odgledao i kraj.Da je bilo suprotno,da su se vencali,Brian ne bi bio Brian,izgubio bi svoju esencijalnost...Bolje opet sto se tako zavrsila. :)

Mozes skinuti preko torrenata ili rapidshare-a.
I ja sam poslednju epizodu razvlačila danima...Nisam ni očekivala da se venčaju, jbg, bilo bi možda bezveze, ali kraj su napravili u stilu - nikada se više neće videti i biti zajedno...Justin ga ganja pet godina, a onda odlazi za New York...Uuuuuh...

Skinula sam seriju, ali bih ubila za original...
Korisnikov avatar
By Ferdie

Meni citav serijal stoji u kompu,nisam prebacivao na diskove,bas zbog toga:)
Ja jesam, da bih je sačuvala. Ne daj Bože, crkne komp...Napravih lepu i urednu kolekciju...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne kazem da necu.Neka je jos malo:)

A original..Pa jedino da se naruci,online kupovina,mozda cak i preko njihovog oficijelnog sajta.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Znam...znam...Možda je nabavim preko nekog...

A i zauzima mi dosta mesta na kompu...

Opa, kraj radnog vremena...Eto me večeras...
Korisnikov avatar
By bothways
Ja krenuo pre neki dan da gledam. Dobio sam deo serije (do polovine trece sezone) pre nekoliko meseci, ali nikad da krenem. :)
Korisnikov avatar
By Ferdie
Pa kreni! Evo, i ja čekam vikend, pa da startujem ponovo...Jihaaaa...
Korisnikov avatar
By BabyBlue
ah najbolja serija i jedina koja me oduševila :hail2:
odgledala sve na njemačkom, ali mi trebaju titlovi na srpskom
nije mi problem skinuti i narezati, već mi trebaju samo titlovi... :sigh:
i super su fazoni u seriji, nema šta... :lol:

p.s. bolja je od the l word
Korisnikov avatar
By Ferdie
Da, serija je i mene oduševila, ima dobre dijaloge, mada s vremena na vreme prelazi u sapunicu...I glumci su extra. Mada mi se čini da je L world realnije odrađena.

Nemaš nigde titilove na srpskom, niko nije pevodio ovu seriju osim prvu epizodu i to jedan od dotičnih sa foruma. Ako ti nešto znači, imam ih na engleskom.

A ako si odgledala seriju sinhronizovanu na nemački jezik, onda je to veliki hendikep.
Korisnikov avatar
By BabyBlue
da, naišla sam na taj prevod od prve epizode...
ne trebaju mi titlovi na engleskom...
možda i ja prevedem koju, trebam svakako vježbati prevod...
jezici su mi u krvi :hvala:
Korisnikov avatar
By Ferdie
I ako nisi, obavezno seriju odgledaj u originalu, bez sinhronizacije! :)
Korisnikov avatar
By Misfit
Verujem da sam usamljen u ovoj oceni, ali serija je prilično konvencionalna i neduhovita. Sviđa mi se što se ne dodvoravaju strejt gledaocima i što ne cenzurišu, ali sadržaj je užasno ready-made, veoma predvidiv i prati klasičnu strukturu sapunica. Didaktičnost i prostodušna benevolentnost idu na živce. Izuzev Brajana, likovi i njihove dileme su mlaki, razrađeni na prvu loptu, a samim tim što su gej nije dovoljno da me zainteresuje za njihove živote. Mejnstrim mi nije zanimljiv, čak i ako je u sklopu određene supkulture (oxymoron intended).

Dobro je što ovakva serija postoji, ali nadam se da će se neko nadahnutije i dublje pozabaviti gej likovima. Merkam Alana Balla.
By Sixto
Zasto vi u svakoj bogovetnoj seriji trazite Hamleta nije mi jasno...
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by The Misfit

Verujem da sam usamljen u ovoj oceni
why did you get that idea? :D

inace, vrhunac treša je onaj zaplet kad brajan dobije tumor na jajetu, a svima kaze da ide na ibizu or something blabla. :bubbles:
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Sifilis i kancer (testisa), a isao je u Australiju :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!