Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
poceo helix... nije lose mada gluma skripi na par mesta
sleepy hollow ♥
Korisnikov avatar
By Markiza
Odgledala već drugu epizodu Berlin Alexanderplatz (TV Mini-Series 1980) by Fasbinder. Nisam do sad. Odlična je, za sad, uprkos malo više teatralnoj glumi.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
još uvek (po prepurici Hysice) modern family.
uz to the mentalist, law and order: SVU
By filipkum
Walking dead opet poceo :)

Mozzart in the jungle i Gael Garcia Bernal kao dirigent simfonijskog orkestra bas mi se svideo pilot, nadam se da ce snimati seriju
Korisnikov avatar
By Srklet
četvrta epizoda 'true detective' rasturila nevjerojatno napetim 6-minutnim kadrom na kraju, fantastična režija i gluma. :love:
Korisnikov avatar
By Waldorf
^ Ja sam potpuno, ali potpuno oduševljena serijom! A čak nisam ni fan ni McConaugheya ni Harelsona. Ali serija ubija koliko je dobra.
Korisnikov avatar
By dharmox
Slika
Chris Carter se isprsio s novom apokaliptičnom serijom začinjenom elementima onostranog i paranormalnog...
Korisnikov avatar
By Zvonki
The walking dead-Prvo iz razloga jer volim zombi filmove od romera pa sve do danas,drugo serija je realisticna,mislim u smislu kako bi se ljudi ponasali u slucaju zombi apokalipse,glumci su fenomenalni ali zaista se trude nijedan od njih me nije dosadio,i radjena je po stripu,walking dead me i dalje drzi zainteresovanim dok me je game of thrones smorio jer imaju duge pauze izmedju sezona.Da i interesantno je sto sam mislio da ce me walking dead smoriti sa tom konstanom temomo o mracnom zivotu sumornim scenama itd a nije,Ima dobar ritam.
By Aven
Masters Of Sex
Season 01

Slika

Sviđa mi se pristup sporednim likovima i njihova gluma. Posebno Allison Janney :love:, Julianne Nicholson (najviše mi se istakla uz Juliu Roberts u August: Osage County), Nicholas D'Agosto i profinjena Caitlin FitzGerald kojoj odlično pašu likovi lijepih žena pedesetih.

Što se sadržaja tiče, ima dosta dodirnih elemenata s filmovima Far From Heaven i Kinsey.
Ponekad mi se čini malo navučena, ali sve u svemu, solidna prva sezona. 7/10
Korisnikov avatar
By bas bleu
moone boy treca sezona. it is soooooooo irish :lol:

my mad fat diary druga sezona. muzika je i dalje dobra.

house of cards. dunno :shrug:
By filipkum
Odgledao pilot epizode novih serija
Crisis o otmici bogataske dece deluje kao zanimljiv triler a glumi i Dzilijen Andersen
Star crossed nesto kao Rozvel Smolvil i te serijice o tinejdzerima vanzemaljcima nije los pocetak
Believe o natprirodnim mocima jedne devojcice mislim da je na foru Potpaljivacice Stivena Kinga
Night shift o doktorima u nocnoj smeni, glavni lik razbija koliko je privlacan, glumio je u Merlinu ali je sad sa kratkom kosom i doktorskoj uniformi bomba
Korisnikov avatar
By badu
dr who
downton abbey
himym
soa
once upon a time
got (tu i tamo, ne radi me toliko jer sam čitala knjige)
modern family (tu i tamo)
criminal minds (tu i tamo)
bones

valjda je to to
Korisnikov avatar
By Trilian
počela da gledam ovu seriju o kojoj svi pričaju - Game of Thrones... stigla do pola druge sezone... i još im nisam svima imena upamtila... ali sviđa mi se
Korisnikov avatar
By Oziris
Skidam i pocinjem House of cards. Zavrsila American Horror Story: Coven, pa cu sad ovo.
Korisnikov avatar
By bas bleu
those who kill. us remake danske serije. nije ni toliko lose.
Korisnikov avatar
By Hellas
Hannibal 2. sezona pocinje za 4 dana :smilegrin:

A penny Dreadful tek u maju...

Eva Green :drama:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ako se u nesto u ovom zivotu razumem, to su serije! Odgledao/gledam mali milion, ljudi se uglavnom krste kada vide listu serija koje trenutno pratim.. :smilegrin:

Par serija koje trenutno obozavam:

The Originals (veliko iznenadjenje, vampire diaries spin off, i nije nimalo dosadna kao originalna serija, iz epizode u epizodu nastavlja da me odusevljava)
The Tomorrow People
Suits
Da Vinci's Demons
Shameless
Under the Dome
Game of Thrones
Revenge
Supernatural
Pretty Little Liars
American Horror Story
Once Upon a Time

Sve ih iskreno preporucujem!
By filipkum
Poceo Hanibal, jeziv kao i uvek, a i novi masovni ubica je zanimljiv

Odgledao rialiti Opposite worlds, nisam ocekivao da ce biti toliko zabavno, izmedju Velikog Brata i Survajvora, navijao sam za JR-a jer je isti kao strejt postar koji mi se svidjao
Korisnikov avatar
By castor
The Fall. Igra Gillian Anderson, Severna Irska.. Zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Poceo da gledam Rules of Engagement...Posle samo nekoliko epizoda ova serija mi je postala jako draga. Jedna od boljih komedija koje sam gledao u poslednje vreme. :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Zna li se kada ce da krene emitovanje druge sezone serije Sleepy hollow?
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!