Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
"Komšinice, da sam ja znala da oni ljude koje neće da budže bacaju u Dunav, ja bih rekla - Deco, budžite!" :smeh:
By Lost
Originally posted by demian
gorepomenute epizode sa bubama, epizoda gde cakana peva pesmu viki miljkovic (to je zivot, to nije reklama, nikom nije lepse nego nama) su ekstra.

ali, neprevazidjena je epizoda gde su cakanu 'badzili rta?i iz ki?bloa' :smeh: 'ja im kazem, deco, badzite... pa sta bude' :lol:
Joj,to je meni jedna od omiljenih epizoda!"Ja da budzzim fosila,necu!" :lol:
I "Gde da pljunem?"Ili kazze "Shta da pljunem?"....Kad su joj trazzili pljugu!? :lol: :lol: :lol: "Crna Katarina..." Vesna Trivalic je urnebesna!
By Lost
Originally posted by Escobar
"TRINSI" system....

TRI ukazuje na Sveto trojstvo
to je jasno...

N ukazuje na Nebesa....

S na Svetoga duha....

I potiche od stare srpske rechi, potpuno neopravdano zaboravljene - ILARITI
ilariti shto znachi.....dzdxddzdzzzd se Bogu.

:eya: :eya: :eya:
:tamoamo: :tamoamo: :tamoamo: :tamoamo:
By Lost
Originally posted by sakis
Imam ja na CD-u par epizoda izmedju ostalih i epizodu "Amnezija" koja mi je najjaca
Vojislav:"Milice,ti si okrutna,udarala bi mamu sve dok ti se ne dopadne!":lol:
By Lost
Cakana:"Milice!Pretish drogom,psujesh...k'o da si dete radikala!"
Milica:"Odricem se replike!"
----------------------------------------------------------------------------------
Ana:On je stidljiv...(za Milanceta)
Milica:"Kako mozze student filozofije da bude stidljiv?!Oni su ili komunisti ili psihopate!"
----------------------------------------------------------------------------------
Secate se epizode kad se Voja napio a Milica i Ana zezaju Cakanu kako se drogiraju...!?:-)))
Milica:"Shta ti je mama,da je trava dobra,rasla bi u gradu"
"Pa naravno da Vojislav pije,to je posledica socijalne bede"

Cakana:"Sin alkoholicar,cerka narokoman,i ko se u ovim godinama ne bi bavio konceptom..."

Milica:"O majko,ne silazi s uma,mi smo puni kalcijuma i trauma"

...
By Lost
Originally posted by Sunce
"Komšinice, da sam ja znala da oni ljude koje neće da budže bacaju u Dunav, ja bih rekla - Deco, budžite!" :smeh:
...budzzite deco,do mile volje!:trampolina:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ZvezdasBG
Jel vatate vi palmu? Ne...
- To vam je velika greska. Tamo na svakih 15 minuta ide moj komsija.
- Ko ide?
- Pa moj komsija, veliki hit, pravi bum! :smeh:
''Komšija, komšija, dok ti žena u bašti, prepusti se mojoj mašti!''

Kada će bre da izađe taj DVDej? Smorilo me ne gledanje Otvorenih Vrata ... nadam se da je televizija BN, kao što se pričalo, kupila prava na seriju, pa da će posle Gruje i Jelene da pušti i Otvoren Vrata ... pa da se veselimo :) Sada sam osposobio snimanje, ima svaku epizodu da nabačim na hard :)

Pitanje za informisane: Koliko epizoda ukupno ima?
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
Originally posted by hlaefdige
imam ja citavu seriju na pet DVDa
odakle ti, majke ti
daj bre to ovamo
Korisnikov avatar
By nEne
bilo je da se skine na hubu sbb-a...
Korisnikov avatar
By KiWi
Koliko ceniš to? Spreman sam da iskeširam koliko tražiš! Dalji dogovori na u2u!
Korisnikov avatar
By sofia
daj mi,daj mi,daj mi,daj mi,daj mi,daj mi,daj mi,daj mi,daj mi, daj miiiiiiiii
:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By colorado
molim lepo. cena se nalazi u poruci iznad tvoje.
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by colorado
molim lepo. cena se nalazi u poruci iznad tvoje.
moze neka trampa,npr. ceo serijal Prijatelja,filmovi,muzika...nemam ti ja bre para,radim u drzvnoj firmi i podstanar sam:gotika:
:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By colorado
Serije nam ne trebaju, barem ne te polucasovne americke komedije...
Nabavi filmove Cry Baby i Little Voice. Ako ne, organizuj se s Kiwijem pa nas zajedno vodite. :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Decko koji je muvao Anu, okoreli dizelas, sa full opremom: kajlom, uvucenom trenerkom u pantalone i koznom jaknom. Glumi ga Dragan Jovanovic.

<Onda ga oborim na zemlju i pocnem da ga sutiram. Mali ima 9 godina ali jak je ko konj.>
Korisnikov avatar
By KiWi
''Žuća kad kaže da će da izvede plavušu, Žuća će i da izvede plavušu! Hvala dečko!'' (a ovo dečko se odnosilo na Milicu koja mu je dodala pivo :lol: )

Najomiljenija mi je ova sa Brankom Katić ... Hit!
Korisnikov avatar
By sofia
Verna sam mu ko Hegel dijalektici!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by obecata
Verna sam mu ko Hegel dijalektici!
Bravo Ćoro, odakle ti to?
Čula sam u društvu ...
Slobodno stavi naočare, među našima si!
Korisnikov avatar
By sofia
A epizoda sa bebama kad Dragoslav i ujka Toma pevaju uspavanku...Glista se zvala Rista:smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by obecata
A epizoda sa bebama kad Dragoslav i ujka Toma pevaju uspavanku...Glista se zvala Rista:smeh:
Art! Pure art!
Korisnikov avatar
By sofia
Kiwi jesi li se ti "dokopao" tih dvda???Mozda si raspolozeniji da ih podelis sa mnom?:)
Korisnikov avatar
By sofia
...jos uvek nisam nabavila seriju...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
izvini, ja tek sada ponovo u ovoj temi....pa kad mi se ne javljas na u2u...a ja zaboravin gde sam i da sam postovala....
By polarlicht4.1
Ha! A baš sad gledam po jednu epizodu svakog dana (zarad očuvanja mentalnog zdravlja) i htedoh da pokrenem temu jer nisam primetio da je ima (hvala hlaefdige!).

Vrlo mi je teško da izaberem najomiljenije s obzirom da sam do sada već dovljno isprao mozak (ogledao čitav serijal bar 5-7 puta) ali ako se baš mora ondak:

1) Muva za Tokio ili kako je pamtim "Nemoj, nemoj, nemoj, uništićeš mi koncept!", tj. kada se Cakana zavari u skulpturu.

2) Ja bih da se malo izblaziram do sutra tj. "Komšija", sa sve onom Cakaninom izjavom o tome kako je nervira "ničim izazvani optimizam" i kako Ana i Milica treba da nađu Gajger-Milerov brojač "lociraju izvor zvuka i podmetnu bombu" (bilo je prilika kada sam stvarno citirao ovaj deo jer imam nesnosne...komšije, je l' te).

3) Rtaći iz kićblona odnosno "jesam li htela da padnem u nesvest kada su na dnevniku rekli da je naša zemlja ekonomski najstabilnija u Evropi" zajedno sa neuspelim "badženjem/budženjem" Katarine Anđelić.

i naravno...

4) Trinsi sistem sa Micinom nebuloznom etimologijom...Na koga li samo podseća?

pa i...

5) Amnezija kada lupaju sirotu Cakanu "Drugim polom" po glavi :smeh:

Svo ovo pisanije me podseti da bih mogao da pustim koju, čisto da mi lepo započne dan :sunce:
By polarlicht4.1
Originally posted by Lost
Ana:On je stidljiv...(za Milanceta)
Milica:"Kako mozze student filozofije da bude stidljiv?!Oni su ili komunisti ili psihopate!"
:rotflmao:

Komunista nisam...znači :psiholog:

:smeh:

Joj, moram da prestanem da čitam ovo! :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!