Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
Jel gledao neko ovu seriju?
Radnja se desava na ostrvu negde u Pacifiku, gde se srusio avion i nekoliko putnika je prezivelo nesrecu. Ali ono sto je trebalo da se pretvori u opusteno cekanje da ih neko pokupi, pretvorilo se jednu zamrsenu i misterioznu pricu.
Skinuta je sa neta, ja imam prvi serijal od 23 epizode, ali ne znam nista vise od toga.
Zanimljivo je da se kao "Petko" pojavljuje Mira Furlan. Samo sto nisam pala sa stolice kada sam je videla.

U svakom slucaju, serija je mix Robinzona i Dosijea X i nimalo naivna.
Korisnikov avatar
By anais
hey skyen,
ja sam do sada jedino uspela da vidim reklamu za Lost koja se neprestano vrti na UK channel 4. mislim da startuje od naredne nedelje. javicu utiske.
btw, jel si ti jos uvek u engleskoj? :)
veliki pozdrav
Korisnikov avatar
By Skyen
Stari dobri channel 4, uvek aktuelni. Super, sada cu imati s kim da delim dileme i trileme. Ali ako se bude davalo jednom nedeljno, ima da se nacekas, a zivci da ti se istanje. Ja sam poslednjih 6 epizoda odgledala za jedno vece, sve jednu za drugom, jer se naravno svaka zavrsi tako da ne mozes da docekas da vidis sta ce dalje biti. Stari fazoni navlacenja.

Btw, nisam ja vec neko vreme na tom otoku, smrc...
Korisnikov avatar
By anais
Exactly! verovatno ce biti 1 nedeljno:( ali saljem utiske cim krene:)
veliki pozdrav! pa mozda i popijemo onu pintu na nasem balkanskom poluotoku:)
Korisnikov avatar
By Skyen
Ajmo ljudi, sada sam videla da serija ide na Pinku, gledajte!!!!!!!!!
Mislim da je u pitanju druga epizoda, eventualno treca. Extra, extra, extra
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, ljubavi, ti znas sta ja mislim o seriji....
kresnula bih onu cicu, i toliko za veceras :cobanica:

p.s. a jedva cekam da mi pobiju 'onu' teoriju !!!!
Korisnikov avatar
By Kittrie
i ouvo goure je bila moja selebrativna 600-ta poruka !!!
:cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ih...Lost ide kod nas jos od ranog proleca...trenutno ide drugi serijal...
Gledao prvih nekoliko epizoda...Bio prilicno zainteresovan nakon prve i druge...ali kako se prica odugovlacila a radnja sve vise zapetljavala bez vidljivog razloga tako je meni ta serija postajala sve nezanimljivija...Danas je vise uopste ne gledam....dosadna mi :snesko:
Korisnikov avatar
By *deni*
Gledam i uzivam u strahu.
Moram priznati da sam imao problem da zaspim posle prosle epizode, kada su na kraju putnici shvatili da nesto nije u redu i konacno se zapitali:

"Boze, gde se mi to nalazimo?"

SUPER !
:up: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Skyen
@goraan - komsa, ma sve za tebe, donosim ceo serijal na DVD veceras, pa se grebi :cool:

@kitt - mmmm cica, to se kanda slozismo, vejt end si, posle nekoliko teorija sam odustala, ovi momci su previshe nalozeni na lyncha :oskar:

@deni - ako se sada smrzavas, jiiiihaaaaaa, uzivaces do kraja :duh: ;)

@M M and I - nisi joj dao sansu, a tek na pola prvog serijala radnja pocinje da se polako namesta, extra su price svakog od aktera i na koje nacine su svi povezani. a sada postajem ljubomorna na vas drugi serijal, kmee:beba:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Skyen

@M M and I - nisi joj dao sansu, a tek na pola prvog serijala radnja pocinje da se polako namesta, extra su price svakog od aktera i na koje nacine su svi povezani. a sada postajem ljubomorna na vas drugi serijal, kmee:beba:
Pa znas...ako treba da prodje cela polovina jedne serije (tj. serijala) da bi radnja pocela da se odvija...tj. da bi uopste nesto pocelo da se dogadja...ja onda menjam kanal i gledam nesto interesantnije...
Syto se drugog serijala tice...nemas zasto da budes ljubomorna...nisam gledao ama bas niti jednu jedinu epizodu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by M M and I

Pa znas...ako treba da prodje cela polovina jedne serije (tj. serijala) da bi radnja pocela da se odvija...tj. da bi uopste nesto pocelo da se dogadja...ja onda menjam kanal i gledam nesto interesantnije...
Syto se drugog serijala tice...nemas zasto da budes ljubomorna...nisam gledao ama bas niti jednu jedinu epizodu...
A u picku materinu, M M and I !
Ti nista ne volis !
Jebo te, nista ti nije po volji !
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisam gledao ranije, odusevljen sam zasad.....volim da zentam:uplasen:.. i to je to.
Korisnikov avatar
By Oziris
Nisam gledala, ali se sve nadam da cu je pokupiti od tebe :D
Korisnikov avatar
By Skyen
Season 2 download mode :eevil: :cool: :rock:
By High Maintenance
Gledao sam par epizoda i mislim da je pravo osvezenje nakon svih silnih sapunica...Samo me nervira sto se daje jednom sedmicno,pa sam propustio jednu-dve epizode....
Korisnikov avatar
By Kupper
Sad mi se bas dopada. Ne toliko serija jer i nema neku pricu. Dijalozi i njihove price 'pre' su dobre. Ali, gluma odlicna.
Korisnikov avatar
By KiWi
Super je serija... baš baš ðasvi.
Korisnikov avatar
By Skyen
Auuuu koje ludlooo druga sezona, do ranih jutarnjih sati pogledala svih 5, looooodloooooo
Korisnikov avatar
By one of the people
serija je super!
cela prva sezona (imam je na DVDju) i sad ove nove epizode ..
pretplatio sam se na Lost casopis i narucio si solju za kafu sa slikom Sawyera, hahaha
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by *deni*
Originally posted by M M and I

A u picku materinu, M M and I !
Ti nista ne volis !
Jebo te, nista ti nije po volji !

JEL MOZES TI DA BUDES KULTURNIJI MALO? :sise: :vatroslava: :pms:

P.S.: Ima veliki broj stvari koje volim, i koje su mi po volji...prosetaj samo po Kultura i Umetnost pa ces ih i naci...A LOST mi eto nit je po volji nit volim tu seriju.
Ako ne volim nesto sto ti volis znaci ne volim nista? Vrlo moguce jer za tebe izgleda i postoje samo one stvari koje su tebi po volji, pa samim tim sve drugo ne postoji! A ako neko voli ono sto za tebe ne postoji, ustvari ne voli nista! :psiholog: :crkla: :elektro: :( :(
Korisnikov avatar
By *deni*
M M and I
JEL MOZES TI DA BUDES KULTURNIJI MALO? :sise: :vatroslava: :pms:
:lol:

Jel` ovo iz one teme u Trach areni ?!

:lol:

Da znas, ovim si me izuzetno oraspolozio ....

:kiss:
Korisnikov avatar
By Kupper
Mira Furlan je fenomenalna, aBsolutely fabulous.

:hail2:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Kupper
Sad mi se bas dopada. Ne toliko serija jer i nema neku pricu. Dijalozi i njihove price 'pre' su dobre. Ali, gluma odlicna.
U sustini radnja "pre" odrzava dramatursku liniju, jer bi sama prica ljudi na ostrvu vremenom bila potroshena. Ubacivanjem fleshbekova, stovren je neogranicen izvor novih elemenata u prichi. Nadam se da to nece zloupotrebiti (kao sto se ?esto deshava u sapunicama).

Odgledao sam sve snimljene epizode do sada i veoma je dobra. ?esto koriste trikove iz horor filmova (snovi, prepadi, halucinacije) u cilju zbunjivanja publike. Posebno interesantna je montazha dogadjaja iz prethodne epizode koja prikazuje koliko tempo scene zavisi od ideje montazera.

Prvi favorit mi je bio Boom, steta je sto su ga se tako lako otarasili. Sada mi je korejanka najsimpaticnija. Onaj crnac je uzhasan davezh. Mira je fino odradila stvar, mada je njena uloga zapostavljena, mozda ce pisci razraditi taj lik kasnije, za sada je tu samo "u prolazu" i duguje dosta objasnjenja.
Devojka koja glumi kejt je prelepa, jedva cekam da ondesem cd Angelini777 da chujem njen komentar.

U drugom serijalu stvari krecu da se rasplicu, mada je meni intersantnije da budem zbunjen nego da stvarno otkrijem sta se desava
Korisnikov avatar
By Skyen
@SMario - kakva analiza :up: bas to, montaza drzi skoro celu seriju! I uvek te ostavi da crying for more an' more

meni su Said i Lok favoriti - Said mi je mmm, extra cool, a Lok mi je najzanimljiviji. A i Kejt je extra too, u ulozi Lare Kroft
Hugo ima najludju pricu :lol: i kako covek da mu poveruje, stvarnooo

ali serija treba da se zavrsi drugim serijalom, mislim da ce postati dosadno ako je zbog gledanosti budu forsirali. izgubice na kvalitetu i pokvariti generalno vrh utisak koji je ostavila
Korisnikov avatar
By Kupper
@Mario - 'U sustini radnja "pre" odrzava dramatursku liniju, jer bi sama prica ljudi na ostrvu vremenom bila potroshena. Ubacivanjem fleshbekova, stovren je neogranicen izvor novih elemenata u prichi.'-------> :up: :hail2:

Samo ne zaboravite (ti i Skyen) da ima nas koji nemamo pojma sta ce se dogadjati a sto ste vec gledali. Sad znam da su se Boom-a lako otarasili, npr....

Sto se tice :up: likova, iako mnogo manje znam od vas, za sad mogu potpuno da se slozim sa Skyen. Cak, ako smem da se usudim, mislim da je lik koji glumi Saida najbolji glumac u seriji. Rame uz rame s njim je Lok. Bar za sad, bar meni.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pogresno sam se izrazio, nece ga se otarasiti, samo ce ga malo potisnuti iz priche :mucka:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nema veze, skoro da nista nisi rekao:)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!