Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by HARP
Uh, kada je to bilo... sećam se serije i na mene je ostavila utisak realnosti koja hoda po izmaglici imaginarnog...
Uvek kada pomislim na Tvin Piks, asocira me na crveno...
Originally posted by aleksdjJe l' problem ukucati u tražilicu Twin Peaks, kliknuti na neki od ponuđenih linkova i pročitati da ne pripada horor žanru?
Dajte molim vas...serija je zesci smor...
Ja sam bas bas ljubitelj horora a ova serija je valda jedina tog zanra koju nisam mogao da gledam ni kao klinac niti mi pada na pamet da je gledam sad:cyborg:
Originally posted by alexandermagicA meni su nekako hormoni najvise radili na James-a.
Omiljeni lik -- Bobby Briggs![]()
A jes' vala i ona je bila za
najljepša glumica, ubjedljivo -- Mädchen Amick, koja je oživotvorila lik Shelly Johnson.
Originally posted by OzirisO, da. James, onako mutav i zgodan je mogao poslužiti kao klasični materijal za masturbaciju.
Originally posted by alexandermagicA meni su nekako hormoni najvise radili na James-a.
Omiljeni lik -- Bobby Briggs![]()
![]()
Josh Alone napisao:Zasto me toliko mrzi da skinem seriju? Film je fenomenalan, atmosfera, muzika...odusevljen sam.steta jedino ako si film gledao pre serije
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2100702#p2100702]Srklet napisao:[/url]sjecate se onog kadra semafora (ili je bila ipak ulicna svjetiljka?da, semafori su u pitanju, izbezumljivalo me to, kao i one sove.) koji se u prvoj sezoni stalno ponavljao... lynch je uvijek bio majstor atmosfere, pa cak i kad mu prica ode u tri pm (namjerno ili ne
), cijelu stvar drzi fantasticna atmosfera... kao ti detalji sa semaforom, tjeskoba koju sugerira...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2100361#p2100361]Tungi napisao:[/url]Sta je u Twin Peaksu horor?Meni je sam pojam ludila horor, a pola likova tamo je ludo na ovaj ili onaj nachin... imam seriju negde u neistrazenim dubinama hard-diska, veceras pocinjem da je gledam
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!