Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Sta je u Twin Peaksu horor?
Korisnikov avatar
By HARP
Uh, kada je to bilo... sećam se serije i na mene je ostavila utisak relanosti koja hoda po izmaglici imaginarnog...

Uvek kada pomislim na Tvin Piks, asocira me na crveno...
Korisnikov avatar
By Tungi
Razlicito tumacimo pojam horor.:)
Korisnikov avatar
By Torry
nateracete me da skinem seriju i da gledam ponovo :shok:
By alexandermagic
Originally posted by HARP

Uh, kada je to bilo... sećam se serije i na mene je ostavila utisak realnosti koja hoda po izmaglici imaginarnog...

Uvek kada pomislim na Tvin Piks, asocira me na crveno...
:)
Originally posted by aleksdj

Dajte molim vas...serija je zesci smor...

Ja sam bas bas ljubitelj horora a ova serija je valda jedina tog zanra koju nisam mogao da gledam ni kao klinac niti mi pada na pamet da je gledam sad:cyborg:
Je l' problem ukucati u tražilicu Twin Peaks, kliknuti na neki od ponuđenih linkova i pročitati da ne pripada horor žanru? :shamar:

Topic je posvećen hvalospjevima seriji i ima da ih pišeš i još sve da pitaš "treba li još?" :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by alexandermagic

Omiljeni lik -- Bobby Briggs :drkanje:
A meni su nekako hormoni najvise radili na James-a. :bale:

najljepša glumica, ubjedljivo -- Mädchen Amick, koja je oživotvorila lik Shelly Johnson.
A jes' vala i ona je bila za :drkanje:
By alexandermagic
Originally posted by Oziris
Originally posted by alexandermagic

Omiljeni lik -- Bobby Briggs :drkanje:
A meni su nekako hormoni najvise radili na James-a. :bale:
O, da. James, onako mutav i zgodan je mogao poslužiti kao klasični materijal za masturbaciju. :pervert:

Kod Bobby-a mi se dopadao neuravnotežen karakter, ne i fizički izgled glumca Dana Ashbrook-a. Zato sam uporabio smajli u citiranom postu. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
sjecate se onog kadra semafora (ili je bila ipak ulicna svjetiljka? :hmm: ) koji se u prvoj sezoni stalno ponavljao... lynch je uvijek bio majstor atmosfere, pa cak i kad mu prica ode u tri pm (namjerno ili ne :D ), cijelu stvar drzi fantasticna atmosfera... kao ti detalji sa semaforom, tjeskoba koju sugerira...
Korisnikov avatar
By Loni
Bio sam dete kad se emitovala, ali me je očarala.
Retko uz koju seriju uživam tako kao što sam uz nju.

U poslednje vreme samo knjige me očaravaju.
Ništa vizuelno.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Kada sam je davnih dana prvi put gledala, izvrnula sam se od ushićenja, ali bukvalno... :snupi:

I serija je nekako sva :uplasen: Prilično jeziva atmosfera, ali ona prava iz noćnih košmara koje svi ponekad imamo...

Bila sam oduševljena, tad sam prvi put i čula za D.Lyncha...Ludak totalni... :lood:

A i glumci su stvarno...Vrh!!!
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Razblazeni, sirokoj publici prilagodjen, Linch. Meni se tek na momente dopao.

:kesa:
Korisnikov avatar
By now_pictured
twin peaks je stvarno previse podcenjena serija
ja obooozavam
ne znam meni je cela serija bila bas bas kripi i strasna, moram da jos jednom od pocetka pogledam :D
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Zasto me toliko mrzi da skinem seriju? Film je fenomenalan, atmosfera, muzika...odusevljen sam.
Korisnikov avatar
By now_pictured
Josh Alone napisao:Zasto me toliko mrzi da skinem seriju? Film je fenomenalan, atmosfera, muzika...odusevljen sam.
steta jedino ako si film gledao pre serije
al dobro nema veze
da da da slazem se potpuno
film je perfektan :D
toliko puta sam ga vec gledao
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2100702#p2100702]Srklet napisao:[/url]sjecate se onog kadra semafora (ili je bila ipak ulicna svjetiljka? :hmm: ) koji se u prvoj sezoni stalno ponavljao... lynch je uvijek bio majstor atmosfere, pa cak i kad mu prica ode u tri pm (namjerno ili ne :D ), cijelu stvar drzi fantasticna atmosfera... kao ti detalji sa semaforom, tjeskoba koju sugerira...
da, semafori su u pitanju, izbezumljivalo me to, kao i one sove.

twin peaks :love:

Korisnikov avatar
By acid drop
Mene atmosfera u Linčovim filmovima radi bolje nego neki "pravi" horori.
Korisnikov avatar
By *deni*
Do dana današnjeg mi ništa u vezi sa tom serijom nije jasno, osim da je kultna, a ne znam ni zašto je kultna. U vreme kada se premijerno emitovala bio sam još dete i nisam je pratio, čak me ni oduševljenost vršnjaka koji su je pratili nije animirala da se uključim u tok 'fabule radnje'. Verovatno je struktura priče bila isuviše složena za moj tada vazda na paši i landarajući mozak. Spremam se već godinama da celu seriju pogledam u cugu, odjednom, ali nikako da se to desi.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Od ove pesme se najezim

I got idea man
You take me for a walk
Under the sycamore trees
The dark trees that blow baby
In the dark trees that blow

And I'll see you
And you'll see me
And I'll see you in the branches that blow
In the breeze,
I'll see you in the trees
Under the sycamore trees

Lyric by David Lynch

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!