Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Primeval
Da li je neko možda ljubitelj ove serije? :) :) :)
Slika
Ja sam baš malopre upoznao po prvi put lika koji je oduševljen
serijom! :B Uglavnom je svi odmah otpisuju kao "dečiju" i holivud
crap ali je stvarno duboka i ima veoma razvijenu psihologiju
likova. Da ne pominjem njen mračan karakter.
Dakle? Ima li vas? :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
gledala sam je na skyone-u pre mnogo godina
a jel'te posle su se i prolezbejisale protagonistkinje pa kako da ne gledam :lol:

no cak i tada su me uzasno iritirali ti nadprirodni momenti, narocito star-track-olike krljusti po faci. mislim pre svega na te vizuelne efekte, zasu
Korisnikov avatar
By tamanoir
Me, me, me! :D

Jaoooo divno! Ja sam fan BtVS! Super mi je serija.. Jesam bila malo skepticna kad se prikazivala na TVu, nije mi nesto bilo zanimljivo, ali kad sam uzela lepo sve od pocetka da gledam natenane, na kompu, kad meni odgovara, totalno sam se primila.. Prica je fantasticna, zapleti, humor (!), likovi, njihov razvoj, njihovi medjusobni odnosi.. Joss Whedon je car.. Ma, necu da se uzdrzavam, Joss Whedon je BOG! I pored ove serije, Angel mi je isto predobra serija, zatim Firefly, a i Dollhouse je neverovatno dobar show.. I Dr. Horrible, mjuzikl, hehe.. Sve sto Joss dotakne pretvara se u zlato.. :D

Elem, da se vratim na Buffy.. Naj likovi su mi Faith, Willow, Xander, Angelus, Giles, Anya, Tara, itd..

Fantasticne su mi epizode "Once more with feeling" i "Hush", i naravno jos gomila, ali ove dve se bas izdvajaju..

I tako, ne znam cime jos trenutno da doprinesem temi, ali se nadam da ce biti materijala.. :D
Korisnikov avatar
By haemoglobin
kao mali voleo...i Angel takodje..sad..jos uvek balavim na onaj noz od Faith i Skype-a
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by tamanoir

Elem, da se vratim na Buffy.. Naj likovi su mi Faith, Willow, Xander, Angelus, Giles, Anya, Tara, itd..
willow igra i u onoj tvojoj omiljenoj

kako se zvase u seriji ona sto je bila onako malo zloca, neka posh biAtch pa se posle prodobrila? elem, gledala sam je posle u nekom filmu na hallmarku, imala je glavnu ulogu, i tako mi je bilo zao. uloga je bila tako nesto tipa bridzit dzouns...

a angel igra u onoj seriji kosti. serija je propast. a bio je taki frajer. u stvari i nije se mnogo promenio. valjda sam ja odrasla :)

gledala sam i par filmova sa buffy. doduse, jedan sam odgledala a drugi je neka teen varijenta pa se nije ni dalo odgledati do kraja. ali zato CRUEL INTENTIONS :bale: uh, e to je filmic! kako su tu svi dobro odglumili, pa cak se i malo nevinasce buffy pokazala :D
Korisnikov avatar
By Primeval
Zdravo narode! Uh kako mi je drago što vas ima! Ja sam pre gledao nešto
malo onda sam se skorije ubacio i vaskrsao ljubav ka seriji. :) Baš mi se
sviđa i potpuno se slažem sa tobom tamanoir (lep nick). Serija stvarno
obiluje super momentima i priča ume da bude vrh, pogotovo kasnije
epizode.
Evo ga neki moj kratak review:
1. sezona: onako, malo prosečna stereotip ali je bila dosta duboka sa
međuljudskim odnosima. :)
2. sezona: mnogo mračnija (ako ne i najmračnija) i veza Bafi/Anđelus je
stvarno bila najbolja u ovoj sezoni.
3. sezona: najbolje razrađena do tad a pogotovo što se javlja novi slayer
koji je gotovo sušta suprotnost Bafi (ili nije?!).
4. sezona: malo je smorila sa silnim vojinicima i Inicijativom. Ali zato se
javila nova protagonistkinja Tara! :) :) :) Ona i Willow imaju tako prelep
odnos! Prosto mi dođe da se bacim izmđeu njih samo kad bih voleo
devojke. :)
5. sezona: vraća serijal na noge pogotovo sa extremnim momentima i
smrtima likova. Glorificus je bila vrh. God with a charm! :)
6. sezona: mračna do smrti i tako depresivna. Počela je da puca veza
između Scooby gang. Willow i razvoj njenog lika mi se posebno sviđaju
ovde. :)
7. sezona: gleda se! :D
Originally posted by ns.happy
ne. nisam mogao dovesti u vezu divne vampire sa jeftinim efektima i losom glumom. ali zato ovo je uuuuuuuh
E vidiš, ja sam se isto jedno vreme pržio na gothic vampire i to, ali sad mi
je ta slika vampira totalno bezveze. Tako da mi je Bafi do sada dala bolji
prikaz vampira - životinje žedne krvi i naskroz bezumne koje bi samo klale
i živele za tu krv. Dobro, imalo je tu dosta sukoba i glupavih kontrasta ali
eto. :)
Korisnikov avatar
By tamanoir
Magnovey
... i potpuno se slažem sa tobom tamanoir (lep nick)
Hehe, hvaja.. :D Fin ti je ovaj kratak pregled po sezonama.. Ja sam sve to bas odavno sve odgledala, a sve mislim da bih mogla opet, sa dragom, posto nameravamo to vec neko vreme da uradimo..

A jesam li ja jedini freak koji je gledao epizode Buffy i Angel onako uporedo? Na sta mislim.. Angel prva sezona i Buffy cetvrta sezona su prikazivane uporedo na televiziji, kao da se desavaju u isto vreme, cak se desava da se neke stvari iz jedne serije spominju u drugoj, da likovi iz jedne serije "doputuju" u drugu, i obratno, i te fore.. Ja sam cak nasla spisak po kom redosledu bi se trebalo to gledati, pa smo tako gledali, i bas je bila fora.. :D
emo_haos_

willow igra i u onoj tvojoj omiljenoj

kako se zvase u seriji ona sto je bila onako malo zloca, neka posh biAtch pa se posle prodobrila? elem, gledala sam je posle u nekom filmu na hallmarku, imala je glavnu ulogu, i tako mi je bilo zao. uloga je bila tako nesto tipa bridzit dzouns...
E jeste, Lily u "How I met your mother".. Super je ona, bas je likusha.. :P
A za ovo drugo, stvarno nisam sigurna na koga mislis, u rebusu sam.. Ne znam koja od glumica je glumila u filmu na Hallmarku.. :S
I da, sto se Cruel Intentions tice.. Daaaa, to je bas filmchina.. Jeste SMG (Buffy) onako totalno weird, ali ceo film je takav, pa nekako i dolikuje.. A imala je ona stvarno promasaje sa filmovima, i jos odbila da snimi film Buffy.. Bzvz..
Korisnikov avatar
By Li
Jaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

Moja omiljena serija...

:sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet:

E, a moja keva se lozi na onog Spajka.... valjda se tako zove onaj plavi vampir.

A seriju sam gledala inace pre 100godina...
Korisnikov avatar
By Primeval
Originally posted by V I V I S E C T
Iskreno, zakasnio si s temom jedno 10 godina.
:) Nikad nije kasno! :) Ali u pravu si.

A šta mislite o stripovima? Je l' ih neko čita?

Ko vam je omiljeni lik i zašto?

Ajmo! :)
Originally posted by haemoglobin87
ja balavim na ovo:

http://www.satansbarber.co.uk/photosets ... ackal1.jpg
Uuuuuuuuuuuuh! Ja se isto mnogo ložim na hladna oružija a pogotovo
noževe! :)
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by haemoglobin87

kao mali voleo...i Angel takodje..sad..jos uvek balavim na onaj noz od Faith i Skype-a
Haha, mislis Spike-a? :lol:

Obozavam seriju, vrlo inteligentni dijalozi, humor, uverljivi likovi - dosta se gubi u prevodu, jer ima puno igara reci, ko moze, treba da je gleda bez titlova.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
to je serija mog detinjstva :D Gledao je moj cale to stalno pa i ja sa njim, davno davno kad sam bio jos manji
Korisnikov avatar
By blenta
bafi ne
ali lebe mekani
koliko sam ja mastao
da angelu pokazem kako to rade muskarci
:tepih:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by blenta

bafi ne
ali lebe mekani
koliko sam ja mastao
da angelu pokazem kako to rade muskarci
:tepih:
Da, David Boreanaz ima nesto animalno u sebi. Celo, obrve, vilica, oci... sexy beast. :lizalica:
Korisnikov avatar
By 2kune
prijavit ću vas Društvu za zaštitu vampira! :durenje:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Primeval napisao:Da li je neko možda ljubitelj ove serije?
:sweet: Odrastao sam na ovoj seriji. Malo je trashy, ali ne smeta mi. :giggle: Uopće ne znam koja mi je najdraža sezona, prije je bila peta. Pa onda šesta. Ali s vremenom sam zavolio sve sezone. Svako malo me uhvate maratoni pregledavanja svih sezona. Fora mi je kada su obrađivali priče sa Anyom i njenim starim danim (kada je bila vengeance demon), isto fora mi je bilo gledati razvoj lika Willow. Posebno su cool njezini mračni trenuci kada je dotakla dno with the dark magics. *hypno*

Najdraži villain mi je Glory, dok šesta sezona je bila malo lame sa onim šmokljanima. Kasnije sedmoj sezoni pa drag mi je kraj kako su to završili samo ono natezanje Buffy i Spike mi je bilo mučno za gledati (ima tako loš ukus u muškarcima *lol*).

Fora su mi bili dijalozi i humor. *dreamy*
Korisnikov avatar
By now_pictured
ja sam ljubitelj ove serije hahah moram da pogledam jos sedmu sezonu samo, nisam jos gledao celu nikad :(

ali kupio sam ovu kolekciju pre sto godina, mnogo je kul

Slika

inace willow mi je bila omiljena skoro celu seriju a onda i anya
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kako sam ja bila zaljubljena u Sarah :lol:

a kasnije u Taru, kad se pojavio lesbian moment :sweet:

bas bih mogla opet sve epizode pogledati.. poslednja epizoda je bila fenomenalna, mislim da je imam negde jos na VHS kaseti :lol:
Korisnikov avatar
By Vasa84
Ah, ovo mi je obeležilo početak srednje. Hvala Banker televiziji koja je krala ovu seriju i sa titlovima je emitovala. :D
By filipkum
[quote="Anhedonie"]to je serija mog detinjstva :D

Pa sad meni su to bili rendzeri, al i ovu sam voleo, Spajk mi je bio omiljeni lik mislim da imam negde na diskovima sve epizode
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!