Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
Ima li još nekog na forumu ko gleda ovu seriju?

Meni se prvih par epizode nije dojmilo ali mi je tada bilo prilično dosadno, pa sam nastavio da gledam i do kraja sezone sam se navukao. Sada se prikazuje otprilike sredina treće sezone. Mislim da mi se ponajviše i dopada to što je u pitanju prilično klasična, staromodna serija bez zezanja sa narativom (kao u Damages) ili blesavih, karikaturalnih likova (kao Boston Legal). A ipak ima i komedije i drame i svega i svačega. Ovde su svi likovi vrlo "realni". I vrlo uverljivi. Christine Baranski je fenomenalna, Matt Czuchry jako sladak i Julianna Margulies odlična.
Korisnikov avatar
By Minie
Volim, obozavam. :)
Sinocna epizoda je bas bila napeta.
Kalinda mi je divna u svakom pogledu, a Juliannu ne treba ni da pominjem <3
Korisnikov avatar
By nsc
volim i gledam od pocetka, jedva cekam jutro ponedeljkom da vidim novu epizodu
mozda i zbog Alan Cumming-a, koga obozavam od kad sam video njegovu interpretaciju Master of Ceremonies in "Cabaret" on Brodway TV-film, koji od tada bezuspesno trazim
On Sunday 7 January 2007, he registered his civil partnership with Grant Shaffer at the Old Royal Naval College in Greenwich, London.
Has his own cologne called "Cumming."
Korisnikov avatar
By Srklet
ova 'ham sandwich' epizoda je bila da shit! da shit! :hyper:
'the good wife' je najbolja drama koja se prikazuje na tzv. network televiziji. serija se zapravo dosta promijenila od prvih epizoda. ipak, preporučam gledanje od početka - zbog lakšeg povezivanja brojnih likova i njihovih kompliciranih odnosa, te mijena koje proživljavaju - iako se lako može krenuti od početka 2. sezone.
Korisnikov avatar
By Mars
A ja, šetajući kanale i videći naslov - mislio da baš često repriziraju neki film sa Diane Lane....
Korisnikov avatar
By Mars
Ma daleko bilo.

Ona nikad i nije bila u kadru kad sam ja to nalitao...
Korisnikov avatar
By Dominion
meh, dosta mi je 'legal drama' serija.
By alexandermagic
Eto, tako se to radi... Nonšalantno i bez pritiskanja, a opet se navede voda na vlastitu vodenicu. :awesome:

Želim reći da me je Popeyev post motivirao da, prvom raspoloživom prilikom, pogledam seriju, mada me pročitano na IMDb-u nije osobito zaintrigiralo.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Obozavam.

I jako mi se dopada kako razvijaju njen lik kroz seriju. Julianna je odlicna.
Korisnikov avatar
By deran
ja počo i stigo valjda do dvajesneke i happy tv je prekinula emitovanje...
Korisnikov avatar
By Waldorf
And they're ba-aack! I to sa nekim, po mom mišljenju, sjaaaajnim izmenama (aktualizovanim i najavljenim) međ postavom.
Mislim Nathan... :love:
I Kristin... :love:
...i još neki. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!