Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Čudi me da ne postoji posebna tema... u pretrazi postova videh mnogo ljudi da je spominje.

8. sezona je trenutno u toku, mene i dalje oduševljava.
Nadam se da će se u nekom trenutku vratiti Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy).
Korisnikov avatar
By Hys.
Obozavam najbolje!Al bas onako...vel'ki fan.

Gledam nove epizode, i svidja mi se sto su se vratili "korenima" serije.

Inace Hju Lorija mnogo volim od mnogo ranije, a kao House mi je skroz privlacan :strejtmomenat:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Ја сам га обожавао због приказа клиничких случајева али све више се претвара у сапуницу...
Korisnikov avatar
By Srklet
lupus ili sarkoidoza? :hamlet:
ne, autoimuna je!
ne, pacijent laže, ugrizao ga je krpelj dok je u grmlju jebo susjedovu ženu, meningitis je!
ne, rak kostiju!
itd itd itd... :zeva:
By Ulix
speedygonsales napisao:Ја сам га обожавао због приказа клиничких случајева али све више се претвара у сапуницу...
:up:

Poslednje tri sezone su mi sve na ivici podnošljivosti, ali ga gledam valjda zbog stare slave.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Jao meni nešto nije zanimljiva... Sve epizode su mi slične. :/
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja cu vala da ga gledam do kraja makar u celoj epizodi samo sedeo i gledao u zid.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Dirrty napisao:8. sezona je trenutno u toku
Osam sezona? Osam sezona previše. :/ Nikada nisam shvatio oduševljenje tom serijom.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja gledala prve tri sezone i batalila jer je klasično ušablonirana, a ja i medicina baš i nismo u ljubavi. Hju je sjajan zaista i u ovoliko "ozbiljnoj" ulozi mi je potpuno otkrovenje iako sam ga i ranije gledala bez silly-arse ruha, ali moram priznati da jedva čekam da mu prođe ugovor sa FOXom i House se završi pa da ga gledam u nečemu drugom
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam gledao jednu epizodu.

Ceo konzilijum lekara, uz sve skenere i magnente rezonance koji su bili na raspolaganju - nije uspeo da otkrije od čega boluje pacijent...I onda je u sobu ušao dr House, da on vidi slučaj...i taman kad je hteo da izađe primetio je da je pacijent ležeći na krevetu nekontrolisano i za trenutak trznuo kažiprstom leve ruke. I odma mu je sve bilo jasno, svi ti podmukli i asimtomatični simtomi zbog kojih je prava dijagnoza izmicala svim onim ljudima sa hiljade i hiljade čovek/sati iskustva...i izlečio čoveka i eno ga živ i danas.

I meni to, pravo da vam kažem, bilo bezveze i dalje nisam gledao.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pa, procedural kao i svaki drugi, samo valjda zavisi od ličnih preferencija. Ja kao samodeklarisani (and practicing) geek, nekada sam religiozno pratila CSI, a onda je otišao Grissom i sav nerdiness sa njim.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Mars napisao:Ja sam gledao jednu epizodu.

Ceo konzilijum lekara, uz sve skenere i magnente rezonance koji su bili na raspolaganju - nije uspeo da otkrije od čega boluje pacijent...I onda je u sobu ušao dr House, da on vidi slučaj...i taman kad je hteo da izađe primetio je da je pacijent ležeći na krevetu nekontrolisano i za trenutak trznuo kažiprstom leve ruke. I odma mu je sve bilo jasno, svi ti podmukli i asimtomatični simtomi zbog kojih je prava dijagnoza izmicala svim onim ljudima sa hiljade i hiljade čovek/sati iskustva...i izlečio čoveka i eno ga živ i danas.

I meni to, pravo da vam kažem, bilo bezveze i dalje nisam gledao.
:radosnice:

Takva je bila i moja reakcija. :shake:
Korisnikov avatar
By Hys.
Koliko je prethodna sezona bila zasu, toliko su pisci shvatili da u ovoj finalnoj treba da se vrate korenima serije i onome zbog cega je bila zabavna.
Korisnikov avatar
By nsc
ne moras mi se zahvaljivati :isus:
Korisnikov avatar
By constantine
meni je haus bezveze. Bilo bi kul da crkne u posedljoj epizodi
Korisnikov avatar
By Hys.
poslednja sezona /8/ je dobra a vi pricajte sta ocete. kao haus iz prve sezone.
Korisnikov avatar
By now_pictured
Ja sam pogledao jedno 5 epizoda Housa, jedno 3 iz prve sezone i jos 2 iz nekih kasnijih sezona. Ali trebao sam da vidim samo 3 epizode da provalim tacno sta se desava u seriji. Znaci skoro nikada ne izlazi iz ovog protokola:

1. Dodje pacient
2. Pitaju se sta mu desilo, probaju da provale ali ne mogu
3. Idu i pregledaju stan od pacienta, gde obicno nadju neki ubudjali sir il nesto
4. Vrate se u bolnicu i sigurni su da znaju sta mu je, i probaju da ga izlece
5. Pacient skoro umre
6. Sete se nekog vaznog detalja koji su zaboravili (ili je pacient sakrivao) i pacienta izlece
Korisnikov avatar
By Laerem
O boze, vi se ponasate kao da je u House-u bitna medicina. :roll: Svi medicinski misteriji su tu samo kako bi doktori mogli rjesavati svoje medjusobne psiho-drame i peripetije. S tim sto meni ide na zivce House-ova kombinacija logickog pozitivizma i amaterskog darwinizma. :shrug: Peta sezona je najbolja, gdje od Vicodina pocinje halucinirati Wilsonovu mrtvu djevojku, sve sezone poslije toga su lose.

Btw. jel ikad itko probao Vicodin? What's the deal with that? :hmm:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Malo je napravio otklon iz medicine u SF, ja iako volim i jedno i drugo, u Hausu mi nekako nije prijalo, zato odavno nisam gledao. Stao sam negde oko četvrte sezone.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tačno je da su sa trećom postavom smorili, ne mogu da iznesu celu sezonu, dosadni su... i nema Cuddy! Ali i oni su shvatili da nije više magično, pa stavljaju tačku na vreme, to je retkost, za svaku pohvalu.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Gledam 6. sezonu sad. OK je za ubijanje vremena. Posle Hausa ide Dinastija (hvala Viktore) :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!