Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
gledam..na sredini sam 5 sezone..i navucena sma opasno na glavnog plavusana iz serije...:vijaca:
Korisnikov avatar
By Li
Posedujem na dvd-u sve serijale... apsolutni sam fan :boxer:
Korisnikov avatar
By maka
jedna od mojih omiljenih serija

SWAN jel imas sve epizode? ili 5tu i 6tu sez?
Korisnikov avatar
By now_pictured
fen serije od 1-6 sezone
sad je realno djubre al eto zbog tradicije pratim :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Lol, kod ove serije isti je bio efekt kao kod Smallvillea. Ovo je došlo nekom forom do osme sezone. Osme. :radosnice: Jedno vrijeme mi je to isto baš bilo fora gledati, ali kasnije baš kao i sve ostale serije se razvije u jednu veliku sapunicu, pa mi više nije zabavno.
Korisnikov avatar
By now_pictured
HalfJack napisao:Lol, kod ove serije isti je bio efekt kao kod Smallvillea. Ovo je došlo nekom forom do osme sezone. Osme. :radosnice: Jedno vrijeme mi je to isto baš bilo fora gledati, ali kasnije baš kao i sve ostale serije se razvije u jednu veliku sapunicu, pa mi više nije zabavno.
nije bas ko smallivlle, smallville je barem odrzao donekle svoj feel i pricu i likove
ja ovde nemam pojma vise ko su ovi novi ljudi za koje me bas briga a i price su skroz ko sapunica
ja bih pre rekao da je isti efekat kao kod starog beverly hillsa,90210 koji je posle 4. sezone skroz postao sapunica :P
propao je kad su otisli pejton i lukas :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Slično mi je kao Smallville po tome što sam prestao pratiti i iznenadio sam se da je toliko daleko doguralo sa sezonama. Po tome mi je slično. A dal se priča jako razvijala ne znam, niti me toliko briga.
Korisnikov avatar
By now_pictured
da, znam sta mislis
ma oth je sad sranje, ko da nije ista serija posebno zbog svih nekih novih dosadnih likova za koje me boli dupe :P
a smesno je sto se secam da nije bilo sigurno da li ce da ima četvrtu sezonu, a sad je na osmoj ili devetoj hahaha
Korisnikov avatar
By scout_finch
serija je bolno glupa. ne kapiram taj fazon da se tinejdzeri ponasaju kao tridesetogodisnjaci, je l' niko ne ume da naipse tinejdz seriju u kojoj se klinci ponasaju kao klinci?
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma nije da se meni gledaju serije o tinejdzerima, prerasla sam valjda to, al' svaka serija na koju naletim o srednjoskolcima ima isti problem. dosonov svet, gossip girl, ova one tree hill., o.c. ...
Korisnikov avatar
By Misfit
to je zato što sve te serije povezuje američka produkcija i prosečan američki gledalac koji očekuje eksploziju feel-good truizama i bleeding-heart patetike. zato svaki lik izgleda kao šetajuća knjiga citata i jednostavnih mudrosti/istina. da osetljivi i ranjivi tinejdžeri lakše prebole sve te suicidalne napade. :barf:
Korisnikov avatar
By now_pictured
haha svako ima pravo na svoje misljenje
ali meni je stvarno 1-4 sezona OTH jedna od najboljih tinejdz serija ikada
sve pokriju sto nekome moze da se desi i bas je zanimljivo i super uradjeno, nikada nije dosadno
i muzika je perfektna
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!