Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Mhm :D

Nerviraju me ove pauze. Sledeca epizoda tek za dve nedelje.

Mada, nisam vise toliki fan ove serije kao sto sam nekad bio. Lost mi je sada na prvom mestu.
Korisnikov avatar
By reveal
Stalno prave neke pauze.... Grrrr.

Mnogo mi se svidja sta su uradili, pogotovo ova poslednja epizoda. Bas me drzi u ishchekivanju. :D

Drago mi je da neko gleda. :D
Korisnikov avatar
By bothways
Pa ne znam, meni se cini da je radnja bila bolja u ranijim sezonama. Ali, tako to obicno biva: ljudi ne znaju vise sta da pisu, pa izmisljaju raznorazne nove stvari, dodaju nove likove i divergiraju od originalne price. Smolvil se toliko promenio u odnosu na pocetak. Sada jedva da i vidjamo taj gradic (samo Talon, zamak i ambar).

Doduse, ova poslednja epizoda je bila fina, s obzirom da je referencirala neke stvari sa pocetka. Videli smo i bracni par Kentovih ponovo, sto je fino. Da se zna da nisu zaboravili na njih u potpunosti.

Elem, znao sam da Davis nije umro, s obzirom da se poslednja epizoda u sezoni zove... Doomsday. Videcemo sta ce se tacno izdesavati.
Malo mi je zao sto je Jimmy napustio Chloe. Nadam se da ce izgladiti stvari kad tad... Ipak su i dalje vencani...
By Pending-For-A-Bending
Evo... zavrsio se i osmi serijal

Odlicno je bilo finale. Stvarno sam se prijatno iznenadio (sem one bedne sekvence borbe Doomsdaya i Supermena). I potvrdjeno je sve sto sam do sada mislio- da je Chloe kucka koja je sve sjebala. Jedino me jebe sad onaj cliffhanger vezan za Lois (posto je potpisala ugovor kao regular za 9 serijal)

I kog vraga opet vracaju ZOD-a?! Yar ga se nismo dovoljno nagledali?!
Korisnikov avatar
By bothways
Dobro je, nisi mnogo spoilovao. Meni se i dalje skida, pa kad odgledam, javljam se sa utiscima.
Korisnikov avatar
By bothways
Bila je dobra epizoda. Zao mi je zbog smrti (i ne mislim na Dejvisa), ali najavljivali su smrt jednog lika, tako da me ne cudi.

Smrt Doomsday-a mi nekako nije delovala ubedljivo. Mislim, posle one borbe, par sekundi eksplozije i unisten je. Previse jednostavno. Ali opet, ne bih voleo da prenesu tu pricu u narednu seoznu.

Stvarno mi je zao Kloi. Ove sezone se napatila vise nego inace.

Lois ode negde u proslost, izgleda. Videcemo sta ce sa tim biti.

Zod... hmm... tom poslednjom scenom su verovatno napravili uvod za pricu sledece sezone.

A Klark. Je l' to on sad konacno dobio dugo-ocekivanu moc? Bar nisam video ranije da je koristi.
I totalno mi je cudan bio u onoj poslednjoj njegovoj sceni. Odeca nesvojstvena njemu, ponasanje izmenjeno (aj dobro, da kazes da su borba i sve ucinili da se ono promeni), gamechanging, tj. napustanje svih mu ljudi... Ko zna sta ce tu da se desi na kraju.

Nista, do septembra/oktobra cemo morati da se strpimo :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

U 17-oj epizodi 9-e sezone Smallville-a javlja se lik koji neodoljivo podseća na IronMan-a :D Jedva čekam reakcije publike :D Emitovana je premijerno 16. Aprila, a pljuvačina je već počela :D Ja jutros skinuo epizodu za Rapida i baš sam se zabezeknuo :D Nije im dosta što su uništili Supermena, sad idu i na ostale superheroje :D
Korisnikov avatar
By reveal
Seona je bila odlicna! Zaista su je lepo zavrsili i napokon su stavili akcenat na druge heroje...

Poslednja epizoda je zaista bila jedna od boljih!
Utisci? Anyone? :trep:
Korisnikov avatar
By constantine
mene je smorila 10 sezona... gori su od spanskih serija vise se ne zna ko sa kim se....
samo me zanima sta ce da bude sa tess, nju i kloi najvise gotivim...
i koji je sad onaj plavi ili zeleni kripton?
nesto sam nacuo da se lex vraca a kloi izgleda nece... :(
od svega mi se najvise svidja ideja sa watchtower-om
Slika
Korisnikov avatar
By bothways
God! Serija tako smara da ja ne znam vise vredi li je gledati. Ova sezona je bila takav snoozefest... Ceo storyline sa Zodom mi je bio krajnje bezvezan. Ceo Checkmate storyline je bio pointless. I ona midseason prica sa drugim herojima bila je bespotrebna. Tess je dosadna koliko sve jebeno zna. I Klark sa svojim neautovanjem Lois... Mislim, OK, na kraju je ona i shvatila (yeah, koliko joj je trebalo) i ostavishe nas sa cliffhangerom, kao i obicno. Jedino dobro sto je bilo je veza Kloi i Olivera, kao i comic relief drage Lois. I obradovao sam se kad sam video Martu Kent u poslednje dve epizode.

I polako ulaze u 10. sezonu sa opet nekom besmislenom pricom. Neka je vise ukinu.

I da, gledam seriju samo zato sto sam poceo da je gledam i vezan sam za likove, pa mi je bezveze da prekidam sad, ali definitivno je zrela za ukidanje.

Sorry za h8erski post :peace:
Korisnikov avatar
By constantine
nije h8erski post... samo si realan... skroz se slazem sa tobom... ja sam konacno shvatio sta fali seriji a to su stari likovi kao sto je Marta Kent..odgledao sam 9 sezona odgledacu i desetu....
Korisnikov avatar
By reveal
Lol. Nije hejterski post, samo nam se ukusi i ocekivanja razlikuju. Uopste ne gledam tako na seriju.
Smatram da su bas zaokruzili sve sto je trebalo da se kaze o: herojstvu, ljubavi, Klarkovom poreklu bla bla. Neki likovi su se promenili - Kloi me je vise puta iznenadila. Tess je za pamcenje - nikad ne znas na koju ce stranu.
Ne znam uopste sta da ocekujem u sledecoj sezoni, ali definitvno mislim da je poslednja.
Korisnikov avatar
By now_pictured
jel gleda jos neko smallville? odnosno jel ga je pogledao do kraja?
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam. Od dobre serije iz prvih nekoliko sezona, pretvorio se u snooze fest. Odgledao sam do kraja samo da bih ispostovao.
Korisnikov avatar
By now_pictured
stvarno?
mislim bas bas se promenio smallville i prosao je kroz onu osmu sezonu koja je meni bila uzasna
ali mi se cini da je bila poslednja sezona bas kul, posebno poslednja epizoda
al sam se rasplakao na onom "vencanju" od lois i klarka haha jaao
Korisnikov avatar
By constantine
kolko sam jedva cekao kraj tolko mi je na kraju bilo krivo... jer sam odgledao sve epizode... mislim da bolje nisu mogli da zavrse i da su se povadili na kraju... mada ova serija je trebala da bude navodno uvod za film koji je snimljen pre 100 godina a oni su mnogo stvari izmenjali... Voleo bih da postoji nesto slicno da pratim...
Korisnikov avatar
By HalfJack
Prije sam gledao više ovu seriju, a bila je idealna za gubljenje vremena. S vremenom sam je prestao gledati jer sam jednostavno izgubio interes. Nedavno sam se poprilično iznenadio da je serija dogurala do desete sezone (!) i to je bilo čak šokantno. :lol:
Korisnikov avatar
By now_pictured
ja sam je pratio pa sam isto bio sokiran da je stigla do desete sezone haha
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!