Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
1. Gauntlet - slično Survivoru, stalna golotina i rvanje po pesku i blatu, samo što je mnogo bolje, pošto nisu na pustom ostrvu, već u predivnoj vili u Mexicu. I mnogo su zgodniji, zabavniji, bezobrazniji...

2. Taking the stage - srednja škola za scenske nastupe. Prate nekolicinu likova završne godine. Igrači, pevači, glumci... Nije loše.

3. The real world. Ovo nisam gledao godinama, ali uhvatim ponekad i odgledam po koji minut. Mnogo bolja fora od Vb-a i tih sranja.

Dodajte još nešto, ako vam se dopada, i uputite ostale o čemu se radi, da gledamo zajedno :teletabisi:
By str00ja
Ima onaj, valjda se zove Money & Power, sto kao vodi 50 cent, ja njega organski ne podnosim, malo je glupav i show al mi bio odjednom zanimljiv kad sam naleteo pre neki dan. Kao ima dva tima jedan vs drugog i on im daje zadatke, vezane za biznis, od najglupljih do nekih kao teskih, pa u svakoj emisiji pobedi jedan tim, a neko iz gubitnickog ispadne, ali je akcenat i na licnim odnosima svih. Ko ostane poslednji i kao pokaze fiftiju da vredi, dobije 100 soma.

Punk'd je kul. I ok je onaj sto je isto na foru skrivene kamere gde unajmljeni glumci blamiraju i/ili smaraju ljude sa kojima su kao na dejtu, pa ako izdrze sat vremena dobiju 60 dolara, ili tako nesto. Onaj gde si Paris Hilton trazi frienda mi je onako.

Realno piglu su mi svi, ali nekad me uvati da pogledam kad naletim. Gauntlet zvuci zanimljivo :pervert:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Paris Hilton BFF je van konkurencije! :pinknaocari:

Disaster dates jeste super fora.

Punk'd je smorio, bilo mi je interesantno kada su tek počeli, imali su dobru postavu.
Ahston je smorio, a i fore su već ispucali.

Što se tiče Money & Power, ne dopada mi se uopšte.

Preporučite nešto što jeste vredno gledanja, iz nekog razloga.
Nemojte nabrajati sranja koja po vama nisu vredna pažnje.
Korisnikov avatar
By gorilica
Nije MTV, ali ja se sad smejao ovim zutacima na FOX-u. Izbegavao do skoro da pratim, pogotovo shto sve lichi kao da je iz ranih 80-ih, ako inije, ali generalno, zabavno je. U par navrata se zacenio od smeha. :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by str00ja

Ima onaj, valjda se zove Money & Power, sto kao vodi 50 cent, ja njega organski ne podnosim, malo je glupav i show al mi bio odjednom zanimljiv kad sam naleteo pre neki dan. Kao ima dva tima jedan vs drugog i on im daje zadatke, vezane za biznis, od najglupljih do nekih kao teskih, pa u svakoj emisiji pobedi jedan tim, a neko iz gubitnickog ispadne, ali je akcenat i na licnim odnosima svih. Ko ostane poslednji i kao pokaze fiftiju da vredi, dobije 100 soma.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Appren ... TV_series)
Korisnikov avatar
By Burak
Ja sam pratio MTV sve dok nisu napravili ovaj glupi MTV ADRIA koji je čisto smeće. Program im je katastrofa! Stalno neki rijaliti, ali i to je dobro dok ne počnu puštati neke slovenačke anonimne pjevače i njihove retardirane pjesme. Još samo da počnu puštati seku/stoju/jecu/janu i biće kompletni.
Ipak najjača mi je Isidora Bjelica kada je u svojoj emisiji pitala neku pjevaljku da li misli da je dovoljno urbana da se pojavi na MTV i onda dodala: Ali na pravom MTV - ne na ovom našem koji je čisto smeće. Carica!
Korisnikov avatar
By HalfJack
Jersey Shore

Slika

What a parade of stupidity. Ne znaš tko je retardiraniji. :love: Snooki je jedno malo čudno biće koje želim za kućnog ljubimca. :love: A ostatak ekipe, ma samo treba gledati i smijati se.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Neko mi pre par dana rece da imam slicnu frizuru kao Pauly D...sutradan sam se osisao.
Inace, obozavam Disaster date :)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Prestrašni su mi ti MTV reality formati. Toliko su isforsirani i fake da stvarno ti dođe da izbrišeš sve MTV kanale iz liste programa. Prije, dok još nije postojao ovaj MTV Adria, našalo se je tu i tamo fora emisija na tom MTV-u, sad je toliki trash da se teško zadržati na njemu duže od 2min... :cut:
By Хуанита
Meни те ријелити емисије врло јасно говоре о разлици између развијених и неразвијених земаља. Разлика између земаља у развоју и развијених земаља је, између осталог, и у томе што ове прве могу да приуште себи само једног милионера, док код развијених милионер може бити и неки ментално изазвани скејтер или пак осмогодишњи репер (видети МТВ крибс нпр:)

- Yo, wassup man, my name is Hot Dog, check out my crib...
... This is my living room, that's my mum... mum say hi to Mtv cribs, man... she's stoned... c'mon, let's see the kitchen, bro... This is my refrigerator.. yo, check this out, there's a lot of milkshakes man, I drink milkshakes and shit all day... c'mon, gotta see my bedroom... This is my bed, it's full of water man, check out.. yeaaaagh... bitches loves this shit man... this is my gold, I gotta bunch of gold man, cause it's shiny and all... this is a necklace with golden hot dog, coz I'm a Hot and I'm a Dog, get it? hahaha... this is my Nintendo wii, me and my niggas play Transformers all day... yo, man, great shit, whatta you say? ...that's it, man, now get out of my crib, fuck of...
Korisnikov avatar
By HalfJack
MARQUE napisao:sad je toliki trash da se teško zadržati na njemu duže od 2min... :cut:
Pretty much. Odrastao sam na njemačkom mtvu, i prije je isto to bilo strašno. Prije nekih desetak godina jel. Postojale su neke emisije tipa Brand Neu, i neke top ljestvice ali to je bilo nekih par sati na dan da su puštali glazbu. Naravno non stop su bile reklame. Mtv adria barem pušta neku glazbu, naravno da pušta masovno reality showove tako to ide danas, ali barem postoji to puštanje spotova, domaćica, pa onda top 5 at 5 itd. Znam gledati i vh1 ali to je tu i tamo. Glazbu više ne otkrivam preko mtva, Bože mili koliko ima dobrih stvari a one se nikada, ali baš nikada neće emitirati na mtvu.

OT: Ima jedna zabavna reality emisija Scream Queens, ali to se vrti na vh1 pa vidim da sam opet offtopic. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jersey shore :awesome:
Do 4. sezone sam pratio povremeno, kad bih naišao na tv-u, ali poslednje 2 sezone pratim redovno na netu.
Ljudska glupost - guilty pleasure lepeza1

Ostale emisije gledam ako naiđem na tv-u, a kako ga slabo gledam, a konkretno MTV nikako, onda ni ne pamtim kada sam naišao na nešto.

Eh da, 'Reno 911!' ima dobre momente! :eureka:
Ali video sam samo nekoliko epizoda, previše repriziraju.
By loreenche
Shot At Love With Tila Tequila!!!
Double Shot At Love <3
I Love New York
Flavor of Love
That's Amore
...

i ostali izrođeni iz prvobitnog Flavor of Lovea :)

''

MISLIM, THIS KEPT ME GLUED TO THE TV! :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gledao sam par prvih epizoda Tequile, zbog zgodnih golišavih frajera koji su se prijavili, ali osim toga ništa spektakularno, čak je i debilno (poput većine takvih šovova :povez: ).

A ta riba sa snimka je hit, i ja bih to gledao samo zbog nje :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!