Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Za sada, moja omiljena emisija (ne računajući godišnje "Favorite Things" emisije)

Emitovana: 15-09-2010
Tema: Opra se vraća u Viliamson posle 23 godine i okuplja ljude koji su bili akteri prve emisije

Povod za prvu emisiju je bio skok HIV pozitivnog građanina (Mike Sisco) u gradski bazen, posle čega je nastala masovna histerija (svi su mislili da će biti zaraženi). Bazen je zatvoren, ceo grad se distancirao od porodice obolelog, a TV ekipe su preplavile grad. Tada je došla Opra koja je pozvala ceo grad i obolelog i napravila emisiju. Tokom te emisije većina učesnika je javno osuđivala homoseksualnost, samog Majka i tražili su od vlasti da ga prisilno iseli iz grada.

23 godine kasnije, Opra se vraća u Viliamson, okuplja najglasnije govornike emisije od pre 23 godine i u priču uvodi još neke nove aktere. Majk je, na žalost, umro pre 16 godina, ali su njegovu stranu držale njegove tri sestre, od kojih je jedna (po meni najlepša od njih) lezbejka.

Veoma zanimljiva emisija, preporučujem da se pogleda !!!

Link: http://www.oprah.com/showinfo/23-Years- ... Virginia_2
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja volim da pogledam, iako ulovim tek jednom mesečno.

mada, moram priznati da mi se uvek povraća od gledanja, jer ako su to holivudske zvezde, onda ide ljigavština bezmalo kao kod lee kiš.
:vruce:

ako je neki problem, toliko je patetično da mi se stomak okreće.

ako je neka autorka knjige "kako biti bolji", onda je to toliko reklamno, da se ojedem.

eto.

:geisha:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a viđu opre, izgleda kao da se sprema da pretvori pinokia u pravog dečaka.

a nije ni lezbejka.

:saksofon:
Korisnikov avatar
By luciferin91
fin shou. Opra je zadrzala humanost uprkos milijardama na kojima lezi. Plus, zgodno je imati u javnosti zenu koja zna kako je imati vishak kg. -.-

Volimo te Oprah :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by KiWi

23 godine kasnije, Opra se vraća u Viliamson, okuplja najglasnije govornike emisije od pre 23 godine
Gledao. Mislim prošle nedelje da je bilo.

Odlična emisija, a meštani Viliamsona...pre 23 godine ni u emisiji "Znanje imanje" nisi mogao da vidiš onoliku zatucanost- tvrdim!

A zar nemamo već jednu temu o O?
Korisnikov avatar
By Mars
Jao bre Stripi...totalno bezveze.
Korisnikov avatar
By Madonna
nije bezveze nego je lajkaš too much. meni je dobro ono sa debelom i mršavom kamerom :radosnice:
Korisnikov avatar
By Mars
Uopšte ja nju ne lajkam too much - kad su je zajebavali u South Park crkavao sam od smeha.

A ovo je jednostavno bezveze.
Korisnikov avatar
By Madonna
:friends: pa reko si da se je potcenjivao godinama, možda je baš tad bila ta epizoda.
Korisnikov avatar
By Mars
Tamo su je zajebavali zbog drugih stvari, koje stoje, i to je stvarno bilo smešno.

Al ovde - da je bitchy prema publici, saradnicima, gostima, da se bahato odnosi prema novcu, da uslovljava neko njeno angažovanje (tj. da daje pare) bezuslovnom odanošću kao u ovom nazovi skeču što može da se vidi...to nisam čuo da se neko žali i da joj takve stvari pripisuju. Zato mislim da je bezveze.
Korisnikov avatar
By Stripi
a jebaji ga, ukusi se razlikuju. Meni je ovo svaki put dobro, kad god pogledam. Možda je zajebancija bila šbb kbb kad bi Oprah bila ovakva? No, kako bilo, mene nasmije :yes:
Korisnikov avatar
By KiWi
U kojoj je veri sada Opra?

Nešto ne bih rekao da je hrišćanstvo ... :up:
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam je ja čuo da o tome nekad priča.

Sutra je repriza My Favourite Things kad je svakom u publici dala kola, novu VW Bubu za 2011. godinu.
Korisnikov avatar
By 2kune
ja baš oprah rublje... kako će se sušiti na ovoj zimetini? :tornado:
Korisnikov avatar
By Mars
Na stranu bubice tipa "debela sam, debela sam"...ali ima u intervjuu jako zanimljivih stvari (seksualnost), vrlo lepo artikulisanih. Vrlo lepo...

''
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Mars

Sutra je repriza My Favourite Things kad je svakom u publici dala kola, novu VW Bubu za 2011. godinu.
Najgore je kada publike krene histerično da vrišti, tada bih tako rado raspalio rafal sa njene pozicije.
Dostigli smo u potpunosti ''Imati, a ne biti''.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je bilo žao tih ljudi. To znači da su oni tako malo toga lepog doživeli u životu, čim tamo padaju na zemlju, udaraju čelom u pod, šire dlanove prema nebu...
Korisnikov avatar
By HalfJack
Oprah Winfrey Topic. :lol: :love:

What a crazy bitch, koliko god ona pomogla čovječanstvu (lol) uvijek ali baš uvijek mi je bila iritantna jer non stop melje o Bogu. Da se spomene u emisiji sir čak i tada bi počela mljeti o Bogu.

'' <3
Korisnikov avatar
By Pauceti
Incubus napisao:

Najgore je kada publike krene histerično da vrišti, tada bih tako rado raspalio rafal sa njene pozicije.
Dostigli smo u potpunosti ''Imati, a ne biti''.
Slika

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!