Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Počeo je Američki Veliki Brat - Sezona 13 !

Slika

''

Trinaesta sezona najpopularnijeg reality programa Big Brother je pocela u Americi. Za razliku od ranijih sezona takmičari će se do samog kraja boriti u grupama, a sudbina grupe će zavisiti od vođe. Ove sezona ima najveće rejtinge u odnosu na pet prethodnih, a veruje se da će finale biti gledanije od poslednjeg finala serijala Američkog Idola.

Iako je najavljeno da će ući devet novih i šest prethodnih ukućana BB, jedan od novih je odstranjen pre ulaska u kuću, tako da ih je ušlo osam i šest, što daje ukupno četrnaest. Šestog dana je sam izašao pobednik osme sezone zbog "personalnih razloga", a novinari veruju da ga je na to navela produkcija zbog očajnih rejtinga koje je dobio po ulasku.

Naš Veliki Brat je mala maca u odnosu na Američki ... i što se tiče produkcije i što se tiče "zanimljivosti".

Da li prati neko?
Korisnikov avatar
By luciferin91
Po meni je pracenje i ucestvovanje u Big Brother za dokone ljude.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by luciferin91

Po meni je pracenje i ucestvovanje u Big Brother za dokone ljude.
Praćenje ... pa sad ... možeš mnogo toga da naučiš o ljudskoj psihi gledajući ovaj šou ...

Ali učestvovanje je definitivno za dokone. Ko normalan može da se na tri meseca distancira od sveta i posle toga nastavi baš tamo gde je stao? Samo dokoni. :oklagija:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Nisam nikad pratio americki BB, ali sam odgledao par klipova na youtube-u. Sasvim je drugaciji od naseg, koji je radjen po uzoru na britanski. Glavne razlike su HoH (Head of Household) i PoV (power of veto). HoH je jedan od takmicara koji nominuje dvoje ucesnika za izbacivanje, a onda ostali glasaju ko ce da izadje. Ako neko osvoji PoV, moze i ne mora da spase nekog od nominovanih. Publika ni na koji nacin ne ucestvuje u tome ko ce da ispadne a ko ne, tako da je prostora za manipulaciju mnogo vise. Bukvalno sve vreme ljudi unutra planiraju koji ce im biti sledeci potez, koga ce da nominuju ako osvoje HoH, koga ce kad da slazu itd.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zašto to bilo koga zanima?!

Gledao sam samo prvu sezonu kod nas.

Ako nešto može da te nauči ljudskoj psihi to je Survivor, gde ljudi zaista nešto rade i takmiče se, a nisu majmuni i budale zatvorene u 4 zida.

Baš me zanima kada će takve gluposti prerasti u nešto ozbiljnije, poput borbe do smrti, sa mnogo unosnijim nagradama :awesome:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dirrty

Zašto to bilo koga zanima?!

Gledao sam samo prvu sezonu kod nas.

Ako nešto može da te nauči ljudskoj psihi to je Survivor, gde ljudi zaista nešto rade i takmiče se, a nisu majmuni i budale zatvorene u 4 zida.

Baš me zanima kada će takve gluposti prerasti u nešto ozbiljnije, poput borbe do smrti, sa mnogo unosnijim nagradama :awesome:
Ovaj BB je u startu drugačiji jer su ubacili ljude koji su izraziti individualisti ali su primorani da se bore u parovima. Povrh svega prvi "starešina" kuće mora da odabere par od kojih će jednog izbaciti publika, dok će drugi biti imun na sledeća četiri izbacivanja ... mač sa dve oštrice.

Ne znam kakve će biti naredne borbe ali u prvoj igri je borba bila poprilično nalik igrama u Survivoru.

Da si gledao upravo završenu epizodu VB video bi da oni jednom nedeljno, baš kao i u Survivoru, imaju takmičarske igre u kojima veština, snaga ali i taktika dovode do pobede. Jedina prava razlika je što ovi u VB nisu imali komarce i nisu konstantno gladni ....
By alexandermagic
Ne pratim američki VB, KiWi. O ljudskoj psihologiji se najviše nauči na fakultetu, pa onda u praksi. KiWi. :ozbiljan:

LEpa ta djevojka na kraju gornjeg reda. KiWi.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by alexandermagic

Ne pratim američki VB, KiWi. O ljudskoj psihologiji se najviše nauči na fakultetu, pa onda u praksi. KiWi. :ozbiljan:

LEpa ta djevojka na kraju gornjeg reda. KiWi.
O ovoj popularnoj psihologiji i socijalnoj inteligenciji kao sredstvu za preživljavanje u reality show programu teško da se uči na fakultetu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ladno su ih pre ulaska slikali u brendiranoj odeći pa sada ujedno dok ih predstavljaju na sajtu BB-a i reklamiraju te proizvode. Evo npr. ovaj Zončetov crngelja:

Slika

A meni je ovo nevino mače zapalo za oko:

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da gledam emisije zbog privlačnih mi ljudi, ne bih ništa ni gledao... mada i ovako retko šta gledam.

Aj javite ako se neko pokolje ili nešto slično i zanimljivo, prerastao sam dečije smicalice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!