Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By htg
Ne moze... Kompletni idiot... :barf:
Korisnikov avatar
By Elena
Ja zaista ne kapiram ovog Peđu. Da li je cilj ovog teksta da prepadne sve te homofobe i da pomisle da je zaista hteo da se jebe sa Vacićem čim ga je ugledao a da su gejevi neki napaljeni paćenici koji se nalože na svako muško sa kojim sednu za isti šank?

U ovom tekstu on svesno predstavlja sebe kao nekog luzera koji odmah menja stavove čim vidi drugo privlačno muško (na stranu što je Miša Vacić zdepast, nizak i ni najmanje privlačan) :sniff:

I sad takav treba da predstavlja gay populaciju pa da oni manje upućeni po defaultu zaključe da su svi homoseksualci tako kenjkavi, zamišljaju sebe kao princeze, nalože se na nekoga čim mu vide oči i slične gluposti ... meni je stvarno žao ali ne kapiram kako će ovakav aktivista da se bori protiv diskriminacije gej osoba. Nekako više deluje kao da širi stereotipe i provocira, samim tim raste i tenzija, homofobija, pretnje gejevima i sl., pa se onda on i njemu slični kao bore protiv toga, uzimaju keš za taj aktivizam, pa onda opet naprave neku glupost koja izazove negativne reakcije strejt populacije i tako u krug.

Ne vidim svrhu tog aktivizma koji on zastupa. Jedno su brošure, savetovališta, radionice, seminari i sl. i to je sve OK i preko potrebno a drugo je to što on radi - iritiranje preko granice dobrog ukusa. Ne znam kako to mene nikad niko nije diskriminisao što sam lezbejka a takve kao on svi nešto maltretiraju. Možda bi bio ozbiljno shvaćen, ne bi mu pretili i prozivali ga ako bi prestao javno da mudruje o svojim fantazijama sa strejt ljudima (što je maltene verbalno silovanje tih ljudi koji to ne moraju da čitaju a dostupno im je) i da pravi montažice političara na nivou deteta u petom razredu o.š.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Originally posted by Elena

Ja zaista ne kapiram ovog Peđu. Da li je cilj ovog teksta da prepadne sve te homofobe i da pomisle da je zaista hteo da se jebe sa Vacićem čim ga je ugledao a da su gejevi neki napaljeni paćenici koji se nalože na svako muško sa kojim sednu za isti šank?

U ovom tekstu on svesno predstavlja sebe kao nekog luzera koji odmah menja stavove čim vidi drugo privlačno muško (na stranu što je Miša Vacić zdepast, nizak i ni najmanje privlačan) :sniff:

I sad takav treba da predstavlja gay populaciju pa da oni manje upućeni po defaultu zaključe da su svi homoseksualci tako kenjkavi, zamišljaju sebe kao princeze, nalože se na nekoga čim mu vide oči i slične gluposti ... meni je stvarno žao ali ne kapiram kako će ovakav aktivista da se bori protiv diskriminacije gej osoba. Nekako više deluje kao da širi stereotipe i provocira, samim tim raste i tenzija, homofobija, pretnje gejevima i sl., pa se onda on i njemu slični kao bore protiv toga, uzimaju keš za taj aktivizam, pa onda opet naprave neku glupost koja izazove negativne reakcije strejt populacije i tako u krug.

Ne vidim svrhu tog aktivizma koji on zastupa. Jedno su brošure, savetovališta, radionice, seminari i sl. i to je sve OK i preko potrebno a drugo je to što on radi - iritiranje preko granice dobrog ukusa. Ne znam kako to mene nikad niko nije diskriminisao što sam lezbejka a takve kao on svi nešto maltretiraju. Možda bi bio ozbiljno shvaćen, ne bi mu pretili i prozivali ga ako bi prestao javno da mudruje o svojim fantazijama sa strejt ljudima (što je maltene verbalno silovanje tih ljudi koji to ne moraju da čitaju a dostupno im je) i da pravi montažice političara na nivou deteta u petom razredu o.š.

Amin! :)

I samo bih dodao da decko ocigledno nije shvatio svoju ulogu. On nije nikakva nova zvezda u usponu - on je aktivista i tako treba da se ponasa, a ne da govori kako mu tel non-stop zvoni i dobija koje kakve razne ponude.
By dukkehjem
Originally posted by Brokeback
Originally posted by Elena

Amin! :)

I samo bih dodao da decko ocigledno nije shvatio svoju ulogu. On nije nikakva nova zvezda u usponu - on je aktivista i tako treba da se ponasa, a ne da govori kako mu tel non-stop zvoni i dobija koje kakve razne ponude.
Amin! :tuc:

Ja nemam sta da dodam, samo :up: za vas oboje
Korisnikov avatar
By Sheytan
Pedja je takav kakav je.

Privlači pažnju javnosti. To mu je valjda cilj, kako bi skrenuo pažnju na probleme GLBT osoba.

Sam susret sa jednim od lidera snp je dobra ideja.

Kao što je dobro što je prvi susret protekao u neobavezujućoj formi.

Bitno je da do onih koji imaju radikalno suprotna stavove dopre info da je Miša imao razgovor sa nekim malim pederom, da je bilo cool, itd... Jednostavno da se napeta atmosfera prevazilazi, da se strasti smire i vodi kulturan dijalog izmedju radikalnih desničara i GLBT zajednice. Ja tako vidim susret Pedja-Miša...
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Sheytan

Pedja je takav kakav je.

Privlači pažnju javnosti. To mu je valjda cilj, kako bi skrenuo pažnju na probleme GLBT osoba.

Sam susret sa jednim od lidera snp je dobra ideja.

Kao što je dobro što je prvi susret protekao u neobavezujućoj formi.

Bitno je da do onih koji imaju radikalno suprotna stavove dopre info da je Miša imao razgovor sa nekim malim pederom, da je bilo cool, itd... Jednostavno da se napeta atmosfera prevazilazi, da se strasti smire i vodi kulturan dijalog izmedju radikalnih desničara i GLBT zajednice. Ja tako vidim susret Pedja-Miša...

Ja se gotovo uvek ne slazem sa Sejtanovim misljenjem,ali sada moram da priznam da se slazem sa ovim sto je izneo.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Brokeback

Gde se dele uloge za gej aktiviste?Kada je bio kasting,koliko se njih prijavilo,ko je bio u ziriju za dodelu uloga?Po cijem scenariju se igraju te uloge?
Gde mogu da odgledam taj komad?U Narodnom pozoristu ili gde?

Budi malo precizniji kada pises o ovim stvarima.Evo ja prvi put od tebe cujem o ovakvim stvarima.Nisam znao da se dele uloge i da svako mora da igra ulogu koju je dobio od nekoga.

I,da,pise se 'kojekakve',a ne 'koje kakve'.
Korisnikov avatar
By Brokeback
@_miki_

Zaista na ironiju nemam nikada nikakav komentar, pa ni sada.
A za ovo kako se sta pise... Molim te, "zivi" svoj zivot. Lektora nisam zvao u pomoc, vec diskutujem na temu koju sam otvorio.:drama:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by ::fy::

Taj "aktivista" u samo jednom svom pojavljivanju napravi toliko štete celoj LGBT zajednici, da nam je samo za ispravljanje njegove štete potrebno godinu dana.

lgbt pokret pod hitno mora da se ogradi od tog samoproklamovanog aktiviste i "isključi ga" iz pokreta!

Grozno i tužno da onakve stereotipije izađu iz usta nekoga ko sebe naziva aktivistom i borcem za ljudska prava.
:up:

+ da se išamara.
Korisnikov avatar
By bern
Ako neće pederi, hoće Hrvati: tužiti Ivanovića i Prvu.
Demokratska zajednica Hrvata zatražila je od Saveta RRA da se Televiziji “Prva” oduzme pravo na nacionalnu frekvenciju zbog, kako je navedeno, uvreda na račun Katoličke crkve i govora mržnje prema hrvatskom narodu u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” 29. aprila i 6. maja.

Voditelj jednog od najgledanijih programa koji se emituje na „Prvoj srpskoj televiziji“, kako je naveo DZH, pogrdnim rečima je govorio o Katoličkoj crkvi i “pozvao Al Kaidu da pričeka da Hrvatska uđe u Evropsku uniju pa da onda postavi atomsku bombu uz jasne insinuacije gde”. Kako se dodaje, Ivanović je i ranije izjavio da mrzi Hrvate i svojim stavovima uticao na međunacionalnu mržnju.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/263014/ ... -Ivanovica
Korisnikov avatar
By Stripi
pa kad je istina. Šta se imaš uzbuđivat oko jednog priglupog nazovi komičnog tv showa?
Korisnikov avatar
By spliff
toplo preporuchujem svima onima kojima se pedjin nastup nije dopao, da sledetji put oni gostuju sa mishom u nekoj tv emisiji
pa da vidimo shta imaju da kazu...
Korisnikov avatar
By Nikodim
Zašto je ovo u podforumu kultura??
Korisnikov avatar
By Torry
mozda su mislili da je umetnost?:trustme:
Korisnikov avatar
By constantine
nisam ga cuo da vredja hrvate ali ono sto sam cuo je preterivanje

ne volim ga :novine:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa kad su nam vec poslali sve one Krajisnike, red je da nas rese jednog Ivana Ivanovica.
Korisnikov avatar
By Stripi
Aman zaman. Prvo mi ime te stranke zvuči jako zlokobno jerbo je to ispremetan naziv našeg HDZa.
Drugo, ja bih shvatio da on kreira javno mnijenje ali ga ne kreira. Primjerice, gora je retorika bila ratnog RTBa, TVNSa, TVCGa pa niko zbog toga nije osuđen, nego nam se čak i Milijana vraća u velikom stilu. To što se današnji RTS ispričao, onako uopćeno je totalno bezvezni potez.
A i ovo što je bilo sa Chelsea Handler je po meni totalno bezveze. Ako će neko kreirati mišljenje o nekom prema lošoj šali onda to dovoljno govori o tom nekom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!