Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nocturnal
Radnja ove serije se desava na izmisljenom koledzu Cyprus-Rhodes University u Ohaju. Serija se bavi "grckim sistemom" na tom univerzitetu (bratstva i sestrinstva, organizacije sa 3 grcka slova u svom imenu). Skoro svi glavni likovi su u nekom bratstvu ili sestrinstvu, medju kojima se izdvajaju 3 za radnju glavne kuce: Omega Hi Delta (bratstvo u kome su uglavnom uspesniji i bogatiji mladici, elitisticko i donekle snobovsko, bratstvo br. 1 na koledzu), Zeta Beta Zeta (sestrinstvo br. 1, pariraju Omegama, ali negde nisu bas toliko elitisticke) i Kapa Gama Tau (bratstvo kojem je najbitniji dobar provod, zurke, alkohol i devojke/momci. Obicno studiraju godinama, pa ih ostali posmatraju sa visine). Trailer za pilot epizodu:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N-86etz3 ... re=related[/youtube]

Serija nije nista pametno, klasicna sapunica ali je jako zabavna i ima neverovatne igre recima i reference na poznate filmove koje su urnebesno uklopljene. Naravno, svi su super utegnuti i prelepi (ili su makar slatki i dopadljivi), svi ce da budu sa svima i sve standardno... I naravno, jedan od glavnih likova je gay (ah, ta politicka korektnost).

Daklem, da li je jos neko pratio ovu seriju :) ? Omiljeni likovi? Najbolji frajeri/cice po vama :) ?

:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Kittrie
ajao, pa ova serija traje vec 3 god. 4 sezone?
gledala, samo ne znam kako mi i sto upade. (nije moj tip)

simpaticna mi je (fizicki samo, mada ajd i ono kuckasto nije na odmet)
rebecca, al to tek od onog momenta kad je mislila da je gay :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ni meni nije jasno, ali kada sam poceo da gledam nisam mogao da se skinem :D .
Da, serija je pocela da se daje 2007., zavrsile su se 3. sezone, sada u januaru 2011. treba da ide 4., poslednja, sa jos 10 epizoda.
Meni su od devojaka cool Rebeka i Esli, a od momaka Dejl (blesav je skroz, onako pobozan i konzervativan :) ). Rasti i Kejsi me neverovatno nerviraju.

Esli
Slika

Dejl
Slika

Rasti
Slika

Kejsi
Slika

NOX
Korisnikov avatar
By Kittrie
joj, dejl :lol:
kad mu dodju roditelji u posetu :smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Mene su baš nedavno primili u Kita Ni Kita. Inicijacija je bila malo nezgodna, ali sam prošao :)

</offtopic>

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kao klinac sam se palio na tinejdž serije, npr. Moćni rendžeri...

Sada baš i ne mogu da uživam u istim glupostima.

Pokušao sam, ali mi se povraća na glavne likove.
Svi su retardirani.
Ne umem to da gledam.
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa kazem ja.. meni upalo.
mora da sam bila na nekim lekovima sa cudnim nus pojavama :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
na preskok, jer je istovremeno isla na nekoliko kanala, odgledao prve dve sezone, nervira me Rusty (isti ja u tim godinama, i fizicki i psi'icki), odusevljava me Cappie (takav sam zeleo da budem), rado bih se mazio i pazio sa Beaver-om i jos nekolicinom
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Nocturnal
Daklem, da li je jos neko pratio ovu seriju :) ? Omiljeni likovi? Najbolji frajeri/cice po vama :) ?
Gledao sam nekoliko epizoda nasumično jer nisam znao kada se prikazuje ni o čemu se u stvari radi, tj. očekivao sam neku jaču akciju - većina drugih serija ima neki ZAPLET pa razmišljaš šta li će biti, a ovde samo idu okolo i ništa se ne dešava (sem što neke naizgled nenormalno teške ispite spremaju nekoliko dana i polože, umesto da se kao mi sa biohemijom muče GODINAMA). I meni su one devojke neizrecivi snobovi/elitisti, prazne, prazne, plitke
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Originally posted by AngraMaina

Mene su baš nedavno primili u Kita Ni Kita. Inicijacija je bila malo nezgodna, ali sam prošao :)

</offtopic>

:kiss:
A kad ti ne bi otvorio temu u kojoj ima nesto "grcko" :P ...
Ali Kita Ni Kita :lol: :lol: :lol: ...
OFF: :blush: :kiss:
Originally posted by Dirrty

Kao klinac sam se palio na tinejdž serije, npr. Moćni rendžeri...

Sada baš i ne mogu da uživam u istim glupostima.

Pokušao sam, ali mi se povraća na glavne likove.
Svi su retardirani.
Ne umem to da gledam.
Pa nije bas uporedivo sa Mocnim rendzerima :P ... Naravno da serija nije nista pametno, ali kvalitet joj je da je izuzetno zabavna, no dobro, svakom svoje...
Originally posted by nsc

na preskok, jer je istovremeno isla na nekoliko kanala, odgledao prve dve sezone, nervira me Rusty (isti ja u tim godinama, i fizicki i psi'icki), odusevljava me Cappie (takav sam zeleo da budem), rado bih se mazio i pazio sa Beaver-om i jos nekolicinom
Rasti je katastrofa :barf: ... Ako ONO treba da bude simpaticno... Kepi je zabavan, ali me nije nesto dojmio...
Evo moje nekolicine :sigh: ...

Calvin
Slika

Beaver
Slika

Heath
Slika

Hot-ness monster
Slika

Max
Slika

Fisher
Slika

NOX
Korisnikov avatar
By VANGEL
Sto neko rece ova serija traje vec 3-4god ali je extra ....
Mada nisam bas sve gledao :D
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
meni je jako dosadna, likovi su plitki, one ribe me nerviraju, k'o što reče neko gore - površni snobovi, ne znam šta mi više ide na kurac, napostojanje radnje ili ti šablonski karakteri.
Korisnikov avatar
By Torry
ajd i ja da se navucem, al zbog one crne ;D
Korisnikov avatar
By Kejt
meni je super kako su u jednom liku pokrili sve manjinske grupe

mislim na afro-amerikanaca / gay tipa

jos da je pripadnike neke alternativne religijske zajednice, bili bi potpuno obezbedjeni
By Orion
iako je u rangu sa ostalim teen serijama, mislim da mi je najbolja od svih koje sam gledao u poslednje 2-3 godine i skoro svi likovi su manje-više dopadljivi, samo prestao da pratim posle prve polovine treće sezone a nešto me mrzi da jurim linkove.
Korisnikov avatar
By wizzy
Bas na americki nacin-plitko do bola, ali hot college dudes! :awesome: Sta ces vise! Pocela je danas nova 4. sezona koja je ujedno i poslednja, ima samo 10 epizoda...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!