Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Trebaju mi scene iz telenovela gde se junakinja moli, po mogućstvu Bogorodici od Guadalupe.

Ne zezam se, treba mi za faks, ceo dan kopam po guglu i jutjubu i nikako da iskopam.

Znam da je u nekoj od tih serija Bogorodica od Guadalupe imala centralnu ulogu ali sad ne mogu nikako da se setim. Ako se neko seća makar tog detalja pomoglo bi, da barem znam koju seriju tražim.

Ako ne to, bilo koja scena gde se junakinja dramatično obraća nekom svecu bi bila od velike ogromne pomoći.

Srećnom nalazaču sledi nagrada!

(Bilo bi idealno da ima engleske titlove ali znam da mnogo tražim.)
Korisnikov avatar
By Mars
"Treba mi za fakultet". Originalno. Ha. Ha. :evil:

Elem, toliko razgovaraju sa Virgen del Guadalupe - da je za očekivati milion klipova sa tom scenom da bude...kad ono...Ni ključne reči origado, iglesia nisu pomogle...

Guadalupe ti se ovde u klipu pominje negde oko 4.20, a kasnije imaš i njeno pojavljivanje lično...

''
Korisnikov avatar
By Herald
Maria guadalupe u lazos de amor, stalno se molila bogorodici. Imala je dve sestre, mariju paolu i mariju fernandu.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Herald hvala ti neizmerno!!!

Mars, stvarno je za fakultet, hvala ti za ovo ali prvo je i meni izbacivao (ima neka telenovela sto se zove Guadalupe), a ovo drugo nisam skapirao.
Korisnikov avatar
By jukie
Btw jednom se moja mama greškom pomolila Bogorodici od Gvadalupe i želja joj se ispunila, tako da dobro pazite
Korisnikov avatar
By Tungi
E da..Isto mi pade na pamet Maria Guadalupe iz Lazos de amor.Ima scena i scena:lol:
Korisnikov avatar
By walt333
Pa postoji jedna telenovela čija se radnja i zasniva na čudima koje device od Gvadalupe čini. Ta telenovela se zove La Rosa de Guadalupe. Imaš je na youtubu pa možeš i da pogledaš koju epizodu...

Takođe u brazilskoj telenoveli Luka Čuda (Porto dos milagres) svi junaci ribari se mole nekoj svetiteljki koja zaista i čini čuda, e sad ne sećam se koja je svetiteljka u pitanju.

Esmeralda se takođe stalno moli Devi od Gvadalupe, vizuelno Esmeralda podseća na tradicionalne prikaze ove svetiteljke.

Slika

U telenoveli Mariana de la noche postoji neko veliko drvo koja je neka vrsta kultnog mesta obližnjeg sela, i meštani se tu mole i kite ga, ako se ne varam ono je posvećeno upravo devi od Gvadalupe. To mesto je jako bitno u seriji između ostalog jer su tu glavni junaci prvi put vodili ljubav. Inače serija je puna svakojakih čudesa pa se između ostalog neki vrač pretvara u vranu :shok:

takođe bila je skoro neka telenovela (mada tu nisma pratio) ali je pratila moja baba. Zove se Al diablo con los guapos, u kojoj glavna junakinja, divljakuša, stalno razgovara sa Bogom i skulpturom Isusa ali mu se obraća kao da su najbolji pajtaši i ona mu tako nazdravlja sa sokom, svađa se sa njim....

Takođe jako je interesatno da je u jedno telenoveli prikazana i satanska devica od Gvadalupe. Naime glavna zlobnica telenovele Zagrli me čvrsto (Abrázame Muy Fuerte) se počela moliti figuri deve obučenoj u crno sa lobanjom umesto lica, i detetom kosturom koga drži u ruci. U tu Rakelu je zbog toga ušao đavo pa su morali da izvrše egzorcizam. ta scena postoji i na youtubu. možda ti ne treba ali pogledaj bar ćeš se nasmejati. :)
''
Korisnikov avatar
By AngraMaina
walt333, imaš piće od mene. Boljem se nisam mogao nadati. Primi moje obožavanje :love:

(Nema boljeg think tank-a za telenovele od srpskih pederki. Gej-Srbijo, na svetu te nema :radosnice: )
Korisnikov avatar
By walt333
i drugi put. :) Barem da neko ima koristi i od mog silnog gledanja telenovela.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!