Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Acorn GirlOva je tu negde moje visine, ali moram ti nesto priznati... u poverenju.... vise mi se dopajaju devojke nize RASTOM od mene.
I priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si videla da nije niza...'nize' kod tebe nemaju sanse, koliko sam ja upoznata...![]()
Originally posted by MyselfNemoj da pricas! Pa jesi li uspela da pronadjes jednu takvu po svojoj 'meri'?Originally posted by Acorn GirlOva je tu negde moje visine, ali moram ti nesto priznati... u poverenju.... vise mi se dopajaju devojke nize RASTOM od mene.
I priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si videla da nije niza...'nize' kod tebe nemaju sanse, koliko sam ja upoznata...![]()
![]()
Originally posted by Acorn GirlAha... sapnula bih ti, ali me verovatno ne bi cula.... a da vicem necu.Originally posted by MyselfNemoj da pricas! Pa jesi li uspela da pronadjes jednu takvu po svojoj 'meri'?Originally posted by Acorn GirlOva je tu negde moje visine, ali moram ti nesto priznati... u poverenju.... vise mi se dopajaju devojke nize RASTOM od mene.
![]()
![]()
Originally posted by DinaMoram da priznam da nisam gledala, ali verujem da je tako bilo...
Ja procitah da na nekom drugom topicu da se neki muskarac outovao u "48 sati svadba". Izjavio kako buducu mladu vara sa zenama i muskarcima, takvi su muskarci.E da sam znala da ce to biti pa da odgledam...
Jesi ti gledala tu emisiju Daliborka?
Originally posted by *deni*
Prvi mortaliti TV show pod nazivom "24 sata sahrana" pojavice se uskoro na beogradskoj televiziji "Stankom".
Autor ovog serijala je mladi voditelj Zoran Kesic, kojeg su gledaoci ranije imali prilike da gledaju na TV "Metropolis" i slusaju na "Radiju B92".
"Nas narod ima mnogo obicaja koje treba predstaviti na najbolji moguci nacin, sto bi moglo da nam pomogne da se sto brze prikacimo na voz za Evropu.
Recimo, na nasim sahranama moguce je videti sve, od iskrenih suza do igranja kola na pokojnikovom grobu, ili nutkanja izvrsnim gurmanlucima koje prosto ne
smete da odbijete na dacu.
Ideja mi je bila ne samo da sve to predstavim gledaocima, vec i da nasom emisijom pomognem ozaloscenima, jer organizovanje i priprema jedne dobre domacinske sahrane i te kako mnogo kosta " - kaze Zoran Kesic, autor "Sahrane" i naglasava da bi se ovaj mortaliti show vec krajem oktobra mogao naci na malim ekranima, kao poseban dodatak uz informativnu emisiju "Dezinformator.
"Ako moze `48 sati svadba`, moze i `24 sata sahrana` " - optimisticki tvrdi Kesic ocekujuci veliku gledanost prvog domaceg morbidnog show programa.
Da li cete pratiti ovaj show program ?
![]()
![]()
![]()
Originally posted by *deni*
Prvi mortaliti TV show pod nazivom "24 sata sahrana" pojavice se uskoro na beogradskoj televiziji "Stankom".
Autor ovog serijala je mladi voditelj Zoran Kesic, kojeg su gledaoci ranije imali prilike da gledaju na TV "Metropolis" i slusaju na "Radiju B92".
"Nas narod ima mnogo obicaja koje treba predstaviti na najbolji moguci nacin, sto bi moglo da nam pomogne da se sto brze prikacimo na voz za Evropu.
Recimo, na nasim sahranama moguce je videti sve, od iskrenih suza do igranja kola na pokojnikovom grobu, ili nutkanja izvrsnim gurmanlucima koje prosto ne
smete da odbijete na dacu.
Ideja mi je bila ne samo da sve to predstavim gledaocima, vec i da nasom emisijom pomognem ozaloscenima, jer organizovanje i priprema jedne dobre domacinske sahrane i te kako mnogo kosta " - kaze Zoran Kesic, autor "Sahrane" i naglasava da bi se ovaj mortaliti show vec krajem oktobra mogao naci na malim ekranima, kao poseban dodatak uz informativnu emisiju "Dezinformator.
"Ako moze `48 sati svadba`, moze i `24 sata sahrana` " - optimisticki tvrdi Kesic ocekujuci veliku gledanost prvog domaceg morbidnog show programa.
Da li cete pratiti ovaj show program ?
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!