Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

"Nepristojni ljudi"

1.Smatram je duhovitom
15
79%
2.Ne smatram je duhovitom
1
5%
3.Puuuuuf....tu i tamo ima duhovitih momenata, ali u globalu nije nista posebno
3
16%
Korisnikov avatar
By *deni*
B92 pusta serijal serije "Nepristojni ljudi".
Meni je takav humor izuzetno blizak. Smatrate li i vi ovu seriju duhovitom, smesnom i zanimljivom?
Korisnikov avatar
By KiWi
Duhovito jeste.. ali ovo je repriza, i nije mi više zanimljivo .. zanimljivo je kada nisi siguran šta ?e slede?e da smisle. :) ... dok npr. otvorena vrata mogu da gledam bilion puta i svaki put da se nasmejem kao prvi :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
Duhovito jeste.. ali ovo je repriza, i nije mi više zanimljivo .. zanimljivo je kada nisi siguran šta ?e slede?e da smisle. :) ... dok npr. otvorena vrata mogu da gledam bilion puta i svaki put da se nasmejem kao prvi :)
Bolje onda, lepi, da si glasao za opciju tri, koja kaze "Puuuuf".

:vijaca:
Korisnikov avatar
By KiWi
glasah za puuuuuuuf
Korisnikov avatar
By Dr. M
Iako sam je vise puta gledao, serija svaki put uspe da me dovede do suza od smeha.... :pucaodsmeha:

Glasao sam za opciju 1. :pionir:
By Ulix
Nije losa serija, kakvih sve na TVu ima ovih dana...
Gledao sam je ranije, a sada ako bas nemam pametnija posla.

1.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Mogu da je gledam, ali to nije serija koju cekam da pocne i kojoj prilagodim dnevne aktivnosti.
Korisnikov avatar
By Katengl
Ima super trenutaka i gledam kad mogu, ali mislim da ljudi kod nas vecinom ne razumeju tu vrstu humora (sto ne znaci da su glupi, mada je to prilicno rasprostranjeno stanje odje). Mislim da bi ovde slapstick bio najblizi sirokim narodnim masama da nema latinoamerickih serijica.
By Ulix
Originally posted by Njuskalo
Mogu da je gledam, ali to nije serija koju cekam da pocne i kojoj prilagodim dnevne aktivnosti.
Malo koja serija je TOLIKO dobra, ja sam to cinio jedino za Six Feet Under.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada sam bio u 7-om osnovne serija mi je bila zanimljiva, kada sam bio 8-mi razred s reprizom sam shvatio da sam je prerastao,
sada me jedino zasmejava crni humor, ubistva, masakri, genocid, i slichne blood stvari...
da nema ovih tornada, i slika po netu kesa s leshevima i ljudi kako plachu jer su izgubili sve zaista ne bi bilo shta da me zasmeje....
Korisnikov avatar
By bigirl
British humor... eh... :nokti: (Mada, Coupling rules!!!)
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene u seriji najvise zabavlja odnos izmedju Doroti i Garija.
By Gost
Originally posted by *deni*
Mene u seriji najvise zabavlja odnos izmedju Doroti i Garija.
Mene najviše zabavlja Doroti, period. A sa T&G se identifikujem, jerbo me užasno podse?aju na mene i jednu mi drugaricu, iz perioda najve?e naše blejaže, kad smo ta?no tako provodile vreme kao njih dvojica. Oni njihovi "intelektualni razgovori" su mi tako poznati :lol: :doh:

Ina?e, super mi je kombo Absolutely Fabulous i Man Behaving Badly, ?ak i ako jesu stote reprize u pitanju :B
Korisnikov avatar
By Oziris
Joj ja je ne volim... Tu i tamo ima smesnih momenata, ali ne mogu da se nateram da je gledam. Moja devojka je obozava recimo, i ne smeta joj sto je ovo repriza po stoti put! Ja sam vise za Absolutely Fabulous :smeh:
By nsideu
Serija je bezobrazno dobra!
By Dr.RICHI
Pa jeste 1000000000repriza ali ja apsoooolutno uzivam u tome kako Dorothy maltretira Gary-ja:tepih::tepih:
Korisnikov avatar
By Torry
glasala za opciju 3

iako ima zaista duhovitih segmenata,cak i previse, sta cu, navucena na britanski humor :) , ipak prikazuje sve ono sto ne volim kod muskaraca, bahatost, nevaspitanost, umisljenost, sovinizam, itd itd
Korisnikov avatar
By Tungi
Duhovitija i bolja od Mucki.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!