Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Simor
Jel' gledao neko ovu (horor) seriju? Preporučujete je ili ne?

Da se razumemo, ne očekujem nikakav artistički užitak, umetnička dimenzija moje persone biće zadovoljena polugolim zgodnim curama i momcima koji beže od pomahnitalog ubice a usput se gledalac cima. Čisto me zanima nečija (ne)preporuka, da ne trošim uludo sate gledajući 13 epizoda pomenute serije (a ja kada krenem ne znam da stanem, a za nekih 585 minuta čovek svašta lepo u životu može da uradi - recimo, da odgleda 13 epizoda neke kvalitetnije trash serije).

I, please, nemojte mi otkrivati ko je ubica. :serlok:
Korisnikov avatar
By erkondisn
ubojica je batler, kako to obicno biva :lol:

OT: djeluje cak i zanimljivo, ali ja cekam da to negdje dodje na kojekakvu televiziju...
By Ulix
Nisam gledao, ali mi liči na Deset malih crnaca Agate Kristi i sad mi se baš gleda. :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
jao, emitirala to vec nov@, propustio ja :drama: ...
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by erkondisn

jao, emitirala to vec nov@, propustio ja :drama: ...
mislim da je islo, ili cak ide i dalje na axn-u (ili je fox life u pitanju :nerd: )... elem, kontam da ce u toku leta ici ponovo na novoj... ja tamo video, ali nikako nisam mogao da po'vatam termin emitovanja... :drama:
Korisnikov avatar
By Stripi
ubojica nije batler, ja gledo! Oćete da vam kažem ko je? :D Meni je bila nelođa, mislim, nije sad neki vrhunac ali je ok za pogledat. E sad, ukusi se razlikuju, zar ne?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Meni se čini da se to daje na RTS-u vikendom, ali nisam još stigla ni da bacim pogled.
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Meni se sviđa serija, zanimljivija je, samo što su mogli da odaberu boljeg ubicu... Kraj je bezveze... :D
Korisnikov avatar
By sunflower5
Ja sam pocela da gledam seriju zbog glavne glumice-Elaine Cassidy,ali mi se u medjuvremenu dopala i sama serija i sad je pratim.
Moram da vidim ko je ubica. :kokice:
By Orion
Odgledao letos. Svidja mi se zato što nisu razvukli i što u svakoj epizodi ubiju najmanje jednu osobu. :zoran52:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Dobra!
Simore, taman ono što tražiš, a možda čak i inteligentnija varijanta... na momente i vickasta. :)

Ostala mi samo još jedna epizoda.

Doduše, malo sam razočarana time što sam veoma brzo pretpostavila ko je ubica, al' sad, bolje i to nego da su izvukli nekog sasvim levog i narušili mi užitak uspešnog predviđanja raspleta. :D

Oduševljena sam onim parom plavuša-plavušan. :love:

edit:
Upravo sam odgledala i tu poslednju epizodu. Užasna je... as in... Hallmark-loša. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
U svoje vreme bila odlična. Za ubijanje vremena savršena, ali ne treba očekivati previše. ja ništa nisam posebno očekivao, pa dobio bar koliko-toliko bolje nego ono cemu sam se nadao.

Slazem se, ubica je... wtf?! Bas se izbedacio kad sam video ko je. ali razumem zasto bas ta osoba morad a glumi ubicu, marketing je to :lol:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Originally posted by Orion
Originally posted by Dzelajza Rouz

Oduševljena sam onim parom plavuša-plavušan. :love:
Mislim da su skoro svima njih dvoje bili omiljeni likovi. :)
Kako i ne bi, kad su vrh bili. odlicna kombinacija. Ali odoše... šteta. I pesma je bila vrh, ta grupa nije bila nešto popularna do tada, ali nakon te pesme, postadoše malo popularniji i izbaciše par novih pesama.

Katie Cassidy prelepa devojka stvarno, ali ipak su bolji Gorham i Sully (ne znam ime glumca):deda:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mislim da ću morati opet da odgledam, jer sad lupam glavu i, kao prava šiparica-fangirlica, ne mogu da se setim nikog drugog sem dve Cassidy cice, Katie i Elaine - mislim da je pojavljivanje Ruby i Maud na istom mestu bilo suviše za moj mozak te se spržio. :bicikl:
By Simor
Originally posted by Dzelajza Rouz

Upravo sam odgledala i tu poslednju epizodu. Užasna je... as in... Hallmark-loša. :ozbiljan:
Ne mogu da pronađem DVD na kome su mi nasnimljene 12. i 13. epizoda. Do daljnjeg ostajem u mraku glede ubice.

:sveca:
Korisnikov avatar
By idiotcide
Odgledao sam epizodu-dvije i dosadila mi je.
Iznimno loša gluma, too slow motion. Nemam pojma postane li bolja kasnije, ali je gluma bila toliko loša da nisam imao živaca dalje gledati.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Simor

Ne mogu da pronađem DVD na kome su mi nasnimljene 12. i 13. epizoda. Do daljnjeg ostajem u mraku glede ubice.

:sveca:
Da sam znala da će biti tako loše te dve poslednje, izabrala bih vječnu tminu.
Originally posted by idiotcide

Iznimno loša gluma...
Vaistinu. Naročito su mi glumački iritantne one njanjave scene srećnih mladenaca.

Možda sam malo i precenila seriju. Zbog plavuše. :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
teško sranje
jedino što sam dušu ispustio plačući kad su ubili engleza i kad se ona baci za njim :rida:
Korisnikov avatar
By Madonna
jao živote kad se onako samo baci... :rida: :rida: :rida: :rida: a taman rekla ''I do''
i sad mogu da zaplačem ako mislim o njima :placko:
By fazza
Serija je loša. Lepo je krenula ali su je zasr*li žestoko. Na jedvite jade odgledao sam 12. epizoda, ostala mi je još jedna, to je bilo pravo mučenje. Dosadna je do zla Boga. Ne preporučujem.
Korisnikov avatar
By IriS
ovo je vikend Harper's island serije.

ostalo je još 4 epizode do kraja.

ako ni zbog čega, zbog ovoga vredi gledati. :bale:

Slika
Korisnikov avatar
By IriS
pa, da napišem utiske koji se ne tiču glavne glumice :lol:

radnja serije je... pa recimo napeta, ako je gledaš sa pola mozga.
u priči ima rupa i rupetina OVOOLIIIKIH, ali sve u svemu, mojih pola mozgića je zadovoljeno, s obzirom da sam ceo vikend provela gledajući ovu seriju (i negujući bolesnu mačku), znači držalo je pažnju...

ili je to sve bilo zbog glavne glumice. :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!