Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
Ne znam... jasno mi je da film nije u 10 najboljih svih vremena, ali ima nesto u njemu sto me uvek vraca. Mozda je krcat kliseima, kicast u svakom pogledu... ali ja ga mogu gledati svake bogovetne nedelje. Soundtrack, dijalozi... sve do tancina znam.

Boles...

Slika
Korisnikov avatar
By Torry
Nisu filmske ali jesu serijske

Bet i Tina - L world

Helen i Niki Bad girls
By Kragi
Marija i Boba u svih 48 delova ^^
To je fascinantan serijal, kroz koji se može super analizirati život u Jugoslaviji, odnosi među klasama, patrijarhat i svašta nešto. Super je kako Marija i Boba od početne romantike, teen buntovništva i žestokog sukoba s roditeljima da bi sačuvali svoju ljubav postanu dosadni čangrizavi srednjoklasni bračni par. ^^
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim da su Marija i Boba postali džangrizavi par sticajem okolnosti, kad je težište priče prebačeno na prijatelje Milana i her Žiku, tj. kako je priča od drame metastazirala u komediju, a potom i u pravu lakrdiju, Marija i Boba su postali samo statisti, koji se tu i tamo preneraze nad vragolijama Žike i Milana u koje upliću i njihovog sina Mišu.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815242#p2815242]Srklet napisao:[/url]To je fascinantan serijal, kroz koji se može super analizirati život u Jugoslaviji, odnosi među klasama, patrijarhat i svašta nešto. Super je kako Marija i Boba od početne romantike, teen buntovništva i žestokog sukoba s roditeljima da bi sačuvali svoju ljubav postanu dosadni čangrizavi srednjoklasni bračni par. ^^
BEEN THERE DOING THAT :zid:
By Kragi
Sayuri and Chairman forever <3

Ah da, reč je o filmu "Memoari jedne gejše" (:
Jao od tv ljubavi secam se da sam bas voleo Dzoi i Persija iz "Dosonovog sveta", naravno Moldera i Skali, a od novijih svidjaju mi se Magnus i Alek u Senolovcima
Od sapunica secam se one neke serije sa Gabrijelom Spanic, gde je lik bio neki latino Dzordz Kluni,a u seriji se zvao Marko Duran i ono kao bio veliki smeker
Od filmskih ljubavi Dzulija Roberts i Hju Grant u Notting Hill ili Hju Grant i Meg Rajan u Kejt i Leopold
od decijih Rita Repulsa i lord Zed iz Mocnih rendzera, svakako moj omiljeni par zlikovaca ikada
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!