Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Sinoć sam bio na druženju kod prijateljice koja se udaje, a mladoženja je pitanje guknuo ove nedelje. Sve je bio u fazonu venčanja na tom druženju (časopisi sa venčanicama, male bočice šampanjca, tri mladenačke tortice ...).

Posle par sati aktivnog čavrljanja o venčanju koje sam ja jedva preživeo, kuma kao organizator okupljanja je odlučila da čoporativno pogledamo neki film o venčanjima. Njen izbor su bili "Bride Wars", "27 Dresses" ili "My Big Fat Greek Wedding".

Iako je polovina biračkog tela glasala MBFGW, a ostali se rasporedili na ostala dva, baš sam se obradovao, pošto mi je taj film baš super. Na žalost, kuma je u tom trenutku odlučila da se mladin glas broji duplo, tako da smo gledali "27 Dresses".

Ne mogu da kažem da je film loš, ali da je najbolji na temu venčanja sigurno nije. Čak je i ona sa Dženifer Lopez bolji od ovog ... Pred kraj filma svi smo se zaćutali, čekali poslednje emotivne trzaje ... i jedna od poslednji rečenica je bila kada je glavni protagonista svojoj izabranici rekao "Get over here!" .... sve žene su se rastopile jer je usledio poljubac, a mladoženja i ja smo se samo pogledali ... kada je on rekao "E sad ga posra!" ...

Naravno, one nisu znale da je to čuvena rečenica Škorpiona, jednog od nosećih likova Mortal Kombata, igre koja u sebi nema ni jednu dobru emociju ..

Film je u mojoj glavi u trenutku prešao iz kategorije "prosečno" u kategoriju "nikad više".

Prikladan klip: http://www.youtube.com/watch?v=3C3poU_0sK4" target="_blank

Da li se i vama desilo da jedna rečenica promeni vaše lično poimanje nekog filma?

Da li samo jedna pogrešna rečenica može da upropasti OK film?
Korisnikov avatar
By gossip
pa da upropasti ne...ali da mi poprilicno zasmeta da....
poprilicno sam alergican na homofobne izjave...pogotovo kada mi je taj lik omiljen u filmu/seriji
Korisnikov avatar
By No_Stress
Mene vise smara kad u drustvu gledam film a prevod je genijalan...vecina ne kapira, jer kad imaju prevod ne slusaju uopste :)
sto se tice recenice, slabo kad moze da usere...emocija nije u njima, tj manje je.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Glup primer pretpostavljam podjednako glupog filma... sigurno bi se usrećili sa ostalim filmovima u ponudi tog tipa.

Ne mislim, jer film koji mi se dopada obično nema ispade sranja... a sranje filmovi se samo od toga i sastoje. Prosta logika.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja mislim da ni jedan film ne moze biti tragikomičan kao društvo u kojem se izbor filmova svodi na ljigave američke limunade, a gdje je referentna točka glasa protesta Mortal Kombat, te uvjerenje da je Scorpion izmislio rečenicu "Dođi ovamo" i da je ta rečenica zbog nekog razloga čuvena. :luda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!