Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
Pošto sam primetio da dosta forumaša željno iščekuje ovaj film, red je da se otvori topik. Za sada cirkuliše falična kopija, pa ko prvi primeti da se pojavio pristojan rip, neka vrišti.

Do tada, evo šta drugi kažu o Vikendu.

A. O. Scott:
http://movies.nytimes.com/2011/09/23/mo ... eview.html

Ebert:
http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbc ... /110929988

Bradshaw:
http://www.guardian.co.uk/film/2011/nov ... ilm-review
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Bio je prikazan u petak u Domu omladine... Bila je puna sala... Mislim da će uskoro biti i repriza :D
Korisnikov avatar
By wizzy
Najveća fora je što postoji još jedan film, isto iz 2012. sa istim nazivom. Poljski Weekend 2011. Otežava jako potragu...
Korisnikov avatar
By Misfit
Ima i britanski Weekender, o rejvu, iz iste godine, čisto da u brzini ne pogrešite. Neki šejtan nas izgleda iskušava! :rida:
Korisnikov avatar
By Misfit
nego, radar mi je detektovao još jedan mogući biser koji su nahvalili, ovog puta lezbo-themed: Pariah (2011)

Slika

''

je l' gledao neko? i još bitnije: ima li negde da se skine? ne nalazim ga uopšte. :sigh:
Korisnikov avatar
By Misfit
pre par dana se napokon pojavio solidan rip Vikenda.

elem, film je so-so. nešto kao gej naturalistički Before Sunrise/Sunset, samo što su likovi i dijalozi kod Linklatera daleko zanimljiviji.
Korisnikov avatar
By Misfit
Mod edit: zabranjeno je postavljati linkove za torrente na forum!
By polarlicht4.1
Samo mi još jedan torrent tracker u životu treba. Deder rekni neke specifikacije da vidim mogu li da ga nađem negde drugde a da nije onaj shitty rip.
Korisnikov avatar
By Misfit
ju, ni to ovde ne sme. još ću da popijem ban zbog vas. :lol: polar & torry: proverite pm.
By 94m
zdravo! moze li neko da mi posalje torrent ili download link za ovaj film?neuspesno ga vec par meseci trazim po internetu . hvala unapred. :shmi:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347542#p2347542]Popeye napisao:[/url]weekend 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1714210/" target="_blank

više romantike ima u par kadrova ovog filma nego u, primjerice, cijeloj 'amelie'. lovely and sad. because it's real. odlično režiran, snimljen, odglumljen.
iako sam ideološki, pa i karakterno, sto puta bliži glenu, emotivno sam se identificirao s russellom. :(
Korisnikov avatar
By Mage
Sad bas pogledao. Svideo mi se, samo sto ne volim sad endings :sigh: Nekako sve zvuci tako blisko i poznato...
Korisnikov avatar
By constantine
po meni film nista specijalno ima par lepih katrova, pola nisam razumeo jer nisam mogao da nadjem prevod ni na jednom jeziku a britanski naglasak slabo kontam. jedno mi nije jasno a to sto je droga bitan faktor pa mora da se provlaci kroz svaki kadar. svidja mi se gluma i to sto glumci nisu nista preterano gradjeni a nisu ni neki lepotani. ocekivao sam neki veci utisak da ce da ostavi film na mene. pogledacu vrv. ponovo
Korisnikov avatar
By Srklet
sheesh, that was close. :vruce:

cim sam vidio da je constantine ostavio post u ovom topicu, zabrinuto sam pomislio: 'pa nije valjda da mu se film svidio?! ne, boze, o ne, to bi znacilo da je film grozan a da sam ja neobjasnjivo zatupio dok sam ga gledao!'

ipak, ocito nije bilo razloga za paniku, all is well in the world. :yay:
Korisnikov avatar
By constantine
^Pokusavas da provociras... ne uspeva ti, potrudi se malo vise :kiss:

ont: nisam rekao da mi se film ne svidja vec samo da nije nista specijalno
By Sixto
Ima li neko funkcionalan link za film, da je 1080p ili bar 720p? Moze torent moze nesto tipa Rapid.

Zavaljujem duboko unapred!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
super film. gledao ga sa tebrom pre nekih mesec dana pre rastanka usled dolaska moje homofobne sestretine :usamljen: koji je trajao nedelju dana (a ukupno 5 sati smo proveli odvojeni :lol: ) :awesome:
Korisnikov avatar
By Misfit
pojavio se i blu-ray, svukoh ga pre neki dan.
Korisnikov avatar
By guapo
a ima li neko link za titlove?? :puzzle:

odgledao sam ga nedavno i jako mi se dopao. drugaciji je... ima jako dobru pricu, kadrove, kameru. nije happy ending, ali da jeste bio bi mnogo bljutav :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!