- 07 Avg 2007, 15:42
film je zabranjen u svim zemljama, tako da je to dovoljna preporuka...
sve sto ste ovde pobrojali je koliko ja znam dozvoljeno cak i prikazivano na tv, ali 120 dana sodome nije.
imam flm, pa ako nekog zanima da par meseci vidja scene tog filma kada zatvori oci, neka se javi...
Originally posted by trampovo je odgovor na ovu temu. gledao sam ga bez prevoda, a drugar mi je pervodio svojim tihim i u tom trenutku neobicno veselim tonom. sto je jos pogorsalo situaciju jer sam poceo da verujem da cu kada izadjem iz kuce da naletim na grupu vojnika koji ce me odvesti u taj dvorac.Originally posted by Kiborgja nisam imala zivaca za Salo o le 120 giornate di Sodoma - Pasolini, ne? krenula i odustala
Koga zanimaju bolesni filmovi nek odgleda "Salo o le 120 giornate di Sodoma" - inspirisana je delom "120 dana Sodome" od markiza de Sada.![]()
inace imam prijateljicu koja je luda za hororima raznih vrsta i umire meni od smeha jer nisam u stanju da ih gledam a "motam se po najvecim budzacima Bronxa u sred noci pri tome svetleci kao lampa" (citat je njen komentar) ... ne znam .. meni je nesto um dovoljno "poremecen" i bez dodatnih stimulacija ...
film je zabranjen u svim zemljama, tako da je to dovoljna preporuka...
sve sto ste ovde pobrojali je koliko ja znam dozvoljeno cak i prikazivano na tv, ali 120 dana sodome nije.
imam flm, pa ako nekog zanima da par meseci vidja scene tog filma kada zatvori oci, neka se javi...