Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Mhm. The Ice Storm. I igra Sigourney Weaver :love:

Ali samo da znas da film Carinage nisam gledala. Ja ovo na osnovu toga kako mi se dojmio dramski tekst + odgledanih nekoliko razlicitih teatarskih produkcija u kojima nista zivo tekstu nije moglo da pomogne.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, jeste, jeste! Ice Storm.

(sve znaš - ja mislio Storm Of the Century, al to nešto drugo).

Gledaj ovo, ne traje ni celih 1h16m nego 1h10m - 6 minuta su credits na kraju!!

:D
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343979#p2343979]smaug napisao: Meni je God of Carnage skroz bez veze tekst.
Amen. Tekst je smece, nije nikako iz toga mogao izaci dobar film. A cak i usprkos tome, film je totalni miscast, niti jedan bracni par ne djeluje uvjerljivo - tuzno je vidjeti sve te velike glumce kako se mukom trude izvuci nesto iz tih ocajnih, povrsnih dijaloga, ali da ga jebes - ne ide. Meni je zapravo od svih njih jos John C. Reilly najopusteniji u svojoj ulozi.
TINKER TAILOR SOLDIER SPY

Odličan je. Donekle slično kao i Alfredsonov prethodni film, Let the Right One In, poprilično je atmosferičan i slow-burning, što i nije baš tipičan pristup za jedan triler - stoga me ne bi čudilo da dosta ljudi ima problem sa ovim. Što se mene tiče: :up:
Korisnikov avatar
By Azdaja
paranormal activity 3

bzvze...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344080#p2344080]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344053#p2344053]smaug napisao:[/url]Nego kad sam vec kod Sigourney, i Polanskog da li si gledao Death and the Maiden?
O da.

Mentalni Wimbledon (i to završni mečevi turnira)...tako ga doživeh tada kad sam ga gledao.

Ti?
Hm..

Gledala sam ga kad sam imala, mislim...ne znam...mislim da sam bila tinejdzer. I ne secam se sta sam mislila o tome kako je snimljen i kakav je script ali znam vrlo dobro da sam tad pocela da citam o temi kojom se film bavi i to mi je donekle odredilo stvari koje me i danas zanimaju u modernoj istoriji i politici.

A sad ovako sa odmakom od prvog utiska, kog se ne secam, mislim da je tekst filma (i predstave) primer 'mnogo hteo, mnogo zapoceo'. I da je ubijeno do besmisla nesto sto je mogla da bude fina, tanana gotovo filozofska rasprava. Ali mi se jos uvek dopadaju delovi koje kamera i scenografija (?) prave u hororicu.
Eto, ukratko.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da obavezno morate da odgledate 4. deo kad izbace, taj ce sigurno da bude super! :D

@Smaug

Meni su moji (koliko su znali) bili objasnili sta se tamo desavalo...i detalje na koje se prica iz filma naslanja. Svakako dodatak svemu ono sto bazicno osecam prema celom tom regionu - od Markesa do Aljendea.

A sam film...daj mi pricu u kojoj se glavni junak bori da dokaze svetu oko sebe da nije lud i da sve sto se desava nije plod njegove maste...i ja sam srecan (ako dokaze, naravno, ima i suprotnih slucajeva...)
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Toliko buke, ni oko čega.
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Spoj drame, romanse i mjuzikla. Lep film.
Korisnikov avatar
By Laerem
Weekend 7 /10

Wow, ipak se krece! Prvi gay film s kojim se kolko-tolko mogu identificirati i koji govori nesto o mojoj generaciji. Tako da mi je tesko biti objektivan. Ali svidja mi se sto su pederi prikazani tako matter-of-factly; a bit of cinema verite has never hurt anyone. Ja sam naravno Glen. :isus:

Tinker, Tailor, Soldier, Spy 5.5 / 10

Jednostavno mislim da postoje bolja formalisticka rjesenja od toga da likovi u voice-overu pricaju i onda se na ekranu doslovce odvija isto to sto oni pricaju. Cema ta dvostruka ekspozicija? Uglavnom, glumacka ekipa je super, ponajvise Colin Firth. Njegov kiseli izraz lica na kraju je neprocjenjiv.
Sid & Nancy 8 / 10

A glorious train-wreck of a movie. Rijetko koji film postavi takav nivo ludila na samom pocetku i ne gubi ni iotu intenziteta do samoga kraja. Takodjer, ovo je apsolutni trijumf Rogera Deakinsa. Zaista jedan prljavi dragulj za svakoga tko cijeni filmsku fotografiju.
Slika

Grozna, ljigava stvorenja nalik na domaće crve, samo mnogo veća i crvenija, pojaviše se iz dalekog kosmosa i u nekoj kapsuli, ili čauri padoše u šumarak jednog američkog gradića u provinciji.
Dve zaljubljene preljubničke lokalne duše ubrzo zađoše u taj šumarak u nameri da se obljube i naleteše na tu kapsulu iz koje pokuljaše crvi i atakovaše na lokalnog dilbera, uvlačeći mu se u organizam kroz usta i pupak.
Tako počinje jedna grozna agonija za sve žitelje tog neimenovanog grada, jer halapljivi ljigavci nastanjeni u telu onog nesrećnika neprestano traže da jedu meso i nova ljudska tela za razvoj i razmnožavanje.
Kroz sat i po vremena ovog smeća od filma ređaju se bljutave scene – ljigavci kuljaju iz ljudskih tela, zelena i crvena sluz pršte na sve strane, ljudi sa tim ljigavcima u sebi postaju nakaze, koje jedu svako meso, od lešina mačaka, preko krava do drugih ljudi, a ljigavci iskaču iz već zaraženih pojedinaca i pojedinki i vijaju još nezaražene unezverene meštane sa namerom da se i njima također nastane u utrobama i mozgu.
I niko se za to vreme nije setio da o ovim neobičnim događajima obavesti centralnu vlast, niti je poslata vojska SAD da suzbije ove napasti, za koje se ne zna ni odakle su tačno, ni zašto su tu, ni da li imaju vođu, misiju, ni ništa. Tu su, pa su tu i divljaju i uvlače se ljudima u organizam, preuzimajući kontrolu i nad njihovim umom, sve u cilju da bi opstali i proširili se valjda po Zemlji. Samo im se lokalni šerif i još nekoliko odabranih pojedinaca suprostavljaju i na kraju ih eliminišu.
Ocena : 0/10
Slika

tetro 8/10

coppola pravi dobar film jednom u petnaestak godina, ali kad ga napravi, napravio ga je. ima kadrova koji su toliko lepi da sam vraćao i zaustavljao film. soundtrack odličan. scenario je mogao biti doteraniji, istini za volju, ali je priča dovoljno dobro i strpljivo ispričana. odnos između bennija i mirande je vrlo dirljiv. :sweet:

alden ehrenreich je potencijalno ozbiljan glumac, a uz to vrlo fuckable. :giggle:
  • 1
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!