Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nikodim
"Kraljev govor".

Pih, i nisam nešto baš posebno oduševljen...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by The Misfit
Originally posted by Kittrie
Originally posted by IriS
Originally posted by Mage
Originally posted by bas bleu

Slika

meni dobar. i tezak. :shrug:
Meni je baš užasan... da ti se smrzne krv... Ko me terao da i gledam.
to mi treba :hyper:
ODLICAN !!
8.3/10

..ali ocigledno not everyone's cup of tea.
wow, odličan je! podsetio me na Sanjaju li androidi električne ovce? sad mi krivo što nisam prvo Išigura čitao. izdao PLATO.
nisam gledao ovaj film al obozavam milionske quotove.
Korisnikov avatar
By ganimedbg
Preporucujem dve francuske gay drame: Just a question of love i Come undone. Titlove mozete naci na engleskom jeziku.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Thor

preporucujem ljubiteljima fantastike, jako je fatastican
Korisnikov avatar
By Misfit
AN EDUCATION - donekle zanimljiva, ali prosečna britanska melodrama o devojačkoj sreći i životnim izborima.

ONDINE - vrlo dobar, mada nešto duži nego što bih to hteo da bude. nisam neki ljubitelj Nila Džordana, ali ovaj mi se svideo. mešavina bajke i zbilje, a sve u prelepom Korku, Irska. i sa, naravno, prelepim Kolinom Farelom. (+ Sigur Ros!) :)

ENDURING LOVE - po romanu Ijana Makjuana. film je pomalo njanjav u izvedbi i sve vreme razmišljam koliko zapravo sve ovo dobro izgleda u knjizi. ATONEMENT je daleko bolja Makjuanova ekranizacija.

TOY STORY 3 - nisam očekivao da će mi se ovoliko svideti. :D možda čak i bolji od prvog dela. priličan postotak doom&glooma za Disney/Pixar. :up:
By alexandermagic
"Šejtanov ratnik". :lol:

Svaki put kad ga gledam ostanem zatečen neuvjerljivošću dijaloga, lošom glumom, neuspjelim kopiranjem fora iz američkih horor filmova. Jedina svjetla točka je Petar Božović. Mora da je bio u finansijskoj krizi čim je prihvatio anganžman.

Ali srpska kinematografija ovako ili onako treba da se posmatra kao komedija namjenjena opuštanju mozga. :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by Mage
Meni je baš užasan... da ti se smrzne krv... Ko me terao da i gledam.
ODLICAN !!
8.3/10

wow, odličan je! podsetio me na Sanjaju li androidi električne ovce? sad mi krivo što nisam prvo Išigura čitao. izdao PLATO.
:krezavi:

it's a must see. :wundy:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ODLICAN !!
8.3/10

pogledacu ga ovih dana.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ODLICAN !!
8.3/10

pogledacu ga ovih dana.
obavezno, iskrena preporuka. :wundy:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

pogledacu ga ovih dana.
obavezno, iskrena preporuka. :wundy:
verujem tvojoj preporuci :wundy:
Korisnikov avatar
By Torry
hereafter

p'ono...sta znam....
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ ja krenula i smorila se posle onoga sa mat damonom.
ne da je lose, ne, nego mi bilo malo dosadno sve.

ali zelim da ga gledam (kao i preostala neodgledana 94 filma hdd-u :shrug: ).
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

:rida:

Hvala Torry sto si mi pronasla ovaj film i to VHSrip, sa sve srpskim titlom, te je i uzitak bio jos bolji, vratio me je u taj period kad sam ga prvi put gledao:sweet:
Korisnikov avatar
By Tungi
Necemo spoilere da pravimo:)
Korisnikov avatar
By Kittrie
@torry, tungi

molim za link za summer story, u pms-u sam pa mi se rida malo,
umesto ovog osmeha na licu nonstop. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
whaddaya know, Ben Aflek zna da režira - i to dobro! Gone Baby Gone:

Slika

sledeće na redu, njegov prošlogodišnji film, The Town.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam imala teške predrasude o tom čoveku i tek nedavno sam pogledala GBG i iznenadila se.

Btw, meni je Never Let Me Go bezveze. Stekla sam utisak da je rezultat neke promašene ideje da melodrama ne može da se ostvari u okvirima nekog drugog žanra, tj. SF-a u konkretnom slučaju. I baš to poređenje sa Dickom ili, ako hoćete, Blade Runnerom, koje je Misfit nabacio, čini da se primete sve slabosti ovog filma.

I nije mi jasna svrha tog istorijskog pozicioniranja, tj. vraćanja u prošlost. Deluje kao neuspeli steam punk, a nije ni to... Naravno, ne može biti ni realizam, a mnogo su očigledne pretenzije da se predstavi kao nešto što nije naučna fantastika u svom autentičnom vidu.
Korisnikov avatar
By Torry
a summer story

gle, tu je glumio onaj plavusan iz Maurice :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Tungi

Slika

:rida:

Hvala Torry sto si mi pronasla ovaj film i to VHSrip, sa sve srpskim titlom, te je i uzitak bio jos bolji, vratio me je u taj period kad sam ga prvi put gledao:sweet:
ovo je prvi film kog se sećam, a da sam uz njega, ne plakala, no roptala ko kobila :rida:
Korisnikov avatar
By Tungi

ovo je prvi film kog se sećam, a da sam uz njega, ne plakala, no roptala ko kobila :rida:

Svi smo plakali, a posebno drugarica koja je tek naricala "Zasto ........... ?" :lol:

ot:

A tek uz ovo danas :rida: :rida: :rida:

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
@tungi: toliko to tome da neces da pravis spoilere :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
super 8 5/10

savršeno prosječno i predvidljivo, uključujući i to da se klinci neće ni zažvaliti. :roll:
no, ono što mene smeta jest taa ambramsova mejnstrim estetika i senzibilitet. primjerice, nakon sto joe i alice provedu vecer zajedno, ima jedna kratka scena u kojoj se joe kupa, lezi u kadi i ocito razmislja o alice. e sad, sjecam se kad sam ja imao 12 ili 13 godina. :D mnogo realnije od joeovih cistih misli o andjeoskoj djevojci bi bilo da decko izdrka misleci na nju. ali to je nezamislivo u kontekstu 'super 8', izmedju ostaloga i zato jer reziser filma nije u stanju takvu scenu prikazati bilo kako drukcije nego perverziju. abrams (kao i 85% holivudskih zanatlija) jednostavno ne kuzi da bi to mogla biti jedna slatka i osjecajna scena, koja bi svjedocila o odrastanju glavnog lika, promjenama koje dolaze s pubertetom itd.

x-men: first class 3,5/10

ma pizdarije. ne toliko sranje kao ono sto je rezirao brett ratner, ali ne i pretjerano daleko od toga. takodjer, cemu uopce sluzi lik koji glumi rose byrne? totalno nepotreban i besmislen lik. nedovoljno paznje posveceno odnosu charlesa xaviera i erika lenshera, izostanak dramaticnih scena oko identitetskih dvojibi takodjer rusi uvjerljivost. sve je nekako proizvoljno i dosadnjikavo.

the lincoln lawyer 3/10

jedan od onih filmova gdje se ubica razotkrije na samom kraju za likove, ali za gledatelja je sve jasno vec sat vremena ranije. ono, u odnosu majke i sina s jakim edipovskim elementom, tko bi mogao biti ubica zena s kojima je taj sin spavao? :awesome:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Slika

bas dugo ga nisam gledala, pa obnovila gradivo :cita:

inace ne volim starije filmove, ali i dalje ne verujem da je ovakav film iz 1976

meni je 10
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!