Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by reveal
stavljam na spisak Night Visitor i prva tri Minina... ove sam gledala... :p

pitanje: da li se neko seca staaarog horora Noc demona 2 iliti Night of the Demons 2? to je meni ubedljivo najstrasniji horor od malena :lol:

Slika
I meni isto pogotovo onaj deo gde sve zapocinje u bioskopu.
Bio sam klinja kada je izasao taj film a posto sam kao klinac bio fasciniran hororima nisam mogao da odolim da ga ne gledam i bas me prestravio tada film.Ehh...vise ne prave takve horore ili sam ja u medjuvremenu prerastao strah od demiona i slicnih stvari :gitara:
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Decko: Tek si sad gledao Ethan Green-a? :lol:

Slika

"St. Trinians"

Mnogo sladak film...Vidi se da su britanci bas ulozili nadu u njega...

Pored poznatih imena kao sto su Guy Pierce i Rupert Everett u filmu se pojavljuje i Misha Barton (doduse u jednoj sceni samo)

A soundtrack je apsolutno sjajan!!!

Sugababes
Girls Aloud
Lilly Allen
Sophie Elis Bextor...

9/10 (mostly zbog soundtrac-a i dobre zabave)
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Decko: Tek si sad gledao Ethan Green-a? :lol:

Slika

"St. Trinians"

Mnogo sladak film...Vidi se da su britanci bas ulozili nadu u njega...

Pored poznatih imena kao sto su Colin Firth i Rupert Everett u filmu se pojavljuje i Mischa Barton (doduse u jednoj sceni samo)

A soundtrack je apsolutno sjajan!!!

Sugababes
Girls Aloud
Lilly Allen
Sophie Elis Bextor...

9/10 (mostly zbog soundtrac-a i dobre zabave)
Korisnikov avatar
By Tomek
Pogledah film Blood diamond...
Na osnovu istinitog dogadjaja. OK je.
By Ulix
Deconstructing Harry, Woody Allen :up:

Prijatan nacin da potrosim sat i po vremena. Nije njegov najbolji, ali je zabavan.
Korisnikov avatar
By deželaš
Slika

Catherine Breillat, Brève traversée (2001). Film bi bio pun opštih mesta (muški i ženski pol, razlike u godinama i iskustvima, sado-mazo odnosi) i prost feministički manifest da nije stravično dobre glume, i detalja interakcije - dijalozi su tako suprotstavljeni akcijama u okviru kojih se izvode, koje ih na taj način upravo dokazuju, da se na kraju složite sa svakom jebenom rečenicom :drama: Plus, najbanalnija scena seksa koju videh :up:

Ego-tripping za sve pedofile, i malo stravičan za one komplementarne :lol:
(i obrnuto)
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by polarlicht4.1
O Fantasma - João Pedro Rodrigues – 2000 - jedan od najboljih filmova koje sam pogledao ove godine. Još uvek razmišljam šta se u stvari desilo i kako...
Nikako da to skinem već mesec dana! :eya:

Naleteo na neke inserte na youtubeu koji su bili fantastični.
Korisnikov avatar
By stefan19
The Kite Runner - Fantastican Film

Ghandi - Stari Classic, ali sam bas pre par dana ledao sa dechkom da se podsetimo

Redemption - Takodje noviji film. Dopao mi se

EXPELLED No Intelligence Allowed - Jedan od najbolje odradjenih dokumentaraca koje sam ikada gledao.
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Prom Night 2008

Pa iskreno, ja ocekivao mnogo zanimljiviju pricu - ili da ce prica biti autenticna sa pricom iz 70ih posto rekoshe da je ovo rimejk, a ono nista od toga. Jos je i cam snimak pa sam ocoravio gledajuci u ekran.
By Dragonite
In the name of the King: a Dungeon Siege tale

Baš prijatana mešavina akcije, avanture i fantazije.

Džon Ris-Dejvis, Ron Perlman, Metju Lilard, Rej Liota i Bert Renolds, u ulogama koje im nisu karakteristične, su se veoma dobro snašli. Renoldsov kralj i Dejvisov mag su mi se jako svideli.

Džejson Stetam je to die for, mada nećete ga nećete videti ni polugolog - nema veze, radnja teče jako brzo, nema praznog hoda,

(scena borbe je malkice preduga za moj ukus, ali sjajno odrađena, sjajno)

i ceo film je jako believeable - da se vi nađete u njemu, skroz možete da se pronađete u nekom od likova... i odlično je što

1. film traje 2 sata, umesto standardnih 80 minuta... to je omogućilo reditelju i scenaristima da se razmahnu, nema neprirodnih skraćenja, pitanja bez odogovora

2. prepun je likova koji su majstorski prikazani - od rona perlmana, preko kraljevog generala, izdajničkog nećaka, žene glavnog junaka (nije obična crybaby glupača) do čarobnjakove ćerke itd.

3. prepun podzapleta koje se vrlo prirodno razrešavaju - uopšte ne morate da premotavate da čujete ona čuvena dva minuta na kraju kad neko nešto priča da bi vam bilo jasno o čemu je film

4. svaka čast kamermanima i montaži, odavno nisam video bolje scene borbe

5. specijalni efekti: nenametljivi, suptilni, bez ikakve pretenzije da budu glavni u filmu... svideo mi se taj koncept magije - i fantastična borba mačevima između čarobnjaka

Dajem preporuku.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Miss Potter... I'm a sucker for Rene Zelweger.. U startu deluje kao komedija, ali te kasnije prodrma... A kako drma,odgledaj pa proveri...
Korisnikov avatar
By deželaš
O Fantasma - João Pedro Rodrigues – 2000
pogledao, zblanut sam. :closet:
By polarlicht4.1
Reci kakav je film. Uopšte ne znam šta da mislim...Nije da nisam opsednut Deleuzeom, ali moglo bi da se razume kao proces postajanja-psom, hm?
By polarlicht4.1
Originally posted by deželaš
Catherine Breillat, Brève traversée (2001). Film bi bio pun opštih mesta (muški i ženski pol, razlike u godinama i iskustvima, sado-mazo odnosi) i prost feministički manifest da nije stravično dobre glume, i detalja interakcije - dijalozi su tako suprotstavljeni akcijama u okviru kojih se izvode, koje ih na taj način upravo dokazuju, da se na kraju složite sa svakom jebenom rečenicom :drama: Plus, najbanalnija scena seksa koju videh :up:
Tek sad videh...Breillat je jedna od mojih omiljenih rediteljki. Jesi li gledao 'L'anatomie d'enfer' ili 'Romance'? Ne znam koji je više izmešten.

Ako hoćeš mogu da ti prosledim link do jednog mesta gde možeš da skineš dobar deo njene filmografije ako ne i sve. Torrents suck. :pirat:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"The wicker man"

Film iz 2006 ja mislim, sa Nicolas Cage-om koga ja licno ne volim ali mi nije mnogo smetao u filmu...

Bizaran je i kraj je odlican ali vam necu reci zbog cega...

Jako je dobar i cini mi se vrlo realan.

Preporucujem :up:

9/10
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Kada ostaje bez muza, ogorcena udovica gubi osecaj za realnost i zeljna osveta, smislja plan kako bi unistila porodicu koju smatra odgovornom za samoubistvo koje je pocinio njen muz. Sve clanove uplice u igru strasti, lazi i prevare bez trunke savesti..

Gl. ulogu igra divna divna Shannon Tweed :love: Ovo je definitivno jedan od njenih najboljih filmova :) a ona je gl. razlog sto mi je omiljeni zanr er. triler :love:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"The other Boleyn girl"

Film o Mary Boleyn, sestri engleske kraljice zbog koje je kralj Henry VIII presao u protestante...

Uzasno zanimljiv i dobar film sa odlicnom postavom.
Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana...

Zaista sam odusevljen filmom i svima ga toplo preporucujem.
A i uzecu da procitam knjigu po kojoj je radjen film pa vam javljam utisak.

9.5/10
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"Devil's pond"

Ok filmic...psiho...

7/10
Korisnikov avatar
By Calypso
[/quote]
Tek sad videh...Breillat je jedna od mojih omiljenih rediteljki. Jesi li gledao 'L'anatomie d'enfer' ili 'Romance'? Ne znam koji je više izmešten.

Ako hoćeš mogu da ti prosledim link do jednog mesta gde možeš da skineš dobar deo njene filmografije ako ne i sve. Torrents suck. :pirat:
[/quote]

Jel moze meni link za njene filmove?

Hvala unapred :meda:
Korisnikov avatar
By deželaš
Reci kakav je film. Uopšte ne znam šta da mislim...Nije da nisam opsednut Deleuzeom, ali moglo bi da se razume kao proces postajanja-psom, hm?
Strah me da izobličim (i nepipnutog) Deleza, ali da. Može se reći čak da režiser prvih sat vremena vrlo tendenciozno koketira sa tako nečim - sve to režanje, lizanje, mirisanje, pa onda odjek laveža psa u nekim scenama, onaj prizor u ogledalu (koju ja zbog opsednutosti gej populacije popersom te hipoksijom koja može služiti kao zamena videh na skroz drugačiji način) sa ožiljkom na vratu koji deluje kao ogrlica.. Laveži logično prestaju kad se proces već zahuktao..
Ja sve povezivao sa narcizmom fantazmom i mazohistikom, jbga :lol:

Slika

Samo, ne mislim da na kraju postaje pas :nono: Možda me naziv filma i previše zavodi, ali posle kraja ne mogu da se otmem utisku da on zaista na kraju ne postaje (obrnuti) Fantom.. (Sećaš se one scene u kojima pokušava da dodirne ruku žene koja vozi iza njega? Ili onog penjanja po krovu? Film kasnije daje bukvalno duplikate tih kao-letenja ali sa kostimom kasnije.. A sve mi je to nekako previše Mišel Fajfer za jednog psa). Scene onih krševa, prevozna i fabrička buka te odsustvo glasa, i svakog socijalnog kontakta, pa onaj toliko arty kostim ispod koga leže samo sama sranja - kraj filma je i previše zasićen "fizisom" za moja krhka neurotična samo-poimanja :lol:

A onaj rajsferšlus na dupetu u poslednjoj sceni je valjda šala na račun mašina/životinja kultura/priroda granice :pokazuje:

I da, u štagod da se na kraju transformiše, i dalje ne znam koliko je po planu a koliko uzrokovano okolnostima.. No negde shvatam da Delez i ne misli na običnu performativnost a kamoli voljno projektovanje.. Ili da?

P.S. Vidiš glup sam, pa do tvog posta uopšte nisam to povezivao sa psom.. sve vreme sam se pitao na šta su to komentatori torenta koji su pisali o "dirljivom zbližavanju sa psom u toku filma" zaboga mislili :lood:

P.S. 2. Mene i dalje najviše zbunjuje sama radnja! Šta se desilo?

P.S. 3: Pošalji link za Breillatovu! :yay:
Korisnikov avatar
By one of the people
O Fantasma mi je jedan od o-mi-lje-nih filmova!
(ako imate DVD preporucujem gledanje uz komentar rezisera - mnogo covek moze da objasni)

a gldao sam sinoc novi sa Ewan McGregorom "deception" i nije bas nesto. drago mi je sto se seksi trileri vracaju, samo prica ima toliko rupa da je pomalo smesno a i za seski triler trebalo bi bar jedna muska guza da se vidi.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Gledao sam o Eating out 2 sa drugom.
Film jeste povrsan, likovi su karikature, gluma kao da ne postoji, ali ljudi, te replike, ti dvosmisleni razgovori, par antologijskih scena :love: ... Znaci nisam prestao da se valjam od smeha :) . Ja zabavniji film skoro nisam gledao. Da ne pominjem da je "glumacka postava" nepristojno sexy :mljac: :mljac: :mljac: . Onoliko zgodnih frajera na jednom mestu ne videh skoro :shocked: . Gledanje filma se ne preporucuje gay momcima sa srcanim tegobama :D . Ostalima toplo preporucujem. Ako vam se i ne svidi, uvek mozete da iskljucite ton i da :drkanje: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By V25
"Gone baby gone" - odličan film.

"Cloverfield" - ok, ima napetih scena.

"The Mist" - sve bi bilo super da nema onih čudovišta.
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by one of the people
a gldao sam sinoc novi sa Ewan McGregorom "deception" i nije bas nesto. drago mi je sto se seksi trileri vracaju, samo prica ima toliko rupa da je pomalo smesno a i za seski triler trebalo bi bar jedna muska guza da se vidi.
jbga, toliko ju je puta pokazao u prethodnim filmovima da verovatno pretpostavljaju sećanje gledalaca :cowboy:

kad smo kod njega.. gleda mi se rimejk Noćnog portira..
Korisnikov avatar
By Frey
No country for old men - zanimljivo.
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Nije los filmic, mada me gl. glumac uzasno nervira dok je Shannon :love:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!