Originally posted by Popeye
uvidjas li ti da iznosis besmislene generalizacije? francuski film je toliko raznolik, s toliko razlicitih autora, da je neobranjiva teza o generalnoj sjeti francuskih filmova. recimo, kakva se to sjeta moze naci u 'paktu s vukovima' ili 'taxiju 3'? ono, ima hrpa sjete u 'taxiju 2', ali u trecem dijelu je nekako nestala...
to su, naravno, tvoje subjektivne besmislene generalizacije i ja to uopce ne dovodim u pitanje. pa i kako bih, kad se tako grcevito boris za njih? samo velim da su besmislice bez trunke dubljeg uvida, nego papagajsko ponajvljanje stereotipa o francuskom filmu. e sad, potpuno je druga stvar sto te nitko drugi nije izazvao oko toga, ali i te stvari su dio zivota. nije to nista strasno, mozda se kasnije neces tako blamirati, a mozda te uopce nije briga... pa nije nesto tragicna cinjenica da tamo neki horus pojma nema o francuskim filmovima i laprda opca mjesta... ne mogu svi sve.
ako se krene iz tvog ugla, sve je relativno, svaki film je prica za sebe, nema grupisanja, jer nema ni generalizacije...
meni ne smeta sto mislis da nisam u pravu i da su postovi u ovoj temi glupavi, vec tvoj odnos prema meni (a i prema suncu), koji je klasicno dzukacki... i sad ja treba da udjem sa tobom u diskusiju zasto mislim da su francuski filmovi ovakvi, ili onakvi? ili ne, dosao si samo da me ispljujes...
prosto mi je fascinantno koliko si napacen, jer dolazis ovde da resavas problem komplexa nize vrednosti time sto si smrad i drkadzija...
konstantno si terorisao lonija (a bogami i kiwija), prepucavao se sa "forumskom decom" (mage, dukehejm, ili s kim vec), smejao se decku koji je razrok... e onda si banovan, jer si se valjda i moderatorima zgadio... 90% postova su ti provokacije i ruganje drugima...
sve vreme koje si utrosio na analizu filmova i gradio stav "popio sam svu pamet ovog sveta", bolje da si poradio malo na sebi... bilo bi lepse i tebi i ljudima oko tebe...