Nisam gledala puno lez filmova, ali mogu da kazem koji su mi se svideli...
Prvi koji sam gledala jeste "Lost and delirious".. Trebalo mi je vremena da se sastavim kad sam ga odgledala, a tad jos nisam bila, da kazem, ovakvog opredeljenja..
"Gia" mi je preteran film.. Mislim da sam ga gledala bar desetak puta, i to produzenu verziju.. Tu sam i zavolela Angelinu Jolie, i skontala da ima ona i kvalitetnih filmova i uloga.. A i Elizabeth Mitchell je hubba hubba..
"Disi duboko" - dakle, domace filmove ne volim.. Ovo je jedan od izuzetaka koji mi je stvarno oduzeo dah..
"Mulholand Drive" - ne smatram ovo lez filmom, iako ima par momenata.. Dvaput sam gledala film, i mislim da ga ne kontam, ali nekako i nemam neku zelju da ga skontam.. Savrsen mi je ovako neprovaljen..
"Hours" - filmchina i po'.. Bas me je "izuo iz patika", totalno.. Nisam mogla da dodjem k sebi par sati.. Nisam inace znala da ima lez elemenata, tako da sam se bas bas iznenadila kada su se desavali..
"Better than chocolate" - fin film, zanimljivo uradjen, i super mi je ta cinjenica da nisam imala onaj cudan osecaj iliti vibe da gledam lez film.. Skroz simpatican film..
"Imagine me & you" - PRESLADAK FILM! Definitivno jedan od omiljenijih! To je sve sto cu da kazem, svaka rec je suvisna...
Gledala sam jos filmova, ali nisu mi se nesto posebno svideli.. Vraticu se ovde ako budem odgledala jos poneki film koji mi se svidi..