Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
"My Summer of Love"

Dovoljno je reci da je film bio na fast forwardu dobar deo vremena. Jedna od devojaka je jako lepa, druga - plac majke Bozije. A i plot je katastrofican, izvikan.. ma.. bas bezveze ako mene pitate.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
meni se bas dopao Fucking Amal..njega imam cak i orgiinal..od ostalih Gia mi je vredna pomena..the rest..whatever..:
Korisnikov avatar
By Li
Moram da se pozalim... ali nemojte da se ljutite...
Ja sinoc napokon odgledala Fucking Amal i uopste mi se ne svidja... cak ga ne zelim ni sacuvati na disku...
Mislim deca... pa jos nije lepo objasnjeno na koju se foru plavusa zaljubila u Agnes...sta je to privuklo... pa kamera... odnosno nacin na koji je film snimljen i prezentovan... jbg:obesen:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm...
pa meni se bas svidja sto je film radjen tipa dokumentarnog tipa..na koju foru se ova zaljubila u nju...mislim da poenta i jeste u tome da Elin nije imala pojma da devojke mogu da joj se svide i da je Agnes to nesto probudila u njo..:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Li
Ali ona nije imala kada da probudi ljubav u njoj... scena... one kao banu na njen rodj i ova je poljubi i onda dok je pijana na zurci sazali se na nju i svrati do nje pa se onda u nekim kolima opet poljube i ova sutradan mrva zaljubljena i pati... a pritom nisu razvile ni normalnu koverzaciju... a da ne pricam sto su DECA... mislim ok nije mi toliko los ali mi nije ni nista posebno...
ona Elin mi je simpa i to je to... podseca na Natasu iz istoimenog filma po toj nekoj svojoj divljoj prirodi... :poklon:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
jao kad smo vec kod toga pogledaj film strani Natasha ima slink na youtube i bas jednu scenu..fuf:bale:
Korisnikov avatar
By Li
Al me posavetova... :zvezdice: znas li koliko sam Natasha nasla na youtube-u ... daj link:mackodlak:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja Fucking Åmal volim, ne zato sto sam film nosi neko vece umetnicko znacenje, vec zato sto meni licno znaci, i jer je to bio moj prvi korak ka saznanju da...hm... pomorandze nisu jedino voce.. Bila sam fascinirana necim sto mi nije bilo jasno, potpuno zbunjena i imala neopisivu zelju da te scene gledam iznova i iznova... Ali to je vec neka druga prica, koja nema veze sa kvalitetom samog filma kao takvog...
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by sleepingsun
http://www.youtube.com/watch?v=ifW8af_ktPE
jao ovo je sve sto sam nasla dosad al ova scena je...
Ovaj..khm... sleepingsun... drugarice moja... koji je ovo film? ...zelim ga u kolekciji... kakva guza i tetovaza... khm... ovaj ... da
Jel vidis zasto ne gledam onu decu ... kada ce one da snime ovakve scene... pa kad im porastu :bananica:
Na osnovu klipa zakljucujem da su se muvale neki duzi period i da su imale vremena da se zaljubiska... zato se zalim na FAmal... nije lepo prezentovan film:opatica:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
moja draga drugarice Li..hoces da ti na u2u postavim linkove nekih..slicnih...filmica hm/Zahvalices mi se jednom..na primer cheesecakom :D
Korisnikov avatar
By Li
Moj omiljeni film je Girl, Interrupted... on mi je bio bas bas super... Gia i one Fine mrtve devojke...
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by sleepingsun
moja draga drugarice Li..hoces da ti na u2u postavim linkove nekih..slicnih...filmica hm/Zahvalices mi se jednom..na primer cheesecakom :D
Salji... salji...:drama:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Nisam gledala puno lez filmova, ali mogu da kazem koji su mi se svideli...
Prvi koji sam gledala jeste "Lost and delirious".. Trebalo mi je vremena da se sastavim kad sam ga odgledala, a tad jos nisam bila, da kazem, ovakvog opredeljenja..
"Gia" mi je preteran film.. Mislim da sam ga gledala bar desetak puta, i to produzenu verziju.. Tu sam i zavolela Angelinu Jolie, i skontala da ima ona i kvalitetnih filmova i uloga.. A i Elizabeth Mitchell je hubba hubba..
"Disi duboko" - dakle, domace filmove ne volim.. Ovo je jedan od izuzetaka koji mi je stvarno oduzeo dah..
"Mulholand Drive" - ne smatram ovo lez filmom, iako ima par momenata.. Dvaput sam gledala film, i mislim da ga ne kontam, ali nekako i nemam neku zelju da ga skontam.. Savrsen mi je ovako neprovaljen..
"Hours" - filmchina i po'.. Bas me je "izuo iz patika", totalno.. Nisam mogla da dodjem k sebi par sati.. Nisam inace znala da ima lez elemenata, tako da sam se bas bas iznenadila kada su se desavali..
"Better than chocolate" - fin film, zanimljivo uradjen, i super mi je ta cinjenica da nisam imala onaj cudan osecaj iliti vibe da gledam lez film.. Skroz simpatican film..
"Imagine me & you" - PRESLADAK FILM! Definitivno jedan od omiljenijih! To je sve sto cu da kazem, svaka rec je suvisna...

Gledala sam jos filmova, ali nisu mi se nesto posebno svideli.. Vraticu se ovde ako budem odgledala jos poneki film koji mi se svidi.. :)
Korisnikov avatar
By Li
da da dodjoj da bojkotujem jos jedan film...
a danas na tapeti mi je "ALL OVER ME" ...
mislim da bi film bio bolji kada bi glavna glumica bila lepsa, prosto ne mogu da se uzivim u film kada vidim tu tu ... glavnu glumicu
Dok pohvale za glumu odlaze najboljoj drugarici narkomanki...
i simpa mi je bio onaj lik sto ga ... nije bilo vise
:paki:
By Bombina
e sad sam gledala if these walls colud talk 2
Korisnikov avatar
By RadaNs
A meni se npr dopao film all over me.
Meni se puno svidja glavna glumica i priznajem da se lozim na te muskarace.
Korisnikov avatar
By KiWi
jel ima neko da ima lepu kolekciju lez filmova a ne mrzi ga da reže?

mogu da kažem da sam se navukao na lez filmove
By JeCaaa
ccc kako sam ja neobrazowano dete :) ja nemam ni jedan film :) hehe
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mish_beli
Kiwisha?!
Pa jesi li ti bata ili seka? :P :) :hug:
bata, ali sam se u poslednje vreme nešto prolezbejisao :blush: ... mada pederluk ne zanemarujem, ako ćemo iskreno :)
Korisnikov avatar
By Minie
Prvi koji sam odgledala je bio Lost and Delirious.
Sirom otvorene oci, nisam mogla da dodjem sebi. Veliki je uticaj i utisak na mene ostavio.

Skoro sam naisla na sledece: Running On Empty Dreams (ocajna gluma, ima par "scena :) )
i Itty Bitty Titty Committee (nista bolje)

:gay:
Korisnikov avatar
By tamanoir
^I meni je L&D prvi takav film koji sam gledala.. I.. Uff.. Bas me je "osakatio"..
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by tamanoir
^I meni je L&D prvi takav film koji sam gledala.. I.. Uff.. Bas me je "osakatio"..
awwwww "osakatio"
Korisnikov avatar
By tamanoir
Tebi je sve awwwww.. :grin: Dobro pa ne pisem neke prostote i gadosti, onda bi me stvarno cudilo da na to govoris awwww.. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Imam mini kolekciju lez filmova...
ali mi se neki ne svidjaju kao npr Better Then Chocolate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!