Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by OrionJa poznajem jednu devojku identicnu kao sto je Summer.
Kako ja volim taj film i Zooey. Sad mi se slušaju She & Him.
Originally posted by Tungiubio je kevu zato sto je gay, zato nikada nisu mogli da nadju zajednicki jezik pa su jedno drugo unistavali,a on je osecao krivicu,kao sin, da je majku izneverio.
Kraj nisam razumeo,kao ni naslov filma.
Originally posted by Tungima gde je ubio..
Sedeo je na nekoj steni,majka mu je prisla,sela kraj njega,drzala ga za ruku i to je kraj.![]()
Je l' ju je ubio ili ne il' sam ja propustio tu scenu?
Originally posted by EvdokijaTako sam i shvatio,zato mi nije bio jasan naziv filma.
Originally posted by Tungima gde je ubio..
Sedeo je na nekoj steni,majka mu je prisla,sela kraj njega,drzala ga za ruku i to je kraj.![]()
Je l' ju je ubio ili ne il' sam ja propustio tu scenu?
to je bila neka vrsta 'pomirenja' i to na mestu kada su bili srecni i bezbrizni(vidi se po sledecim snimcima kad je on klinac a ona mlada i zadovoljna)
Originally posted by Eifranloomnooogo dobar... malo je falilo da se rasplacem :peder:
Gledao jedan short juce - zanimljiv![]()
Evo trailer ako neko oce da pogleda![]()
''
Originally posted by Eifranloo
Tekkonkinkreet
Odlican, pravi karneval boja. Mnogo mi se svidja![]()
Originally posted by DrakcheDobro, de! Jeste dobar.
Originally posted by Scorpyha! super je
Not bad.![]()
![]()
Originally posted by OrionA sta je problem?
Pokušao da odgledam zbog Jane Birkin al' jedva čak i uz pomoć ff-a.
Originally posted by Wilhelminaobozavam koralinu, jedan od najboljih meni licno !
Kakav prelep crtaniiii!
Originally posted by WilhelminaOdličan.
Kakav prelep crtaniiii!
Animacija izgleda pomalo zastarelo, ali sam ja crtac gledala u jednom dahu (sve sa ubedjenjem da cu prekinuti negde na pola, spavati, pa nastaviti). Preporuka.
Originally posted by TungiSnimak je bio super, samo film mi se nije svideo.
A sta je problem?
Ja skinuh sa torrenta,odlican snimak.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!