Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by haemoglobin87al lepo se pocepasmo na kraju
kaboom - gospode..pocelo je tako zanimljivo a zavrsilo toliko FAIL da je to jezivo
razocarenje
Originally posted by Popeyea sta kazes na TOLIKU ljubav izmedju Tirketa i Moshe
Originally posted by KiWiodnosno u kinu, s 3D-naocalama, kak je i zamisljeno, jel.
Preporuka za one koji planiraju da pogledaju ovo umetničko delo: GLEDAJTE HD VERZIJU NA ŠTO VEĆEM EKRANU !!!
OT: montevideo bog te video 5/10
populisticki i manipulativno, nije ni cudo da je film hit. zapravo ima dosta slicnosti sa 'zonom zamfirovom' u idealiziranju i ciscenju proslosti od tadasnje stvarnosti, s ciljem igranja na najnize gledateljske emocije i zatupljivanje. hvala bogu za zlu i promiskuitetnu slikaricu, ostali likovi su manje-vise tako plemeniti i "čiste duše" (kak se veli u filmu), da mi se malo pocelo povracati od neuvjerljivosti.
i da, kad na kraju cijeli stadion i reprezentacija jugoslavije sastavljena samo od igraca dva beogradska kluba zapjevaju uglas 'bože prave', nije tesko zakljuciti zasto se jugoslavija raspala.![]()
Originally posted by Gabrielbook of blood duso
ka buuuum![]()
shorbus![]()
knjiga...(neka)![]()
frozen![]()
Originally posted by haemoglobin87+ clinic
ka buuuum![]()
shorbus![]()
knjiga...(neka)![]()
frozen![]()
![]()
Originally posted by Tungi''
Nasao medju diskovima...Nista drugo mi se nije dalo ponovo gledati.Obozavam ovaj film.
Originally posted by Popeyema koja homoerotika vec ona najpateticnija najboljshi si mi drug.
medju tirketa i moše nazalost nisam uspio detektirati ni trunku homoerotike.![]()
Originally posted by Anhedoniekakav clinic?
ka buuuum![]()
shorbus![]()
knjiga...(neka)![]()
frozen![]()
![]()
![]()
ja se necega secam!![]()
Originally posted by Gabrielclinic - mrtve bebe... cini mi se ti tad jos nisi bio... ili...
Originally posted by Anhedoniekakav clinic?
ka buuuum![]()
shorbus![]()
knjiga...(neka)![]()
frozen![]()
![]()
![]()
ja se necega secam!![]()
Originally posted by mOwbid
jaooooo obozavam da gledam filmove sa tobom
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Ulixovo mi se skida i bas mi se gleda jer sam ja veliki postivalac Prljavog Harija
hereafter 7/10
dobro, ali moglo je mnogo bolje. cunami na početku filma je apsolutno senzacionalan, met dejmon začuđujuće dobar, ostatak tu i tamo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!