Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By harlequin
Originally posted by Eifranloo

Slika

Mnogo tuzan, bas sam se zbagovao posle.
Najtuzniji anime koji sam gledao do sad...

Slika

Zanimljive ideje i transformacije. Delovao mi je malo konfuzno ali ok do kraja...
Pom Poko mi se nije svideo, jeste konfuzno, ali me odusevila prica o naduvavajucim skrotumima i transformisucim mocimarakuna. Ispalo je da u japanskoj kulturi rakunima zaista pripisuju te osobine :D fenomenalno

Ovaj drugi da ostavim za kada mi se priplace...
Korisnikov avatar
By V25
"Tilva Ros" - dobro snimljeno sranje. I jos pretenciozno. 4/10
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by constantine

i ja sam rekao da je dobar... a neko me ispljuva kako nemam pojma...
Valjda mene nece. :D

Ne znam da li film ima neku umetnicku vrednost, ali meni se svideo. A posto izgleda da imamo slican ukus za filmove, moracu od sad redovno da pratim tvoje preporuke. :)
Korisnikov avatar
By HARP
Step up 3 je takvo sranje, da ne mogu da vam opišem. Površna gluma, loš odabir glumačke ekipe, loša kamera, loš scenario... jedino je ok do nekle stajling glumaca...

msm glumački par koji ima žučni dijalog, a ti im ništa ne veruješ...

Danas odgledao Knight and day, simpatičan film, samo čini mi se da se nekada Tom Cruise pretvara u Milu Jovović, a Cameron Diaz u Angelinu J. :lol:

Slika

p.s. Nije loše urađena kamera...
Korisnikov avatar
By Torry
shishanje

dobar film...k'o bi rekao ;)
By Simor
Traci Lords da mi ne dirate! :sise:

Zbog nje sam redovno pratio Profilera. :tegovi:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma i ja je obozavam,jos od 6 svoje godine,zbog nje sam i skinuo film,al' sam se zajeb'o gadno...:lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Simor

Zbog nje sam redovno pratio Profilera. :tegovi:
cek jel to ono nesto kanadsko, neka plava cica psiholog detektiv tako nesto... mislim da sam znao to pogledati tu i tamo, ali nisam znao da je traci tamo bila :sigh:

sad mi dodje da gledam nesto sa Shannon Tweed :D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Originally posted by Torry

shishanje

meni se nešto i nije svideo... nekako mi sve to prenaglašeno, preterano, kao i slične aktuelne teme obrađivane od domaćih filmadžija. Još kao, oni jadni, matematički genijalci, a zavedeni pogrešnim idejama...A posebno me nervira Viktor Savić.
Korisnikov avatar
By V25
"Easy A" - jako prijatno iznenađenje. 7/10

Slika
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Slika

8/10

Odlicna rezija, evo vidim da je dobio nagradu za najbolju reziju negde. Glumci su odlicni, radnja nije preterano brza ali sve vreme je zanimljiva, mracni ambijent. A White je simpa. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Dear Lucy

shishanje

meni se nešto i nije svideo... nekako mi sve to prenaglašeno, preterano, kao i slične aktuelne teme obrađivane od domaćih filmadžija. Još kao, oni jadni, matematički genijalci, a zavedeni pogrešnim idejama...A posebno me nervira Viktor Savić.

dosta sam i ja razmisljala o tome, film kao film mi se svideo..kako je odradjen i kako su izneli svoje uloge...prica naravno ne, jer me skinsi nikad nisu zanimali ni kao ljudi , jos manje kao pokret, i ova drzava bi trebala da se pozabavi time ( hoce malo sutra, kao sto i sve rade do sad, al ajde)

naravno, to ne umanjuje zasluge za film, Novica me je iritirao ali je to sasvim logicno, zabrinula bih se da mi je bio jos i simpatican...Viktor takodje, nemam neke simpatije ali sve u svemu ok
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Slika

Preeedivan gej film... 10/10

Gledao sam i "Šišanje" koji mi se uopšte nije svideo... Jako loša gluma, pogotovu glavnog glumca, a i film je sam po sebi loš...
Korisnikov avatar
By Blady
OMG

Despicable me ! premeden
Korisnikov avatar
By Srklet
the king's speech 5,5/10

sve lijepo, super glumci, ali zapravo nista.

fair game 4/10

freakonomics 6/10
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Dear Lucy

shishanje

dosta sam i ja razmisljala o tome, film kao film mi se svideo..kako je odradjen i kako su izneli svoje uloge...prica naravno ne, jer me skinsi nikad nisu zanimali ni kao ljudi , jos manje kao pokret, i ova drzava bi trebala da se pozabavi time ( hoce malo sutra, kao sto i sve rade do sad, al ajde)

naravno, to ne umanjuje zasluge za film, Novica me je iritirao ali je to sasvim logicno, zabrinula bih se da mi je bio jos i simpatican...Viktor takodje, nemam neke simpatije ali sve u svemu ok
Ako su to u filmu Šišanje skinsi, ja sam Erik Rhodes.
Sve što znaju o skinsima blentavi autori Šišanja pokupili su iz američkih filmova. Nisu skinsi samo spoljašnja obeležja - ćelave glave, tetovi, kukasti krstovi. Nego je to tzv. holivudski pristup problemu o kome bi imalo šta da se kaže, ali nije imao ko.
By Simor
Originally posted by erkondisn

cek jel to ono nesto kanadsko, neka plava cica psiholog detektiv tako nesto... mislim da sam znao to pogledati tu i tamo, ali nisam znao da je traci tamo bila :sigh:
Jeste, samo mislim da nije kanadska nego američka serija. Traci je bila ljubavnica Jacka, čoveka koji je progonio Sam, profajlerku i federalnu agenticu koja je imala čudne tikove i uopšte mi nije jasno zašto se Jack nije usmerio na Traci nego je progonio Sam.

:tepih:
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!