Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by Banana

Slika

Prvi put sam gledao ovaj film. Kasnije sam shvatio da je to izgleda vazno... (Primetio sam neke kontraste i veze izmedju delova razdvojenih otvaranjem kutije. Upecatljiv mi je segment iz kluba Silencio.) Bez obzira na specificnu vidljivost/skrivenost logickog toka (koji i nije uvek neophodan) film mi je bio stilski ujednacen prateci neku nadstvarnu, gustu i teskobnu atmosferu. Intelektualno provokativan, uznemirujuc je. Posle videh na netu da ima ljudi koji su film gledali i 5-6 puta i u svakom navratu pronadju nesto novo, pomislio sam da necu imati bas toliko strpljenja il strasti za ovaj film, pa bacih oko na neke interpretacije. :iskusenje: Tako da sad imam neku "integralnu verziju".
Jedan od najboljih filmova ikada...
Korisnikov avatar
By blenta
jer sam na univerzitetskoj mrezi i
skrecem paznju na sebe kad skidam velike fajlove
a poskidao sam vec neke stvari koje ne bih trebao

pa ne bih da talasam
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
U forumskom drustvu gledah:

Slika

Prvi utisak je da taj film nije bas toliko los koliko je mogao d abude.
Drugi utisak je da mi se povraca od teza da neki tamo oni i nisu tako losi, nego imaju 'probleme', a glavni losi njima samo prisivaju svoja sranja.
Ali eto, ako je nesto pozitivno, onda je to sto se Zoran, tj. Dimitrije Vojnov okusao u necemu sto nije filmska kritika i to nesto nije bas kompletna katastrofa.

Overall 5/10
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledah sinoc Seks i grad, #2.
Pa da, mediokritetno paradiranje glamuroznom odecom, raskalasnim zivotom i nepoznavanjem osnovnih neamerickih kulturnih vrednosti.

Bilo je par OK scena. Najvise mi se svidela pesma "Sunrise, Sunset" u izvodjenju gej hora na gej vencanju. :)

Zakljucak: Ne treba praviti vise nastavaka. Glumice su previse matore za to. Kim Katral i SDzP, a bogme i Sintija Nikson... vidi se i previse da su ostarele. Jedino se Kristin Dejvis drzi koliko toliko, ali u svakom slucaju, definitivno vise nisu ono sto su nekad bile.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Originally posted by bothways

Odgledah sinoc Seks i grad, #2.
Pa da, mediokritetno paradiranje glamuroznom odecom, raskalasnim zivotom i nepoznavanjem osnovnih neamerickih kulturnih vrednosti.

Bilo je par OK scena. Najvise mi se svidela pesma "Sunrise, Sunset" u izvodjenju gej hora na gej vencanju. :)

Zakljucak: Ne treba praviti vise nastavaka. Glumice su previse matore za to. Kim Katral i SDzP, a bogme i Sintija Nikson... vidi se i previse da su ostarele. Jedino se Kristin Dejvis drzi koliko toliko, ali u svakom slucaju, definitivno vise nisu ono sto su nekad bile.
zakljucak: laureat za Malinu opravdace ocekivanja :)
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Ova četiri sam poslednja odgledao:
Letters from Iwo Jima - 7/10
The talented mr. Ripley - 8/10
Saw VII - 5/10
From Paris with Love - 8/10
Korisnikov avatar
By erkondisn
Slika

7/10

:wow:

navodno kostao samo 15 000 USD, reziser, dvoje glumaca i jos par ljudi odradili bar 3/4 posla (pri tome je reziser navodno sam radio efekte i montirao u Adobe Premieru, ne znam da li je istina)... doduse sigurno je bila nesto veca cifra u pitanju ali opet puno manje od milijunske... a svejedno super izgleda.

u biti cista drama/film ceste koja je postavljena u SF okvir invazije... razvoj likova je pomalo 'jeftin' i predvidljiv, ali skroz ok za pogledati nesto drugacije... i puno skrivenih poruka naravno, mi smo sebi najveci neprijatelji itd itbl... :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Dugo nisam znao kako se zove,davno sam ga gledao na TV-u.
Obozavam je:love:

Slika
Korisnikov avatar
By sunflower5
Slika

Dobar 8/10

Legend of the Guardians, 6/10
The Tourist, 7/10
Despicable Me, presladak 8/10
The Box, 6/10
I Black Swan i Inception - nisu losi, ali vise sam ocekivala s obzirom da se toliko pricalo o njima.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by erkondisn

Slika

7/10

:wow:

navodno kostao samo 15 000 USD, reziser, dvoje glumaca i jos par ljudi odradili bar 3/4 posla (pri tome je reziser navodno sam radio efekte i montirao u Adobe Premieru, ne znam da li je istina)... doduse sigurno je bila nesto veca cifra u pitanju ali opet puno manje od milijunske... a svejedno super izgleda.

u biti cista drama/film ceste koja je postavljena u SF okvir invazije... razvoj likova je pomalo 'jeftin' i predvidljiv, ali skroz ok za pogledati nesto drugacije... i puno skrivenih poruka naravno, mi smo sebi najveci neprijatelji itd itbl... :D
Hoću to da gledam. :radosnice:
Korisnikov avatar
By acid drop
Baise-moi :maska:

a sad mi se gleda Mulholland Dr. :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
'monsters' je dobar, i vrlo romantican film. kao da john sayles rezira sajns-fikšn. :)

OT> bronson 7/10

tko nije gledao, nek pogleda, pa ce mu biti jasno. :D
Korisnikov avatar
By V25
"Burlesque" - ok, nisam ocekivao nista od ovog filma do solidnih koreografija uz pesme, ali dijalozi su bili bolno losi. 3/10
Korisnikov avatar
By Torry
ensemble, c'est tout

7/10

audrey tautou :drkanje:
Korisnikov avatar
By maka
Slika

skroz sladak filmic za opustanje i pustanje mozga na ispasu.
Sigurni Viver i Beti Vajt su preslatke. :love:
a ni Dzejmi nije losa :giggle:
Korisnikov avatar
By maka
Slika

Sigurni je za mene ipak :drama:

:love:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Slika

Mnogo tuzan, bas sam se zbagovao posle.
Najtuzniji anime koji sam gledao do sad...

Slika

Zanimljive ideje i transformacije. Delovao mi je malo konfuzno ali ok do kraja...
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!