Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
^ pa kad je Angelina lepša od Natalije :hand:

Changeling je odličan film, sa sve Angelinom. :yes:
Korisnikov avatar
By Insorcer
''

...'nako... ideja mi se dopala iako je sama priča loše ispričana...Henry Cavill je zapravo jedini razlog zašto pogledah ceo film :bale:
Korisnikov avatar
By Tungi
Lynchovski ogranak,a film je losa kopija Tarantina...

Slika
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by mOwbid

^ i kako gledamo ona govori sta ce biti... -.-
"ah necu vise, evo........jooj sad ce onaj mali da se vrati.." :nope:

:lol: :lol: :lol:

i onda se okrene i pita me: "a sta ce biti na kraju?". :smeh: hit, hit , hit !!
dobro je da sam ja 'spavala'. :D

najbolja trojka u kojoj sam bila. :wundy:
Korisnikov avatar
By mOwbid
^ a kako smo se tek mucile da se namestimo da svi vidimo :D prvo ja u sredini, posle ona,.,. eee show :D
"A, hoce ga naci?"
By Ulix
the social network 6/10 - bolje od finčerovog prethodnog, ali ipak nedovoljno dobro. zabavno.

howl 6/10 - i dalje bih kresnuo franka, i dalje je ginzberg moj omiljeni pesnik, ali ovo je tek osrednji film. očekivao sam mnogo više.

jesenja sonata - 9/10 :drama:

caterina va in città - 7/10 smešnjikavo
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Ulix

howl 6/10 - i dalje bih kresnuo franka, i dalje je ginzberg moj omiljeni pesnik, ali ovo je tek osrednji film. očekivao sam mnogo više.

Meni se uzasno svideo film:)

I da...Ginsberg.Neponovljivi.
By Ulix
Originally posted by Tungi
Originally posted by Ulix

Meni se uzasno svideo film:)

I da...Ginsberg.Neponovljivi.
Biće da sam ja previše očekivao, pa sam razočaran.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa ne mogu reci da sam razocaran.
Od takvih filmova uvek mozes da ocekujes polovicnost,oskudnost...
By Sixto
Slika

Predugacko, razvuceno, dosadno, na momente obecava i onda te razuveri sledece sekunde...

Fantasticno odradjena animacija legende o Tri Relikvije Smrti... solidan Ralf Fajns... i vise nego dobra Helena Bonham Carter!

Mogli su skockati sve u jedan film i da kazu da su uradili dobar posao, ovako u strci za novcima samo od gledaoca napravise coveka kojeg zulja stolica i ceka da se film zavrsi.
Korisnikov avatar
By Srklet
downton abbey 6,5/10

http://www.imdb.com/title/tt1606375/

zabavna engleska sapunica. naravno, postojali su trenuci kad sam jednostavno samo htio smaknuti sve te jebene aristokrate i spaliti im dvorac. :D
doduse, ovo je daleko od 'gosford parka', a time i lijep odgovor na pitanje: a sta radi reziser?
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

Never let me go (2010) - Ma kakav Inception, za mene, naučno fantastični film godine je Never let me go. Divna muzika i sjajna Carey Mulligan, lepe boje... sa druge strane Mark Romanek je u nekim trenucima preterao sa stilizacijom svega, očigledno je umislio da radi opet muzičke spotove. Onoliko koliko mi je Muliganova sjajna toliko mi je Keira Knightley loša. Naravno ne želim film da upoređujem sa divnim romanom:love:. U svakom slučaju lep film i smatram da je napravedno što nije dobio nijednu nominaciju za Zlatni globus.
By Orion
Slika

Svideo mi se, volim filmove ovog tipa ma koliko bili predvidivi nekad.
I jako mi se svidelo što nije kao većina tj. nema toliko specijalnih efekata već pravu životinju i kao neki dodatni zaplet.

Ja da sam u zatvorenoj kući sa tigrom film ne bi trajao ni 15min :lol:
Korisnikov avatar
By Delerium
Fingersmith, po drugi put... I, svidja mi se :)
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

The Night of the Hunter (1955) - savršen
Korisnikov avatar
By Torry
after sex

gledala samo zbog Mile Kunis <3
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Originally posted by Torry

after sex

gledala samo zbog Mile Kunis <3
nije loša ni tamnoputa :)

on: Jina Laska, češki film... naravno, ekstremno niskobudžetni, ali je priča ok... coming out u zrelim godinama, sve je obuhvaćeno ( doduše, nešto i prebrzo, biće zbog onog "ektremno niskobudžetni"). jedna osmica od mene.

Bandaged - za ljubitelje sm ima jedna zanimljiva scena ( mada, ništa preterano, ne očekivati previše ). A film mi se nije dopao.
Korisnikov avatar
By Torry
nije, a i uloga joj je bolja :) jel to ona iz avatara?

gledam ponovo profesorku klavira na beeee 92....

savrsen film

a i benoit magimel je ovde tako jebozovan...
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

Social Network (2010) - meh... meni se nije svideo. Likovi se kroz čitav film kreću bez motivacije. Mark zajebe onog svog prijatelja na kraju zasto? Pa zato što je ovaj primljen u neki studentski klub pa je ljubomoran. ma jeste nije nego. A tek potreba da se svi u Markovoj okolini ponašaju kao sveci i oni izveštačeni dijalozi u razgovoru blizanaca. A tek onaj potrebno nepotebni lik ljubomorne devojke. :drama: . Mrzim Fincerova nova ostvarenja.

Slika

Io sono l'amore (2009) - a ovo mi se svidelo. Šta ću volim melodrame i volim Tildu Swinton.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Meril Strip briljirala, kao i obicno...
Skoro odgledah film po drugi put...

Slika
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by walt333

Social Network (2010) - meh... meni se nije svideo. Likovi se kroz čitav film kreću bez motivacije. Mark zajebe onog svog prijatelja na kraju zasto? Pa zato što je ovaj primljen u neki studentski klub pa je ljubomoran. ma jeste nije nego. A tek potreba da se svi u Markovoj okolini ponašaju kao sveci i oni izveštačeni dijalozi u razgovoru blizanaca. A tek onaj potrebno nepotebni lik ljubomorne devojke. :drama: . Mrzim Fincerova nova ostvarenja.
I ja. A kakav je to reditej bio... Slika

Slika
Korisnikov avatar
By maka
Slika

:love: :love: :love:

Slika

katastrofa. dosadno. katastrofa. ne mogu da verujem.
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!