Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by KiWimene je film smorio a postava glumaca je perfektna... u celom filmu imaju samo 2-3 fore
Death at a funeral
Smešan filmić. Preporučujem*
*-nije za osobe koje ne podnose britanski humor.
Originally posted by constantinemeni je smešan samo ovaj glumac sa fotke ... koji na početku uzima neku drogu misleći da je valijum ... i onda posle pravi gluposti na sahrani
Originally posted by KiWimene je film smorio a postava glumaca je perfektna... u celom filmu imaju samo 2-3 fore
Death at a funeral
Smešan filmić. Preporučujem*
*-nije za osobe koje ne podnose britanski humor.
Originally posted by haemoglobin87pa taman za tebe
8/10
zanimljivi efekti ali je tako za decu vise
Originally posted by bothwayshmmmmmm, a to sto se cigra ne prestane vrteti na kraju, ne govori ti mozda da je leo ostao u komi?
Odgledah i ja konacno Inception. Svidja mi se.
To je, izgleda, jedini akcioni film u kom niko, zapravo, ne umire.![]()
Originally posted by Popeyeuuuu da... ovo me je podsetilo na njujorske price, imaju slicnu toplinu, i humor..
six degrees of separation 7,5/10
Originally posted by ns.happypa sve je san... to mislim na osnovu onih dijelova filma koji su kao realnost... recimo, dva konkretna primjera... kad cobb okuplja ekipu i ode u afriku or something, da regrutira eamesa... i onda cobba u jednom momentu ganjaju neki opasni topivi, pucaju itd, koji su iz one sporedne korporacije (kobol inc. ili sl)... i on utrci u jednu ulicu koja se pocinje suzavati, tak da se cobb na kraju prakticki zaglavi i jedva se provuce... a kad to ucini, ceka ga saito s autom... pa zar nije to tipicna logika (ili "logika") sna? proganjaju te nepoznati ljudi, ulica ti se suzava, zaglavljen si, a kad se iskobeljas odjednom se pojavi spas... drugi dobar primjer je kad se prisjeca samoubojstva zene... kaze, svake godine su godisnjicu slavili u toj sobi tog hotela... i onda on dodje u sobu a ona ga ceka na rubu prozora prekoputa! pa kak je mal dosla do te sobe/stana? sta, usla je u susjednu zgradu, upala u neciji stan koji je bas nasuprot prozore njihove standardne hotelske sobe?! dakle, opet tipicna situacija iz sna - dvoje ljudi razdvaja nepremostiv ponor itd...
Originally posted by bothwayshmmmmmm, a to sto se cigra ne prestane vrteti na kraju, ne govori ti mozda da je leo ostao u komi?
Odgledah i ja konacno Inception. Svidja mi se.
To je, izgleda, jedini akcioni film u kom niko, zapravo, ne umire.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!