Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by makaNe obraćaj uopšte pažnju na to.
sinoc sam gledala Kick Ass, ne mogu da shvatim ZASTO je taj film tako visoko rangiran
Originally posted by bas bleuJa mogu da gledam 10 ovakvih filomova zaredom i da mi ne budu dosadni.
iako su sve recenzije bile sjajne, mi izasle na pola. na moje insistiranje. dosadnodosadnodosadno.
Originally posted by Mars
Originally posted by makaNe obraćaj uopšte pažnju na to.
sinoc sam gledala Kick Ass, ne mogu da shvatim ZASTO je taj film tako visoko rangiran
Na imdb listi je na prvom mestu The Shawshank Redemption.
Pokušaj TO da shvatiš??
Ot....ja upravo ponovo odgledao Secrets&Lies.
I tvrdim da taj film nema ni jednu jedinu pogrešnu ili lošu sekundu u sebi.
Originally posted by bas bleuMislim da pre spadam u kategoriju love-starved lesbian NEGO career-obsessed gay man.
guess that would be the difference of perspective between a career-obsessed gay man and a love-starved lesbian![]()
Originally posted by Popeyene radi se prigovoru na o ideoloskoj nego osobnoj razini.
bas volim ideoloske prigovore na filmove.![]()
Originally posted by Marsonda se javi kada te uhvati pms da
Mislim da pre spadam u kategoriju love-starved lesbian NEGO career-obsessed gay man.
![]()
Originally posted by bas bleutu ne postoji suštinska razlika.
Originally posted by Popeyene radi se prigovoru na o ideoloskoj nego osobnoj razini.
bas volim ideoloske prigovore na filmove.![]()
tako da ako je ovaj komentar iz serije, kako ono bese, imanja nepodnosljive karakterne crte da se mora ici prstom u govno, malo si se zeznuo.komentar je bio iz serije 'volim ideoloske prigovore (seriously)', ali izgleda da je shvacen na osobnoj razini.
Originally posted by blentaDobar je The mist. King je to
nocas the mist
poprilicno dobar
Originally posted by MarsDopada mi se ideja, tačnije poruka koju šalje, sa kojom se u potpunosti slažem.
Originally posted by DirrtyJebaga.
10/10
Tolko dobar?
Originally posted by mitrandir
Originally posted by blentaDobar je The mist. King je to
nocas the mist
poprilicno dobar
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!