Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
"Julia" - Tilda Swinton je sjajna. Ostalo i ne baš. 6/10

"Machete" - Odličan. 8/10

"Planet Terror" - Rose McGowan stole the show. 6/10

"The Girl in The Park" - Sigourney Weaver, predivna... 7/10

"Eat, pray, love" - dosadan. toliko da se ni "žene napaćene" ne mogu pronaći u njemu. 3/10
By dukkehjem
role models, gledao jer se nadao da su glavni likovi gej, ispostavi se da nisu lol i smor je i tako... zlj....
Korisnikov avatar
By Torry
eat pray love

meni se svideo
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by dukkehjem

role models, gledao jer se nadao da su glavni likovi gej, ispostavi se da nisu lol i smor je i tako... zlj....
fascinantno je da jedan tako pametan decko kao ti konstantno gleda najgore sranje od filmova. :drama:

OT> speaking of najgore sranje :lol:
the a-team 3/10

ok, nije najgore sranje, ali je nešarmantno over the top, glasan i glup film. fala kurcu, nastavka biti nece.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
My Sister's Keeper
hvala ovde na preporukama
sjajan film :love:
Korisnikov avatar
By maka
Devojka sa bisernom mindjusom - knjiga je neuporedivo bolja,ali Colin Firth je :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
J'ai tué ma mère

Prosečan film o neurotičnom tinejdžeru i njegovoj blesavoj majci. Momak je gay, ali to nema neke bog zna kakve veze sa kompletnom pričom.
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Kill Bill.
Muzika je fenomenalna, trešerica na nivou, obožavam film. O bo ža vam.
Korisnikov avatar
By Srklet
wall street 2 4/10

obiteljska drametina. bla.
Korisnikov avatar
By bu
marley and me..10/10..rasplakao me film na kraju
Korisnikov avatar
By Morpheus
....Knight And Day..... nista spektakularno,ali gotivim Cameron te ga odgledah

7/10
By Ulix
I Love You Philip Morris - 4/10 Njaaaa...

Frost/ Nixon - 6/10 Osrednje, ali od koga je - dobro je. Frank Langella je lepo odglumio Nixona. Na momente skoro karikaturalno, ali svejedno vrlo fino.
By Guion Nerville
Slika

Bio mi je obecavajuci scenario po romanu Majkla Kaningema, a pored gej elemenata, naisao sam na pozitivne kritike i za Kolinovu glumu (glavna uloga), pa resih da odgledam... Posle gledanja - ipak mislim da je nije najbolje izneo, nije mi bio uverljiv - moguce je da je zelja za dokazivanjem u dramski zahtevnijoj roli u njemu pregorela, i napetost cak odrazavala i kada ne treba, a radi se o suptilnom, neznom i osetljivom liku.

Imam utisak pomalo traljavog transfera na platno inace vrlo sadrzajne radnje koja dotice i obradjuje na mnoge nacine teme porodice, zelje za pripadanjem, odanosti i zrtvovanja, najzad govori o potrazi za domom.
By Guion Nerville
Slika

Film prati vise vremenski i kulturalno udaljenih tokova (prica) sa zajednickim elementima ka jedinstvenom smisaonom ukrstanju. Govori o sposobnosti i pronalazenju nacina i snage da se prevazidje prolaznost telesnosti, ciklusa zivota. Prizori su intenzivni, postoji izobilje preklapanja simbola (mozda ponekad i opterecenje). Rejcel Vajs i Hju Dzekmen su odlicni.
By Swanheart
gledala sinoc Šišanje
i ostala blago šokirana
cudno je to šta ce sve uraditi muskarci posle jednog tucanja i gubljenja nevinosti

:doh:
Korisnikov avatar
By Torry
l'uomo che ama

6/10

p' ocekivala sam vise, covek koji ne moze da se pomiri sto ga je devojka ostavila, pa njegov brat koji je gej i odjednom oboljeva od srca, pa pojava Monike Beluci u filmu...kraj mi je nekako nedorecen
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!