Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Slika

Film prepun eksplicitnih scena nasilja...mislim da nije ni namenjen sirokim narodnim masama, narocitno ne onima koji su skloni sanjanju uznemirujuce scene koje su videli u istom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Jednostavan ali simpatičan film, dopao mi se.

8/10
By Ulix
Srpski film... 7/10

Koliko su pričali da je šokantan, toliko me uopšte nije šokirao. :sigh:

Srđan Todorović i Sergej Trifunović su stvarno sjajni u ovom filmu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Ulix

Sergej Trifunović
ne ne ne i ne! ja tog coveka ne mogu da podnesem, pa mislim da bih radije gledao milicu milsu u ulozi zanke nego njega! :pljuje:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Ulix

Sergej Trifunović
ne ne ne i ne! ja tog coveka ne mogu da podnesem, pa mislim da bih radije gledao milicu milsu u ulozi zanke nego njega! :pljuje:
I mene on nervira kao pojava. Toliko je prepotentan da, čini mi se, sam sebi ide na živce.

U Srpskom filmu mi je totalno neuverljiv ... nije se dovoljno uživeo u ulogu. Super bi bilo da je "producenta" igrao neki stariji glumac.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

7/10

Razočaran sam jer nema 3D projekcije kod nas!, dakle svi ti efekti su uzaludni!

Ok je film, volim Millu, volim serijal, mada mi nije više jasno dokle to mogu da razvuku.

A po kraju filma i uspehu, sigurno predstoji nastavak.
Korisnikov avatar
By Srklet
the most dangerous man in america 6/10

formalno prosjecan dokumentarac, no zanimljiva je psiholosko-politicka transformacija daniela ellsberga.

the human centipede 2/10

treš horor. s naglaskom na treš.
Korisnikov avatar
By Torry
exam

5/10

pa da su imali bolju ideju i da sam jedno desetak godina mladja, pa da jos nista nisam ni videla ni dozivela, mozda bi mi se film i svideo, ovako nista

prince of percia

7/10

zanimljiv mi je npr od clash of the titans, ako mogu da poredim s njim, jake je simpa, a i predeli su divni
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Ja sam dugo odbijao da gledam.Ne volim bas Nicole Kidman.Film me je prijatno iznenadio,a i ona.Malo je reci da je dobar.Odlican!
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Zanimljiv. Smešan. Lep film za npr. nedelju popodne. 6/10

Slika

Iako sam gledao u 2D na svom laptopu, oduševljen sam. Najbolji Resident Evil film, definitivno. Jedina zamerka - očekivao sam više zombija ... Ipak je ovo Resident Evil film ... 9/10

Slika

Skinuo sam ga zbog bratića koji je hteo da ga gleda u Koloseju, ali nije bilo karata. Pogledao ga iz znatiželje i oduševio se! Odličan film za ljubitele mistike, vikinga i zmajeva! Ovaj film mnogo realnije prikazuje zmajeve od većine senzacionalističkih holivudskih filmova. Preporučujem! Jedina zamerka - 3d modeli likova nisu baš najsavršeniji. Nema neke velike zamerke, ali me je Pixar navikao da svaki lik ima dlake u nosu, obrve koje nisu apsolutno identične ... dok su ovi likovi nekako previše sterilni. Ipak ocena je 9/10
By dukkehjem
ja nikada, ni jedan deo kuma nisam odgledao do kraja :kesa:
Korisnikov avatar
By castor
Slika
nista novo..
samo tuzan, jako tuzan.. na zalost istinit
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!