Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by bothwaysE, pa odgledao sam ga sinoc. Stajaznam, OK je. Ali vidjao sam mnogo bolje.
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...E bas sam ga skinuo pre neki dan. Kolega mi je trazio da ga skinem jos pre par meseci, jer ga na torentima nije bilo (a ja koristim eMule), a nasao sam samo neki odvratni bootleg, na kom se nista ne vidi, jos nema prevoda. Sad sam nasao DVD rip i samo jos titlove da nadjem i gledam ga.
Ne znam da li sam u jos nekom filmu video lepse glavne glumce
![]()
![]()
Originally posted by SunceKako ste ga doživeli? Kako vam se dopao. Meni je na momente hermetičan, ali mi se u celini dopada.
Juce u kinoteci sa waltom pogledao:
"Teorema" - Pier Paolo Pasolini.
Originally posted by erkondisnPogledah ga sinoć. Više sam očekivao...
malo zenskog internata, pokoja polupana lezbejka, engleski krajolik, niske strasti... 7/10![]()
Originally posted by dharmoxocekivanje je kurva
Pogledah ga sinoć. Više sam očekivao...
Originally posted by walt333Sta sam ti rekao.
Dobar, odusevljen, pod utiskom 9/10
Originally posted by walt333Kao na premer - nekoliko puta zumirano medjunozje gosta
Kao i uvek u filmu sam obratio dosta paznje na neke detalje.
Originally posted by Black Ladymeni se mnogo svideo, ali dobro... mi sa (ni)malo mozga ne mozemo da razumemo zasto je to los film
ja sam shelter zelela da pogledam... ali nisam stigla![]()
Originally posted by Kiborg
St. Trinians 2 - The Legend of Frittons Gold
Komedija. Ok je za jedno gledanje, ima par fora![]()
Originally posted by di_luna
Habitacion en Roma. pfff, nije mi se dopao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!