Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Galaxy Express 999

simpatičan anime o dečaku koji hoće da se osveti za smrt svoje majke

St. Trinians 2 - The Legend of Frittons Gold

Komedija. Ok je za jedno gledanje, ima par fora :)

Centurion

Dobar film o grupi legionara koja se bori da preživi iza neprijateljskih linija.

Punisher

Odgledao sam prvi deo i svideo mi se :D Tipu ubijaju ženu i dete i on krene da se sveti. A i glumac je dobar.
Drugi deo mi deluje kao bljak i verovatno neću ni da ga gledam.
Korisnikov avatar
By Srklet
knight and day 1/10

histerican, besmislen, grozan film.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Slika
Odličan! Odličan! Odličan!
Replike biser do bisera...

.. ali udeprimira me 'bemucunce! :placko:
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by bothways
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

Slika

Ne znam da li sam u jos nekom filmu video lepse glavne glumce
:love:
E bas sam ga skinuo pre neki dan. Kolega mi je trazio da ga skinem jos pre par meseci, jer ga na torentima nije bilo (a ja koristim eMule), a nasao sam samo neki odvratni bootleg, na kom se nista ne vidi, jos nema prevoda. Sad sam nasao DVD rip i samo jos titlove da nadjem i gledam ga. :)
E, pa odgledao sam ga sinoc. Stajaznam, OK je. Ali vidjao sam mnogo bolje.
Mislim da nisu najsjajnije objasnili razlog zbog kog je do svega toga doslo. Barem je meni neubedljivo da prosto bude fenomen kao takav (hajde da je bilo nekih zlostavljanja u detinjstvu ili tako nesto...) I ima par scena gde muzika dominira, a likovi nesto kao pricaju, ali se ne cuje dijalog. I one slow-mo scene... nekako nepotrebno. Kraj je nekako bio logican. Glumci imaju nesto zanimljivo u sebi, ali ne bih rekao da su prelepi. Eto... 6.7/10
Korisnikov avatar
By Sunce
Juce u kinoteci sa waltom pogledao:

"Teorema" - Pier Paolo Pasolini.

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
By Torry
shooter island

nisam ga gledala do kraja, morala sam da prekinem ali sam onda shvatila da mi je nesto razvucen i nezanimljiv pa ga i nisam nastavila kasnije

mon fils de moi

8/10

odlicne uloge, fotografija, tema je o posesivnoj majci koja psihicki i fizicki maltretira sina, neke scene mi bilo mucno da gledam, ali sve u svemu, jaka osmica
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Sunce

Juce u kinoteci sa waltom pogledao:

"Teorema" - Pier Paolo Pasolini.
Kako ste ga doživeli? Kako vam se dopao. Meni je na momente hermetičan, ali mi se u celini dopada.
Korisnikov avatar
By Sunce
I dalje razmisljam o filmu. Knjigu nisam procitao, ali mi se film dopada. Podseca me na Misterije organizma. Svasta se provlaci kroz film, i sama znas. "Uticaj politike i statusa na ponasanje pojedinaca", seksualne slobode, religija, pitanje posedovanja, ljubavi, slobode, moci. Najvise mi se dopao lik sluskinje, ono njeno hipnotisano ubrzano kretanje prema klupi u selu, i postanak svetice. Bas sam se pronasao u njenom liku. :opatica:
Korisnikov avatar
By walt333
i meni se jako dopao. Mogu reci i da mi je omiljeni u odnosu na sve Pazolinijeve filmove koje sam odgledao i da upravo zbog svoje heremticnosti dozvoljava razlicita tumacenja. Depresivan mi je dosta. Gost donosi svim clanovima porodice, neku vrstu oslobodjenja, prosvecenja, ali njihova metamorfoza nije im donela trajnu srecu vec naprotiv samo je probudila glad. Na kraju se svi gube i dozivljavaju slom u (uzaludnom) trazenju novih, neobicnih i nemogucih dimenzija postojanja, umesto zivljenja u monotonom i obicnom zivotu koju su vodili kao milanski burzuji pre dolaska gosta. Crno.

Kao i uvek u filmu sam obratio dosta paznje na neke detalje. Recimo jako mi je bilo interesatna njihova odeca, onda redosled zavodjenja, parodiranje ali i preslikavanje scene iz Tolstojeve pripovetke "Smrt Ivana Iljica", uopste veza sa Tolstojem i Remboom (posto se njihove knjige citaju) ali i cinjenjenica da ne saznajemo koju knjigu cita Lucija... Smatram da nijedan detalj u filmu nije slucajan, i imam svoje teorije za one detalje koji su mi privukli paznju ali da ne davim ovde i ne sirim nepotrebno pricu:)

Od likova Lucija, odnosno majka mi je najupecatljivija. Toliko ubedljivo prikazan lik isprazne osobe ne pamtim da sam video na filmu. :drama:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Slika

malo zenskog internata, pokoja polupana lezbejka, engleski krajolik, niske strasti... 7/10 :)
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

Dobar, odusevljen, pod utiskom 9/10
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by walt333

Kao i uvek u filmu sam obratio dosta paznje na neke detalje.
Kao na premer - nekoliko puta zumirano medjunozje gosta :blush: . Boze oprosti, ali njega su hteli svi u filmu da pojebu, tj. hteli su da mu se prepuste da ih on izjebe. Film prica o tome da ljubav nije posedovanje, izmedju ostalog. Tri scene su fantasticne - sluskinja kao svetica lebdi iznad kuce, sluskinja koja se zakopava u zemlju i proizvodi vodu od suza, i otac koji na kraju ide na mesto nastanka coveka. Prica i o postanku coveka. A mladic slikar je vec posebna prica...bas me interesuje kako danasnji slikari ili studenti slikarstva gledaju na te scene.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Habitacion en Roma. pfff, nije mi se dopao.
Korisnikov avatar
By Blady
Nije mi bilo bas ok posle ovog filma, ne znam zasto...
Dobar je, ali.. kraj me uh...

Slika

i Zavrsih ovaj..

Slika

ima nekih lezi scena...
Korisnikov avatar
By Srklet
shelter 3/10

nije ona pateticna gej drama, nego neko sranje u kojem julianne moore istrazuje zlocine jonathana rhys-myersa... film je jako atmosferičan, štono se kaže, te napet. i bezveze. i na kraju ima "preokret". znate, onaj standardni kadar tisuca filmova strave i uzasa u kojem se gledatelju otkrije da je to nešto ipak preživjelo yadda yadda. :roll:

pineapple express 5/10

james franco je super kao saul, dobar je i seth rogen, njihovi likovi su dobro osmisljeni, ali citav krimi dio filma je neuvjerljiv i lose se uklapa. ipak, ok zabava za kisno nedjeljno posljepodne.

leap year 2/10

odustao sam od ozbiljnog gledanja nakon pola sata, a ne bih rekao da se ista spomena vrijedno dogodilo do kraja... ono, film je prosao pored mene a nisam ga uopce primijetio...
Korisnikov avatar
By Blady
ja sam shelter zelela da pogledam... ali nisam stigla :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam reprizirala "Stanara" Polanskog i malo revidirala svoje ranije mišljenje o tom filmu.

Činjenica da nisam naročito inspirisana da sad pričam o njemu dovoljno govori o tome u kom smeru se moj stav pokrenuo.
Korisnikov avatar
By daša
the book of eli.
baš... sranje. o.O
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by di_luna

Habitacion en Roma. pfff, nije mi se dopao.

imas li prevod za film, ne mogu da ga nadjem nikako

alice in wonderland

6/10

the american

5/10

ja ne znam da li svi klunijevi filmovi toliko dave ili samo meni on ide na zivce?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

-100/10.
Kao da sam sat i po blenula u zid. Toliko je los.
Vecina filmova iz osamdesetih je radjeno sa eventualno desetinom para koje se danas ulazu u filmove, a svaki nastavak je bolji od ovog rimejka.
Sa originalom ga povezuje tek pocetna premisa o ubici iz zemlje snova (koja cak i nije odradjena kako sam mislila da bi mogla da bude), a sve ostalo je kao obican, dosadan teen slash horor. Bzvz.
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!