Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by maka

Slika

:love: :love: :rida: :love:

moram knjugu da uzmem,jedva cekam!

knjiga je NEUPOREDIVO bolja.
u filmu su izmenili neke jako bitne stvari, po mom mišljenju.
Korisnikov avatar
By maka
^ znam,svi mi kazu. Citala sam 1000 cudesnih sunaca od njega i bila mi je odlicna,a ova mora da je jos bolja! jedva cekam

ont :

veceras sam gledala

Slika

KONACNO!

svideo mi se,a ona je odlicna u filmu.. iako ima puno scena akcije koje su smesne koliko su nerealne film mi se svideo.

7.5/10
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by dharmox

Inception?
Ja sam postao skroman pa mi svaki film koji nije totalno sranje izgleda dobar. Ali sve su to filmovi za jedno gledanje, nikad ih ne bih narezivao i čuvao.

Jedino dobro što sam video ove godine je A single man, film sa dosta početničkih grešaka, ali sa sjajnom atmosferom, film koji je uspeo da oslika neka komplikovana duhovna stanja...Ali malo je jedan dobar film za celu godinu.
slazem se potpuno!
Korisnikov avatar
By Waldorf
Došla sezona obnavljanja Michaela Cainea. :love: ...smoriću vas....

Slika Slika

Ovaj poslednji mi je posebno prijao i pored toga što opet želim da imam Mini Cooper i na parkingu, a ne samo na privesku za ključeve. :love:

Slika ''
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Uopšte mi se nije dopao film. Ne računajući početak filma efekti su veoma nekvalitetni.

3/10
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

2/10

Dobacio je do dvojke, jer je toliko retardiran da je češće smešan nego bilo šta drugo.

Slika

8/10

Vrlo simpatičan film.
Ona je prelepa.
Korisnikov avatar
By dharmox
Slika

Niti je Jasmila Žbanić reditelj, niti ona išta zna o vehabijama. A i to što zna ne sme da kaže. Elem, dosadan film (sa dvoje dobrih glumaca), vrlo primitivno rađen, slično Grbavici ali za nijansicu bolji u finalnom delu. Kamera? Tuga. Nijednog lepog kadra...
Korisnikov avatar
By KiWi
VAMPIRES SUCK

Slika
Slika

Dobra parodija na Twilight filmove, ali se pojavljuju i parodije na druge filmove i serije u kratkim skečevima :)

8/10
Da su samo malo podigli budžet specijalnih efekata i malo više zakomplikovali priču, bilo bi 10 od 10 ... Inače, ovaj film je u stilu filmova Scary Movie, Epic Movie ... pa kome se ne dopadaju takve parodije, neka zaobiđe ovaj film :D
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Swanheart

Salt

dosadniji film ne odgledah skoro :bljak:
Dosadan,neoriginalan,predvidljiv...
Vidjeno vec hiljadu puta,nista originalno i novo.
A najgore je sto je radnja najvna do zla boga.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
The Joneses (Demi Moore, David Duchovny)

... how much more consumerism can you take?... :lol: dobar film

romanticna komedija (I guess) uz dosta satire na racun modernog potrosackog drustva i "idealne americke porodice"
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ecstasy in berlin 1926... ali to nije film :( odgledala sam nekih 5 min
Korisnikov avatar
By IriS
istinita priča. odličan.

Slika
Korisnikov avatar
By zachary85
Prince of Persia :)
10/10
Igrao sam na PC-u i prijatno sam se iznenadio i oduševio filmom :)

21
9/10

Samo zato što je profesor (Kevin Spacey) na kraju negativac...

I konačno:
Brokeback Mountain
9/10
Sjajni glumački par, nisam očekivao takvu priču, samo mi je nešto falilo, ne znam tačno šta... I da, Heath Ledgar (RIP) vauuuu :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Slika

Dugo sam priželjkivala da odgledam ovaj film. Sudar putenog i zemaljskog sa 'nebeskim' koje prelazi u dogmatizam. Svideo mi se bosanski humor i kako je rediteljka pristupila problematici vehabizma u BiH. Film otvara mnoga pitanja i tera na razmišljanje, kao i na to da se pokuša razumeti druga strana, ma koja god ta druga strana bila.

7/10
Korisnikov avatar
By dharmox
Slika

Otac erotoman umire, a njegova dva sina jebavaju šta stignu, jedan drugom krišom prave decu, žene sebi kupuju mlađe ljubavnike (jer su svi pri lovi). Luksuzni enterijeri, dobra auta, lepe toalete... nula je to naspram starih Grlićevih filmova. Površno.
Korisnikov avatar
By Galateja

Niti je Jasmila Žbanić reditelj, niti ona išta zna o vehabijama. A i to što zna ne sme da kaže. Elem, dosadan film (sa dvoje dobrih glumaca), vrlo primitivno rađen, slično Grbavici ali za nijansicu bolji u finalnom delu. Kamera? Tuga. Nijednog lepog kadra...
Sad videh da si postovao o filmu Na putu... Ja sam ga sasvim drugačije doživela. Podseća na francuski stil naglašavajući sitnice. Što se tiče poznavanja vehabizma, Žbanićeva je pristupila temi vehabija u BiH što je drugačije u odnosu na neku drugu teritoriju. Sa Šejlinom rečenicom 'Oni su pobili porodicu na Božić' i sa sveštenikovom rečenicom 'ratnici su potrebni za mir u Bosni' je pokazana negativna strana jednog takvog pokreta, ali onaj kamp (predivno oslikan) ukazuje na dogmatizam i da ljudi zbog ličnih trauma, nemogućnosti zaposlenja i, uopšte, teške materijalne situacije postaju skloni dogmatizmu. Inače, čitala sam da se Žbanićeva detaljno pripremala za ovaj film. Upoznala je jednog čoveka koji ju je inspirisao za lik Amara i obilazila vehabijske kampove, tako da ne stoji ta opaska da ona ništa ne zna o vehabijama. Meni je predivan kadar kada Luna spava sa telefonom na kome je pustila snimak Amara kako hrče, zatim kontrast u samoj Nađi i finiš Luninog dijaloga/monologa sa nabrajanjem šta je sve greh. A i scena Bajrama je lepo snimljena. Tako ja to doživljavam. :)
E, da, glavni glumci su odlični, pre svega Lučev. Cvitešićeva ima izvanrednu facijalnu ekspresiju dok je Mira Karanović standardno dobra i prirodna. Mislim da ona kojim slučajem glumi vanzemaljku da bi ubedila gledaoca da živi van ove planete. :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Ooodlican!Mnogo bolji od prvog.9/10
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Galateja

Sad videh da si postovao o filmu Na putu... Ja sam ga sasvim drugačije doživela. Podseća na francuski stil naglašavajući sitnice. Što se tiče poznavanja vehabizma, Žbanićeva je pristupila temi vehabija u BiH što je drugačije u odnosu na neku drugu teritoriju. Sa Šejlinom rečenicom 'Oni su pobili porodicu na Božić' i sa sveštenikovom rečenicom 'ratnici su potrebni za mir u Bosni' je pokazana negativna strana jednog takvog pokreta, ali onaj kamp (predivno oslikan) ukazuje na dogmatizam i da ljudi zbog ličnih trauma, nemogućnosti zaposlenja i, uopšte, teške materijalne situacije postaju skloni dogmatizmu. Inače, čitala sam da se Žbanićeva detaljno pripremala za ovaj film. Upoznala je jednog čoveka koji ju je inspirisao za lik Amara i obilazila vehabijske kampove, tako da ne stoji ta opaska da ona ništa ne zna o vehabijama. Meni je predivan kadar kada Luna spava sa telefonom na kome je pustila snimak Amara kako hrče, zatim kontrast u samoj Nađi i finiš Luninog dijaloga/monologa sa nabrajanjem šta je sve greh. A i scena Bajrama je lepo snimljena. Tako ja to doživljavam. :)
E, da, glavni glumci su odlični, pre svega Lučev. Cvitešićeva ima izvanrednu facijalnu ekspresiju dok je Mira Karanović standardno dobra i prirodna. Mislim da ona kojim slučajem glumi vanzemaljku da bi ubedila gledaoca da živi van ove planete. :D
Oboje glumaca su dobri, od Mire ništa loše i ne očekujem.

Meni njihova veza izgleda natrula već u startu kad je on ostavlja samu i upija se s društvom iz noći u noć. Nije to bilo idealno, pa se sad raspalo zbog vehabija.
Lunina igra s mobilnim je super, ne samo kad snima Amara nego i sebe samu. Ali što se vehabija tiče, ne slažem se s tobom. Vrlo stidljivo i bledo je unet taj momenat, i sasvim bi isto bilo i da se Amar odao drogi ili zavoleo muškarca. Nešto je u njihovoj vezi ciknulo još pre početka filma.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Odgledao sam opet Dolores Claiborne. I opet sam oduševljen.

"...Sometimes, an accident can be an unhappy woman's best friend..."
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!