Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By simarrgL*
running with scissors, po drugi put

svidja mi se :hypno:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Mulligans- lepa emotivna drama, emotivan prikaz odredjene situacije gej-hetero-hetero-gej odnosa s epilogom na uglavnom svachije zadovoljstvo.
pokazuje koliko drushtveni stereotipi mogu da sputaju sudbine nekih ljudi, ali da i oslobodjenje dolazi saznanjem da drushtvenim stereotipima ne treba robovati, vec treba uzeti kormilo sudbine u svoje ruke. (sve to shvaceno bez i da je pomenuta rech "drushtvo" ).

da ne kazem kako je tek gosp. glava porodice zgodan kao i mladic s kojim je.... well, se oslobodio.

http://www.imdb.com/media/rm1088393216/tt1106447

gledao na LOGO-u, americhkom gej kanalu.
Korisnikov avatar
By dharmox
Slika

Tomie Vs. Tomie (2007) http://www.imdb.com/title/tt1100022/

Japanski film sa neverovatno visokom ocenom od 8.9 na IMDb.
Neviđeno đubre od filma. Retko to kažem za azijski film a retko se i događa.
Kad pomislim da sam se pokidao da ga poskidam iako sam našao samo nezgodne megaupload linkove.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Slika

:( Mislim da M. Night Shyamalan defo treba da batali kameru, milom ili silom... Propast.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Poslednji filmovi Frontier i Zone of the Dead.

Frontier odličan francuski horor, mada na mnoga pitanja ne daju odgovore (sta je meni i filmovima, nikako da se 100 posto skontamo:nunchake:)

Zone of the Dead sranje nad sranjima. Ubedi me ortak da gledamo, inace ne bih. Kako fake, plasticno, jadno
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pre neku noc nisam mogla da zaspim pa upalila tv, i sasvim slucajno odgledam film sa 50 cent-om. ZALI BOZE. film je u kategoriji "zali Boze". :nope:
Korisnikov avatar
By enna
The Twilight Saga-Eclipse
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
jutros oko pola5 sam gledao mnoooogo dobar film na pinku, ustvari samo drugu polovinu, nazalost.
''kako preziveti mladost'' gde mogu da nadjem ovaj film? ima li neko neki dobar sajt za skidanje? :skrozpodutiskom:
Korisnikov avatar
By zachary85
Originally posted by -duki-

''kako preziveti mladost''
Uvek sam se divio našim prevodima filmova. Mada razumem neke, jer su ili teški za prevođenje ili u duhu našeg jezika. Original je
Running with Scissors i film je sjajan. Video sam da je bio na PINK-u.

Gledao sam The Happening. Sviđa mi se ideja filma. Ne znam da li je moguća, ali mislim da tako nešto zaslužujemo.
8/10
Korisnikov avatar
By deran
Slika

drugi put ga gledo...

slatko...:lizalica:
Korisnikov avatar
By poison
Ijaoooo...Twilight, u bioskopu punom tinejdzera :) koji su vristali na svaki dodir, pogled i sl.....film je sprdnja :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Clash of the titans

Dobar film, možda najbolji povezan sa grčkom mitologijom u poslednjih nekoliko godina.
8/10
Korisnikov avatar
By dharmox
Slika

Izgledah noćas mnogo hvaljeni (i navodno šokantni) Srpski film.
Samo što je ta šokantna dimenzija meni nekako promakla. Slab, i iznad svega - dosadan film. Sergej Trifunović i Žika Todorović koji izmenjuju tri različite grimase, neverovatno nemarno sklepana okvirna priča oko osnovne snuff epizode o kojoj je reč. Dijalozi - bruka. U poređenju sa Srpskim filmom čak i smeće poput Četvrtog čoveka izgleda kao remek-delo.
Mada, kad se opsetim, najblistavije kritike o Srpskom filmu izašle su iz pera ljudi potpisanih na odjavnoj špici i njihovih prijatelja.

Ako neko želi da pogleda, vrti se na netu prilično dobra varijanta sa pristojnom slikom i odličnim zvukom.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by deran

Slika

drugi put ga gledo...

slatko... :lizalica:
jao super je ovaj film - ja sam ga gledala davno, i bas sam ga trazila ali ne mogu da ga nadjem na netu... :smotana: gde si ga ti gledao?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by dharmox

Slika

Izgledah noćas mnogo hvaljeni (i navodno šokantni) Srpski film.
Samo što je ta šokantna dimenzija meni nekako promakla. Slab, i iznad svega - dosadan film. Sergej Trifunović i Žika Todorović koji izmenjuju tri različite grimase, neverovatno nemarno sklepana okvirna priča oko osnovne snuff epizode o kojoj je reč. Dijalozi - bruka. U poređenju sa Srpskim filmom čak i smeće poput Četvrtog čoveka izgleda kao remek-delo.
Mada, kad se opsetim, najblistavije kritike o Srpskom filmu izašle su iz pera ljudi potpisanih na odjavnoj špici i njihovih prijatelja.

Ako neko želi da pogleda, vrti se na netu prilično dobra varijanta sa pristojnom slikom i odličnim zvukom.
ajde ako imaš torrent, šibni mi na u2u. :geisha:
Korisnikov avatar
By dharmox
Nema, samo rapid i megaupload linkovi. :nerd:
Korisnikov avatar
By dharmox
Dao sam ti 2 varijante pa vidi šta ti je brže...
Korisnikov avatar
By IriS
:B

volim da gledam gadosti :maska:
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!