Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by -duki-Uvek sam se divio našim prevodima filmova. Mada razumem neke, jer su ili teški za prevođenje ili u duhu našeg jezika. Original je
''kako preziveti mladost''
Originally posted by deranjao super je ovaj film - ja sam ga gledala davno, i bas sam ga trazila ali ne mogu da ga nadjem na netu... :smotana: gde si ga ti gledao?
drugi put ga gledo...
slatko...![]()
Originally posted by dharmoxajde ako imaš torrent, šibni mi na u2u.
Izgledah noćas mnogo hvaljeni (i navodno šokantni) Srpski film.
Samo što je ta šokantna dimenzija meni nekako promakla. Slab, i iznad svega - dosadan film. Sergej Trifunović i Žika Todorović koji izmenjuju tri različite grimase, neverovatno nemarno sklepana okvirna priča oko osnovne snuff epizode o kojoj je reč. Dijalozi - bruka. U poređenju sa Srpskim filmom čak i smeće poput Četvrtog čoveka izgleda kao remek-delo.
Mada, kad se opsetim, najblistavije kritike o Srpskom filmu izašle su iz pera ljudi potpisanih na odjavnoj špici i njihovih prijatelja.
Ako neko želi da pogleda, vrti se na netu prilično dobra varijanta sa pristojnom slikom i odličnim zvukom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!