Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
the boys in the band 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0065488/

iz danasnje perspektive mi bas i nije jasno sta je pederima toliko smetalo kod ovog filma. meni super. i bolje napisano, odglumljeno i rezirano od vecina suvremenih gay filmova. ako je ovo umjetnicka autohomofobija, i choose it any day of the week and twice on sunday.

+ zero de conduite 10/10

cijeli dan ga pomalo gledam na youtubeu. jedan od najboljih filmova svih vremena.

http://www.youtube.com/watch?v=F9MBYWx8 ... re=related
Korisnikov avatar
By Torry
medeni mesec

6/10

sestica samo zbog glupog kraja, inace bi dobio i vise

viola di marre

5/10

kao da gledas virdzinu ali sa lez elementima
Korisnikov avatar
By Srklet
ang lihim ni antonio 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1172186/

preporucujem. gledajuci ovaj film, prilicno me je iznenadio prikaz filipina (o kojima, zapravo, ne znam skoro pa nista). azijski filmovi gay tematike su vec neko vrijeme jednostavno mnogo bolji od paint-by-numbers americkih, a i mnogih europskih. glumci su vrlo prirodni, prikaz seksualnosti je opusten. film ima nekoliko odlicnih scena, a kraj je neocekivan ali dobar i nije uobicajena gay tragedija, iako jest tragedija. :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Drugi put, za srecu.

Nisam objektivna, necu nista da kazem. Ko voli Mulholland Dr. voli i ovo.
Korisnikov avatar
By Srklet
volim ja. :D doduse, gledao sam ga (za sada) samo jednom, kada se tek pojavio u kinima. moja teorija je da je to film o glumi.

p.s.
genijalan naslov, inace.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Shutter Island

lep film, malo spor, ali kod te vrste filmova tako nešto valjda nije bitno
lepo mi je popunio vreme dok sam peglao :)

Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief

mala mućkalica 21. veka, grčke mitologije i komeNdije, da se odmori mozak
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Popeye

volim ja. :D doduse, gledao sam ga (za sada) samo jednom, kada se tek pojavio u kinima. moja teorija je da je to film o glumi.

p.s.
genijalan naslov, inace.
Meni je prvi put bio toliko konfuzan, da uopste nisam mogla da povezem radnju. Takav haos od diskontinuiteta vremena, prostora i likova je strasno naporan za tri sata filma koliko ovo traje.
Mislim da nisi daleko od poente, ali da je i ovaj put gluma zapravo sredstvo pomocu kojeg se neciji mozak (devojke koja gleda tv i formira likove) bori sa mucnim mislima.
Ono sto mi je jos interesantnije je dosta slicnosti sa njegovim prethodnim radovima. U ovom filmu prepoznah i Mulholland Dr, i Blue Velvet i Twin Peaks. Savrseno ukomponovane u ceo taj haos...
Korisnikov avatar
By zachary85
Priključujem se ljubiteljima filma A Single Man

Apsolutno fantastičan!!!! :)

10/10

Gledao Saw 1 2 3 4 5 6
Ne mogu da verujem da to nisam renije gledao. Horor da ti se opusti mozak od ispita!
9/10 ( samo zbog zadnja dva dela u kome nema više elementa iznenađenja )
Korisnikov avatar
By nsBeckie
The Big Gay Musical

:) a miice :) :sweet:

gluma i nije bas neka, ali pesme su dosta dobre.... mjuzikl u filmu je bas smesan, okvirna prica je mogla bolje biti uradjena, ali sve u svemu sladak film :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by polarlicht4.1

(BTW, sasvim je moguće da si gledao sa engleskim titlom koji sam pravio ja sa još jednim tipom za jedan invite-only torrent tracker. :D )
horizon izdanje filma, titl srpski, ali vjerojatno je to to :)

ok, nadjem i ovaj drugi film :)
Originally posted by Wilhelmina

Nisam objektivna, necu nista da kazem. Ko voli Mulholland Dr. voli i ovo.
ali... mulholland je logican i razumljiv! :D
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by horus.
Originally posted by maka
Slika
meni je bio dosadan... :zeva: jedino sto vadi film je to sto je radjen po istinitom dogadjaju...

ocena 4/10...
Šta meni kao gledaocu znači što je po istinitom događaju?
Uveli su pripovedača i sve sažvakali, nema jedne dobre, smešne ili uzbudljive scene.
Pa valjda taj Filip Moris iz naslova ima bar jednu karakternu osobinu koju treba da vidimo (osim što je plav i dobro građen)? :sixto:
Korisnikov avatar
By Srklet
to je poanta. on je covjek bez svojstava. na kraju ga jedino gay ljubav cini ljudskim bicem. odlican film.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by dharmox
Originally posted by horus.
Originally posted by maka
Slika
meni je bio dosadan... :zeva: jedino sto vadi film je to sto je radjen po istinitom dogadjaju...

ocena 4/10...
Šta meni kao gledaocu znači što je po istinitom događaju?
znaci to da se ne radi o cistoj fikciji (kad je masta u pitanju, granica nema), vec o stvarnom zivotu coveka... i to je jeste zanimljivo...

nevezano za ovo, meni je film kao film bio dosadnjikav... :neznam:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Popeye

to je poanta. on je covjek bez svojstava. na kraju ga jedino gay ljubav cini ljudskim bicem. odlican film.
To uopšte nije gej film. Niti vidim gej ljubav, niti uopšte bilo kakvu ljubav. Mogao je isto tako da ima pored sebe sisatu plavušu :bljak:

Usput horuse, stvaran život na filmu deluje stvarno ako ga tvoj talenat učini takvim. Istina je ono u šta možeš da poveruješ.
Šta znači etiketa 'prema istinitom događaju'? :neto:
Da li se 'Brokeback Mountain' ikad desio? Naravno da nije, pa ipak je najlepši ljubavni film svih vremena.
By Ulix
Slika

Sinoć sam ga pogledao drugi put, i opet je :awesome:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Miss Pettigrew Lives For a Day - sjajna komedija, osvezavajuce, gluma je odlicna

Slika
Korisnikov avatar
By dharmox
Slika

Veoma interesantan film. Egoyan ume da bude dosadan, pa i smarač; ovaj film prilično odudara od njegovog opusa.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
chloe by atom egoyan... u pitanju je rimejk francuskog ostvarenja Nathalie iz 2004. definisan je kao erotski triler, mada u principu, to je vishe drama/psiho triler. ljubitelji erotike ostace razocharani, a meni je i ova uloga Dzulijen Mur fantastichna. tu je i slatka mala Amanda Sejfrid ( Mamma mia ).
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!