Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by croesus

:iskusenje:

Skinuti ili ne? Ograničen sam sa 5 GB trenutno... :)

Ako kažete da je TOLIKO dobar...
Molim te pogledaj ga. Ali ne radi toga što se meni jako svideo.

Nego više što me živo zanima, kako ćeš ti reagovati na ovaj film.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
A prokletstvo!
Izao me ponovo gay-torrents.net

Mo'š mi dat' torente za ta dva filma. :D
By Hans
Koliko sam uspeo da shvatim , Korvine, film je pun stvarčica koje teraju na plač, je li? :(

Plakao sam skoro čak i uz 'Princezu i žabu'. :S

Hoću ondaK.
By dukkehjem
ma film je predivan.

:kiss: i :jumphug: popey, gotivim te, al ne lupaj oko filma i ne gundjaj :) :zen:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera

Koliko sam uspeo da shvatim , Korvine, film je pun stvarčica koje teraju na plač, je li? :(

Hoću ondaK.
Film ima jednu ogromnu stvar (događaj) koja tera na :rida: i puno malih.

Jako mi je drago što ondaK hoćeš. :)
By dukkehjem
Originally posted by KorvinOdAmbera

Hoću ondaK.
Film ima jednu ogromnu stvar (događaj) koja tera na :rida: i puno malih.

Jako mi je drago što ondaK hoćeš. :)
ima i dosta radosnih, ma zivotan je prilicno :love:

ot:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RMGqnV6C ... re=related[/youtube]
By Hans
Ne, ne, no impressions, no trailers, skinućuuu. :)
By dukkehjem
^ skini, i ne gledaj [ih] da ne upropasti gledanje [filma] :)

(a trejlere trpam verovatno iz nekog inata popaju lol :neznam: )
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Originally posted by dukkehjem

da, a walk on water mi se skida :) yossi and jagger sam gledao..
nekako mi je the bubble bolji od y and j, i to podosta bolji...
ali i kraj y&j je :sigh:
"Walk on water" nije bas LGBT film i po tome se razlikuje od ostala dva. Mislim jedan od glavnih likova je gay, ali nije na to stavljen akcenat. U svakom slucaju je interesantan za pogledati :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Popeye ajde ne serendaj više, tvoj Lars von Trier je depresivni smarač sa lutefiskom umesto mozga. Pusti ljude da gledaju film!

ONT: Nisam gledao, nemam vremena, možda kasnije.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ma dobar je on nego me nervira kulturrasizam. Šta sad treba svi da gledamo von Triera 24/7 a sve ostalo je sentimentalni humanizam ili ne znam šta već. Što on onda visi na forumu, što ne sedi u operi.
By dukkehjem
Originally posted by Nocturnal

da, a walk on water mi se skida :) yossi and jagger sam gledao..
nekako mi je the bubble bolji od y and j, i to podosta bolji...
ali i kraj y&j je :sigh:
"Walk on water" nije bas LGBT film i po tome se razlikuje od ostala dva. Mislim jedan od glavnih likova je gay, ali nije na to stavljen akcenat. U svakom slucaju je interesantan za pogledati :) .
NOX
skida mi se, al malo ima seedera, trebalo je kolko nocas da ga odgledam, al boze mouj... :)

ne bih ja to porpustio hehe ^^
By Speculum Columbae
On ima pravo na kulturrasizam, koliko i deni na Brenine klipove.
Šta ti ja znam, ne vidim ništa loše što čovek ima isključiv stav po nekom pitanju. Možda je Trir vrlo uticajan po njega pa ga navodi za sve.
By dukkehjem
Originally posted by AngraMaina

Popeye ajde ne serendaj više, tvoj Lars von Trier je depresivni smarač sa lutefiskom umesto mozga. Pusti ljude da gledaju film!

odgledaj, odlgedaj :yay: :kiss:

---

e, a sto se tice The Bubble, ne bih ni sam taj film okarakterisao kao lgbt themed, mada se dosta vrti oko homoseksualnosti, tu su i izraelsko-palestinski problemi, rat, patrijarhat, i sl., a i film je univerzalan donekle, rekoh, sa svojima cu ga gledati isto
Korisnikov avatar
By AngraMaina
@Dante: Pa nije isto, deni ne izriče vrednosne sudove i ne meša se u diskusije da bi ljudima pljuvao po onome što gledaju/slušaju a što nije Brena i Zam.
By dukkehjem
Originally posted by Dante

Šta ti ja znam, ne vidim ništa loše što čovek ima isključiv stav po nekom pitanju. Možda je Trir vrlo uticajan po njega pa ga navodi za sve.
ima on pravo, ali mislim da je mozda malo preterao sa drndanjem...
ok da ima svoj stav i ok da ga iskaze is ve to ok, ali on drnda pa ne pusta :)
Korisnikov avatar
By Srklet
pa prestao sam, samo vi nikako da stanete. :lol:
By Speculum Columbae

Dukkehjem, ti radiš to isto kadkada, samo ne primećuješ (i obično je oko potpuno suprotnih stvari). Ne idem dalje.
By dukkehjem
Originally posted by Popeye

pa prestao sam, samo vi nikako da stanete. :lol:
:lol:

vidi micu
hahha

a ja kad videh popeye nesto napisao u temi, taman sam se spremio da kazem znas sta po toj cu logici ja da krenem sa ekofasizmom i da te udavim kako moras da zivis zdravije i invajrmental frendlier lololol i da tipa svojom tezinom mozda zagadjujes planetu i da jer jedes meso ispustas vise metana :lol:
By dukkehjem

Dukkehjem, ti radiš to isto kadkada, samo ne primećuješ (i obično je oko potpuno suprotnih stvari). Ne idem dalje.
radim, radim. al se trudim da ne radim vise :)

evo poslednji put sam se iskontrolisao u onoj temi oko crne hronike valjda bese...
Korisnikov avatar
By Nocturnal

---

e, a sto se tice The Bubble, ne bih ni sam taj film okarakterisao kao lgbt themed, mada se dosta vrti oko homoseksualnosti, tu su i izraelsko-palestinski problemi, rat, patrijarhat, i sl., a i film je univerzalan donekle, rekoh, sa svojima cu ga gledati isto
Pa u pravu si, siri je od LGBT tematike, ali je ipak jedna od tema gay ljubav. Slicno je i sa Y&J. U "Walk on the water" to nije slucaj, i po tome se razlikuju. Samo te upozoravam da se ne bi razocarao i da ne ocekujes da ima neceg cega nema :) .
Nego sta li se desilo sa Eytanom :puzzle: ? Od Bubble-a nista, a njega je rezirao 2006.
NOX
By dukkehjem
Originally posted by Nocturnal

---

Pa u pravu si, siri je od LGBT tematike, ali je ipak jedna od tema gay ljubav. Slicno je i sa Y&J. U "Walk on the water" to nije slucaj, i po tome se razlikuju. Samo te upozoravam da se ne bi razocarao i da ne ocekujes da ima neceg cega nema :) .
Nego sta li se desilo sa Eytanom :puzzle: ? Od Bubble-a nista, a njega je rezirao 2006.
NOX
ocekujem bar pristojan a film, bez obzira na tematiku, a s obzirom da je eytan reziser, sumnjam da cu se razocarati :)

nego ni ja ne znam sta je s njim, na netu nema nista :neznam: odnosno nbar ja ni na sta nisam naisao
By dukkehjem
E, posto ne smeju da se linkuju torenti, post gde je link bio je obrisan, al ako neko zeli link za skidanje filma, nek il google-a, il nek mi se javi na u2u pa saljem
Korisnikov avatar
By Marvin
Prosto ne mogu da verujem da se nekome svideo ovaj film.
Na stranu i priča i gluma... i patetika nije patetika... ali kraj!

:qqlele:

Od trenutka kad mi je postalo jasno kako će da završe sam otvorenih usta gledao i neverovao.

I baš bih voleo da mi neko objasni šta bi takav kraj trebao da znači?
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Pogledao sam upravo The Bubble i ne mogu doci sebi! :puzzle:
Sva ocjecanja su mi pomjesana i ne mogu sastaviti cistu recenicu. Kraj me razocarao, mozda ima poentu, ali mrzim tuzan kraj kod svake price... sjebe me! :( :(

Previse sam gay filmova sa tuznim krajem gledao ovih dana! Ne mogu viseeee...
Treba mi nesto vedrije u zivotu, kinematografija je postala prerealisticna!

Naravno da cu film uvijek preporuciti jer je izuzetan kao filmsko ostvarenje, ali ne mogu da se pomirim sa krajem i tacka...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!