Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
@Null: Princess Mononoke je tako divan crtani :love:

Onaj Ashitaka je baš... :mljac:

:kesa:
Korisnikov avatar
By Azdaja
upravo skidam devojcicu sa sibicama - blagos meni
Korisnikov avatar
By maka
:rida: na devojcicu sa sibicama, imala sam slikovnicu :sweet:
Korisnikov avatar
By Mage
@Azdaja: Ja malu sirenu znam napamet :kesa:
Korisnikov avatar
By maka
skidaj tebra,ima dobre sise

:hys:

:mini:
Korisnikov avatar
By maka
+ 1 obelezena tema. :foto:

ajmo dalje. :eevil:
Korisnikov avatar
By inga
Ne mogu da verujem da se niko nije setio Nindža kornjača :bouncy:

Omiljeni mi je do danas "Mala sirena"!

Za one koji ne znaju, Ariel je nacrtana prema liku Alise Milano (u Čarima glumi Fibi):dance:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
a stripi a stripi a stripi!
la linea
pa onaj.. ono pile.. le piaf, da.
i neprevaziđene voćkice, sinhronizacija rtb-a čini mi se (sve stare sinhronizacije su mama, pokoj im dušama)

baš volim, više volim kratke fine lepe nego ove milijunske animacije, al' da ne cepidlačimo.
Korisnikov avatar
By Mage
Upravo sam odgledao Čarobnjakov Šešir :rida:

Hoću moje detinjstvo :rida:
Korisnikov avatar
By Hton
Obozavam crtace, bas sam sinoc gledao Snezanu i 7patuljcica. :D

Sada se jako radujem Crnom kazanu sa dodatnim minutima, treba da se pojavi u toku leta. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by maka
:rida: na devojcicu sa sibicama, imala sam slikovnicu :sweet:
Ja sam imao slikovnicu sa Ole Lukojem
bila je prepuna šarenih kišobrana i sova
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Slika

uvek ga mogu gledati, i gledacu ga i kad budem imala 54 :)
i uvek mi zasuze oci na samom pocetku kada narator opisuje kako je on ustvari postao zver :(
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Obozavaaaaaam! Obozavam! :hyper:

Omiljeni su mi bili (i jos uvek ih gledam sa istim zarom i uzbudjenjem:yay: ):

Slika Slika Slika
Slika Slika Slika

Zamislite, Mace iz visokog drustva jos ni jednom nisam odgledao. :(

Ali, poskidao sam pre dva meseca sve njih (i Mace), te cu gledati kad ugrabim nekog slobodnog vremena... :yay:

Skinuo sam i crtani "Oliver and Company", mislim da sam ga voleo, tako mi se nesto cini, ali da me ubijete, ne mog' se setim o chem' se tu radilo... :deda: :giggle:

Moram samo da kazem da nikada nisam voleo Pinokija... Mnogo je mrachan, a Pinokio je kreten... :odbij: :lol:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by walt333

Volim crtace, ali mi se cini da su ovi stariji bili mnogo lepsi odnosno nosili su poruku pravih i istinskih vrednosti(jako mrzim ovaj izraz ali cu ga sad upotrebiti)

Omiljeni diznijev crtani film mi je Dambo(1941) :love: , slonce koga svi ismejavaju jer nije bistar i ima enormno klempave usi, ali on na kraju dokazuje svima svoju vrednost. Nezaboravne scene su kada njegovu mamu odvajaju od njega a mali Dambo place :rida: i naravno cuvena scena kada se Dambo napio i kada halucinira ko da je na nekim drogama (kada smo mali obicno smo jako uplasni dok gledamo ovu bolestinu:love: ). Po meni Diznijev genije nikada nije bio veci nego u ovom crtanom filmu.
''

Takodje kada sam bio mali obozavao sam i ruske crtace,oni mozda nisu bili spektakularni kao Diznijevi ali su imali dusu. Omiljeni Snezna kraljica

Tu je naravno i pederasta azdaja:love: u kultnom crtanom filmu sa genijalnom sihroizacijom RTS Slatka mala izvrnuta torta(Ovom prilikom se zahvaljujem Marsu sto je bio ljubazan da mi jednom prilikom prosledi linkove ovog crtanog filma i da se tako prisetim detinjstva)

aaaaaa - sve isto kao ja - "Dambo" mi je bio omiljeni crtani kad sam bila mala - tako sam plakala i ridala svaki put da su moji pokusavali da mi ne dozvole da ga gledam, ali ja sam ipak htela ponovo i ponovo - i opet bih plakala na onaj deo kad on zove mamu kao blesava iako znam sta ce se dogoditi

i ja sam volela ruske crtane koji su radjeni po njihovim bajkama - Snezna kraljica :love:
Slatka mala izvrnuta torta takodje :love:

osim ovih, Tom & Jerry, Buggs Bunny - jos uvek ih volim - big :love:
volim i one stare Diznijeve "Sleeping Beauty", "Little Mermaid" :love: itd.
od "novijih" - Mulan, Road to Eldorado, Kaenia

jaooo, i sad se setih, inace ne volim mnogo ovaj novi Cartoon Network, ali sam tamo pronasla i nekoliko puta odgledala jedan crtac koji mi je sjajan... ne mogu da se setim kako se zove, ali radi se o "imaginary friends" ima jedan lik "Blue" i jos mnogo drugih - svi zive u jednoj velikoj kuci koja je kao sirotiste posto su deca koja su ih izmislila porasla i vise ih ne zele, i oni cekaju da ih neko novo dete usvoji... a u medjuvremenu rade svakakve gluposti... :lol: zna li neko sta je ovo?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ Dante

Ko je cura sa poslednje slike? :shmi: Nesto mi ne deluje poznato taj crtitj... :shmi:
By Speculum Columbae
Pokahontas.

Znam jako lepu rusku verziju Male Sirene, obavezno je treba pogledati, plus imam gomilu linkova ta prelepe ruske bajke. Ako neko želim, dajem na u2u sve, ima oko 11 crtanih filmova, ako i više:

''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fiUarp9j ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vi6czbA1 ... re=related[/youtube]

Imam i BBC-jevu verziju, koja je takođe prekrasna, mada je ta bajka uvek i u svakoj verziji prekrasna:

''
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, nisam gledao te "novije"... :(

Mozda sam bas tu zastao sa tokovima nastanka dugometraznih crtaca. U tinejdzerskim godinama, kada je interesovanje za crtatje bilo u hibernaciji... :giggle:

Tada nastase Pokahontas, Mulan, Anastasija i drugi, koje nisam nikada gledao... :(

Ali cu gledati... :B
Korisnikov avatar
By Waldorf
''

Jedan od najomiljenijih - pored toga što volim alternative verzije kojekakvih klasika i istorije, ovaj crtić nepogrešivo ubada svaki moj funny receptor jerbo je kao jedan jedinoipočasovni glupi vic. :roflmao:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Jao da, volim i Pokahontas i Anastasiju :love:
Korisnikov avatar
By James.
Obozavam crtace!
Najvise one stare Diznijeve, ove nove ne gledam.
Skoro me sestric naterao da gledam sa njim ove novije i jedva sam preziveo...
Korisnikov avatar
By sofia
I jedan gde se pojavljuje problem poistovecivanja...
sa rodom,ne sa Duskom

''
Korisnikov avatar
By zachary85
Crtani filmovi... tako divni, tako sjajni za svaki trenutak i zauvek!!! :)

E sada, da li se neko od vas seća jednog crtanog filma. U pitanju je neki japanski, fantazija, borba i tako te stvari. Znam da su u pitanju neka tri dečaka ili tako nešto koja dozivaju svoja čudovišta ratnike, tako što ih jedan doziva čigrom na zemlji, drugi strelom u vazduhom i treći mislim nešto na vodi. Bio je na RTS-u pre pre... Hvala unapred!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!