Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Drakche
sedi 1!
zato sto su spojili price iz knjige hobit i ono sto se desavalo paralelno u sirom srednje zemlje
Originally posted by bas bleu
navodno je najavljen lik koji se uopste ne pominje nigde u tolkinovom opusu, of a lady elf posto ocigledno fali romanticni podzaplet, oooh controversial!
Originally posted by walt333Isto rade kao i za LOTR. Tako su dali onoj kozi Liv Tajler znacajnu ulogu iako se prvi put pominje na jednoj strani u prvoj knjizi i poslednji put u trecoj.
Originally posted by bas bleu
navodno je najavljen lik koji se uopste ne pominje nigde u tolkinovom opusu, of a lady elf posto ocigledno fali romanticni podzaplet, oooh controversial!
![]()
![]()
Originally posted by Galadriel
Ja sve nešto mislim da će Meksikanac nadograditi slojeve na Tolkina i u toliko biti bolji, crnji, teži intenzivniji od Peter Jackson - a. Peter se nije odlepio od Tolkinovskog epsko-narativnog jedinog, sve nešto mislim da će ga Toro nadograditi.
Originally posted by HtonLjudi pljuju ova blu rej izdanja na amazonu, navodeci da uopste nisu tako premium, niti imaju ista bolji kvalitet i te nevidjene scene koje nikad nisu ugledale svetlost dana.
''
Dok čekamo Hobita![]()
Originally posted by MageA kako su to tacno upropastili LOTR?
Umesto da snime Silmarilion, oni snimaju hobita![]()
Kad ste spomenuli da je del Toro reziser, pomislio sam mozda ima nade... ali ova holivudska bljuzgarija od Peter Jackson-a ce garant upropastiti film bas kao sto su i LOTR
Originally posted by MageZa ekranizaciju Silmariliona bi im bio potreban film od nedelju dana. Prodavala bi se mesta za lezanje u bioskopima, tj kreveti.
Kad ste spomenuli da je del Toro reziser, pomislio sam mozda ima nade... ali ova holivudska bljuzgarija od Peter Jackson-a ce garant upropastiti film bas kao sto su i LOTR
Originally posted by MageLogicno je bilo da ce prvo da snime Hobite, ali film ce imati delove koji su uzeti iz silmariliona.
Originally posted by Hton''
Originally posted by MageA kako su to tacno upropastili LOTR?
![]()
Originally posted by PopeyeA king Kong? Extra je!!!
jackson od LOTR-a (a neki bi rekli od 'heavenly cratures') nije snimio dobar film. valjda će ovaj biti povratak u formu.![]()
Originally posted by MageE jbg, ovakvu izjavu do sada nisam čula...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!