Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by bas bleu

navodno je najavljen lik koji se uopste ne pominje nigde u tolkinovom opusu, of a lady elf posto ocigledno fali romanticni podzaplet, oooh controversial!

:shocked: :drama:
By Sixto
Originally posted by walt333
Originally posted by bas bleu

navodno je najavljen lik koji se uopste ne pominje nigde u tolkinovom opusu, of a lady elf posto ocigledno fali romanticni podzaplet, oooh controversial!

:shocked: :drama:
Isto rade kao i za LOTR. Tako su dali onoj kozi Liv Tajler znacajnu ulogu iako se prvi put pominje na jednoj strani u prvoj knjizi i poslednji put u trecoj.
Valjda da ne ispadne 'muski' film i sta vec.
Idu mi na jetru ti 'prohujalo s vihorom' momenti koje Holivud gura de stigne. Valjda ljubavna bljuzga prodaje proizvod, bog ce ga znati.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Galadriel

Ja sve nešto mislim da će Meksikanac nadograditi slojeve na Tolkina i u toliko biti bolji, crnji, teži intenzivniji od Peter Jackson - a. Peter se nije odlepio od Tolkinovskog epsko-narativnog jedinog, sve nešto mislim da će ga Toro nadograditi.
:doh:

otkad vec peter j. snima film, a otkad se vec zna da ce on rezirati.
Korisnikov avatar
By antibiotic
''He's in fantastic form,'' Peter Jackson says of McKellen. ''In a way, his role in The Hobbit has more technical difficulties than Lord of the Rings did, because he has scenes with 14 smaller characters — obviously the dwarves and the hobbit are shorter... I remember saying to him [laughs], ''Look, this isn't Waiting for Godot or King Lear. This is The Hobbit. This is the real thing.''

'He fits the ears, and he's got some very nice feet,'' Jackson says of his Bilbo. ''I think he's got the biggest hobbit feet we've had so far. They're a little bit hard to walk in, but he's managed to figure out the perfect hobbit gait.''

''There's no way you can pace yourself for shoots like these,'' Jackson says. ''When we were going through the schedule for The Hobbit, I felt a terrible drop in my stomach when I saw that we'd be shooting for 254 days. We're only 12 days short of The Lord of the Rings even though we're only doing two movies. When I saw that, I had to sort of pick myself up off the floor and carry on.''
Korisnikov avatar
By Srklet
jackson od LOTR-a (a neki bi rekli od 'heavenly cratures') nije snimio dobar film. valjda će ovaj biti povratak u formu. :shrug:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mene najvise brine ta neizbezna 3D tehnika u cijoj je sluzbi obicno veliki deo rada na filmu kako 3D efekat ne bi ispao promasaj + kombinovati sa ostalim spec. efektima da sve izgleda savrseno dobro, dok se oko najbitnijeg dela rada na filmu, same price, pravi najvise izmena i kompromisa.
O nekoj spontanosti/naletu kreativnosti pri samom snimanju i da ne pricam.

No, mozda ovaj put bude drugacije i PJ nekako evoluira nacin rada u 3D.
Korisnikov avatar
By Laerem
Martin Freeman je Bilbo?!

I'm severely unimpressed.
By Sixto
Originally posted by Hton

''

Dok čekamo Hobita :yay:
Ljudi pljuju ova blu rej izdanja na amazonu, navodeci da uopste nisu tako premium, niti imaju ista bolji kvalitet i te nevidjene scene koje nikad nisu ugledale svetlost dana.
Korisnikov avatar
By Mage
Umesto da snime Silmarilion, oni snimaju hobita :facepalm:

Kad ste spomenuli da je del Toro reziser, pomislio sam mozda ima nade... ali ova holivudska bljuzgarija od Peter Jackson-a ce garant upropastiti film bas kao sto su i LOTR
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Mage

Kad ste spomenuli da je del Toro reziser, pomislio sam mozda ima nade... ali ova holivudska bljuzgarija od Peter Jackson-a ce garant upropastiti film bas kao sto su i LOTR
A kako su to tacno upropastili LOTR?

:roll:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja dosla samo da pozdravim Htona :sweet:

Jedva cekam film :love:
By Sixto

Za ekranizaciju Silmariliona bi im bio potreban film od nedelju dana. Prodavala bi se mesta za lezanje u bioskopima, tj kreveti.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Jes, ubacili su neku she-elf koje nema u knjizi i koja bi trebala da bude neka Legolasova rođaka.
Korisnikov avatar
By Srklet
vama je jasno da su knjiga i film dvije razlicite stvari? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Galadriel
2 mitrndr procitala sam to u ovom topiku, ali vise forumu ne verujem :lol:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ali veruješ valjda Olorinu, Galadriel, Alatáriel.
Korisnikov avatar
By antibiotic

Logicno je bilo da ce prvo da snime Hobite, ali film ce imati delove koji su uzeti iz silmariliona.
Silmarilion je poput biblije, prakticno moguce je snimiti samo pojedinacne price i to ne sve, jer je vecina prica kao prepricana istorija i uz to nedovrsena zbog smrti autora.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Hton

A kako su to tacno upropastili LOTR?

:roll:
''
Korisnikov avatar
By Hton
@Blond Brat :hug:

Skinuo sam prvi deo LOTR-a - slika je savršena! :love:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Popeye

jackson od LOTR-a (a neki bi rekli od 'heavenly cratures') nije snimio dobar film. valjda će ovaj biti povratak u formu. :shrug:
A king Kong? Extra je!!! :love:
Korisnikov avatar
By Ferdie

E jbg, ovakvu izjavu do sada nisam čula... :nope: U životu ništa bolje nisam odgledala...I kao što gore rekoše - knjiga i filmovi su dve različite stvari.

Umreh od sreće što je P.J. režiser. I što prave Hobbita. Mada je i del Toro majstor svog zanata (svojevremeno je bio u opticaju za Harry Potter 7), Hobbit je ipak Peterovo čedo... :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Extended verzija je samo za zaljubljenike u Tolkeinov univerzum, jer je logično da su izbačene scene manje interesantne, zato su i žrtvovane.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!