Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Slika

Wong Kar Wai

Fasciniran!!!

Sleduje mi uskoro još desetak odgledavanja ovog i drugih njegovih filmova!
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Tot

Slika

Wong Kar Wai

Fasciniran!!!

Gledao pre 4 godine,ne znam da li sam dosadniji film gledao ikad u zivotu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

:up:

Slasherski horor,lezb tematika...Za gledanje,ko voli francuski "hororski stil"..9/10
Korisnikov avatar
By sofia
@Tungi

imas li dobar titl za ovaj horor?...skinula sam dva i nijedan nije kako treba :(
By Ulix
Večeras u Magacinu:

Slika

Dobar, vrlo dobar. 7/10
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Tot

Slika

Wong Kar Wai

Fasciniran!!!

I meni se mnogo dopao film.

2046, In the Mood for Love i Days of Being Wild se smatraju njegovom nezvanicnom trilogijom.

Happy Together nije los takodje, ne znam sad, ali pre otprilike pola godine su mogli da se nadju samo titlovi na engleskom jeziku, a ni snimak (bar onaj koji sam ja uspeo da nadjem) nije bas najbolji.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Slika

bilo mi dosadno, a to je jedino bilo gledljivo na tv-u :lol: trashy, 5/10

ps. da li da se upustim u Das weisse Band ili... gleda mi se, ali ne znam da li da se uputim u kino, ili da obavim stvar doma (ako nije nesto dinamican, ono... bolje da to doma obavim uz pokoji kucanski poslic :giggle: )
Korisnikov avatar
By bu
notebook(beleznica)...mnogooo dobar film :) ...rasplakao me..ko nije gledao neka odgleda
By biotherm
A Love To Hide (2005)

Latter Days (2003)

Creation (2009)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Slika

Megan Fox :drkanje:

Film ima par super momenata, ali bi bio puno bolji da su se vise drzali jednog zanra, ovako ne znas da li je film horor ili komedija.

Meni najjaci momenat u filmu:

''
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
znaam, znaaam, kaasnim!
pre neki dan sam gledao avatar.

genijalan je!

ocu ja da imam onakav reeep!
:paki:
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledah sinoc "Up". Odlican, as expected. :)
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by ok_decko

I meni se mnogo dopao film.

2046, In the Mood for Love i Days of Being Wild se smatraju njegovom nezvanicnom trilogijom.

Happy Together nije los takodje, ne znam sad, ali pre otprilike pola godine su mogli da se nadju samo titlovi na engleskom jeziku, a ni snimak (bar onaj koji sam ja uspeo da nadjem) nije bas najbolji.

[/quote]

Hvala ti. Potrudiću se da nabavim što pre sve naslove koje si naveo. Njegov film koji sam odgledao dosta davno, mislim četiri puta, bili su "Fallen angels"

Slika

Toliko mi se dopao da prosto nisam verovao da može ponoviti tako dobru režiju. Sad više ne sumnjam u to.

Teško je objasniti nešto što je fascinacija. Važna stvar bi bila ovo: on neke vrlo teške teme tretira na meni prihvatljiv i ubedljiv način.

Ne volim reditelje čiji je posao usmrćivanje gledalaca tragičnom ozbiljnošću i bezizlaznošću. Nije mi lako ugoditi, priznajem.
Korisnikov avatar
By Tungi
Odlican film,jos bolja gluma Carle Gravina,9/10

Slika
By Orion
Slika

Jako mi se svideo iako generalno nisam ljubitelj ove tematke.
A odmah da se ogradim da nisam u potpunosti objektivan kad je reč o filmovima u kojima igra Milla Jovovich.

Na momente je jako neuverljiva priča ali ima jako dobrih i creepy delova.
Film kao film nije strašan koliko je sama ideja, ako se čovek udubi u priču i preispituje 'istinitost' iste, jeziva pomisao da je nešto ovog tipa zaista moguće i da postoje takvi slučajevi.
Priča je neobično prikazana sa dosta korišćenja (navodno) pravih snimaka koji su jezivi samo iz razloga što gotovo da ništa konkretno ne prikazuju a ako gledaš film u pola 3h ujutru, svaki šum u sobi liči na neki koji si čuo.

Ljubiteljima The X Files-a, sličnih paranormalnih priča i 'teorija zavere' verovatno će se svideti.

p.s. Naravno, Milla je sjajna kao i uvek.

:love:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Strix
Slika

Megan Fox :drkanje:

Film ima par super momenata, ali bi bio puno bolji da su se vise drzali jednog zanra, ovako ne znas da li je film horor ili komedija.

Meni najjaci momenat u filmu:

''
koji je ovo film?
Korisnikov avatar
By Stain
Slika

Precious.

Fenomenalana i odlično (na momente poput kakvog dokumentarca) režirana i realistična drama. Mariah Carey je u odličnoj ulozi i neprepoznatljiva (we have a possible Glitter-redemption here xD ). Definitivno preporučam.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
BOOGIE NIGHTS (1997)
Zapravo jela kokice i uzivljavala se u nekoliko scena, pre negoli ,,gledala film". Ali sta sad. Zelim da Dzulijen Mur bude i moja mama.:zongler:
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!